Nefr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bu arada hunters helperda farklı arama komutu; /hh claw 4 olması lazım direk, yani skill falan yoktu arada yanlış hatırlamıyorsam. Read mesi var zaten güzel detaylı. Asıl güzel tarafı hh'ın, gördüğün her beastin abilitysini sana gösteriyor olması, hatta senin bilip bilmemene göre de renklendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hunter için bence en önemli 2 addon var biri smartpet diğer rangehelp.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Readme olayını okumadan açınca bu ADDON bi halta yaramıyor denilebiliyormuş bu arada :P İyi oldu öğrendiğim nasıl kullanılacağını :D Ama Smart Pet hakikaten yararlı. Birde Aspect helper diye bir şey gördüm acaba yararlımıdır?[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Smart Aspectin yararından şüpheliyim, işlevi senin kullandığın abilityye göre uygun aspecti aktive etmesi; yani aimed shot -> AotH, winged clip -> AotM gibi. Ancak sorun şu ki örnekte de görüldüğü üzere sen abilityyi kullanmadan aspecti değiştiremiyor haliyle, e bu durumda da ben ne yapayım aimed shotı çaktıktan sonra açılacak AotHı? =] Abso'nun dediği range help ise meğer benim PvP sorunlarımı neredeyse komple çözüyormuş, ben de bu sabah görüp indirdim ama denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 range help de cok onemlı gercı range help olmadan asagıdakı numaraların rengıne gore adamın range e ıdıp gırmedıgını goruyorsunuz ama kocaman in range yazması super bişi hehe bole yeşil yeşil range ı gorunce sevındırık oluom kırmızı melee yanınca bırden korkuyorum fılan[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 level 37 kadar sabret derim,37 broken toth tame edersin,talentleri sıfırlarsın,mm 5 hariç diğerlerini full bm yaparsın,sonra SW bölgesinden yada bathlands tan görünmez olabilen pantherleri tame edersin bırakırsın burda sana prowl özelliği verir,43 geldiğin zaman king bashalanı tame edersin,onda dash 2 skili var,petin ilk atacak koşusunda %60 hızlı olur birde bm kazandığın %30 hız ile etti sana %90,bm son talenti olan 15 sn liğine pet büyütme atack iki katına çıkar ve fear da yemez,şuan levelim 44,bg de ve wg karşıma kim çıktıysa pek şansı olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Range helpin en önemli olayı ayarlarsanız 1 ve 2. action barlar arasında geçiş yapması otomatik olarak. Şöyle ki, eğer range mesafesinde ise rakip 1. action bara, melee mesafesinde ise 2. action bara geçiyor otomatik olarak. Süfer, ben bu add onu başlarken bilseydim iddia ediyorum yediğim dayakların 1/3ünü yemezdim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 domuza charge geliyor, gorillaya thunderstomp sırf bu yüzden yeni serverımda da bıdık bi hunter açtım ;) thunderstomp nedir ya, hastasıyım ;) direk goril veya domuz tame etmek gerek. tosbağalara da shell shield geliyor. diger ikisinin yanında ne kadar kullanılır bilmem. ara sıra şu siteye girmenizde fayda var: http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html#petabilities Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Domuzun tek eksi yani guzel domuz 2 tane var biri lvl27 elite yanılmıyorsam digeri ise rare blastedlandsdeki grunter lvl 50 ikiside siyah ama 27 olanda mavimsi rune işlemeleri var ama lvllamak canına okuyor insanın yani sıfırdan char kasmak gibi bişi. Suan bende grunter var ve 56 oldu çok memnunum, agro srunu oolmuyor ve ne versen yiyor :) thunderstomp hakkaten ne oluyor? [Bu mesaj Absolut tarafından 13 Aralık 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Gerçek hayata benzetmeye çalışmışlardır tabi bu durumda hayvan pek aç kalmaz diye düşünüyorum (hani malum.. nese boşverin :D) Hayvanın tipi çok önemli hakikaten yaa. Ne kadar güçlü olsada bakınca insanın için kapanıyor :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 thunderstomp pek bi lezizmiş beee ama CD 1 min biraz uzun olmuş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 echeyaakee tame et mis gibi :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 PvP taktiği olarak şunları yapıyorum,bg olsun wg da en sinsi rogilerdir bir rogi görür görmez hemen flair yerleştir belli bir süre stealth moduna geçemez,arkana 5 yrd mesafane bir fd yerleştir,kaçırsanbile bu sana 4 sn kazandırır,bide petine stun verdiğin zaman dash2 koşusuyla hemen rakibini yanında biter buda zaman kazandırır sana,mesafeni uzak tutmalısın rakiplerinden,yakından hiç bir şansın yok.En şansız olduğun karakter warrior dur direk yanında olur,bunda ise çok hızlı davranman lazım bu sefer fd ön tarafa yerleştir petine stun ver,bide bm en on skilin olan pet büyütme kullan fear yemesin,mage olsun warlock onları kolaylıkla harcarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 RangeHelp'i bulamıyorum hiçbir yerde; link verebilecek var mı? eşşeğim ben eşşek; hiç araştırmıyorum..aha buldum->RangeHelp[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! [Bu mesaj obaaa tarafından 13 Aralık 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yanlız buraya mesaj yazdıktan 3 dakika sonra bulabilmek nasıl bi olaydır yaa, vahimi geldi :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar