Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşük lvl hunter yardım ricası

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir Tauren Hunterım var lvl 22 yaptım şu sıra. pet olarak wolf kullanıyorum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Eski konulara baktım ama bu seviyelerde pet önerisi bulamadım. Sorunum şudur. Uzaklarda olduğunda gayet güzel öldürüyorum kendimden 3-4 lvl üstteki hayvanları. Ama yakınıma geldiklerinde duman oluyorum resmen. Bir freeze Trap var elimde birde wing clap. War Stomp saymıyorum o pek etki yapmıyor zaten. Ben bunları kullanarak aradaki mesafeyi açmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez. Mining Engineering kastım o kadar bırakmak istemiyorum karakteri ama birden fazla düşman karşısında duman olduğumu görünce (birde bugün Tarren Mill Alliance kaynıyordu. Gelen geçen en yüksek kaç vuracaz çalışması yaptı resmen) sinirim bozuldu iyice. Yakın dövüşte bana yardımı olacak bir pet öneriniz varmı? Yada ne yapmam gerekiyor. Tamam yakn dövüş silahım biraz güçsüzdü onu yeniledim ama hala pek yeterli sayılmaz. Koşarken peşime takılan yaratıklar yüzünden düşük sağlıkla kalmaktan (yada bir nightelf tarafından kesilmekten) bıktım. Yardım önerisi olan varmı?[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Hunteri keske tauren acmasaydın mıs gıbı troll ler var :) zaten hunterler genelde yakınlarına gırdın mı duman oluoarlar bence sorun sende veya karakterınde degıl uzaktan calısan kısılıklerısnız sız :) artık elınden geldıgınce yaklastırmamaya ve sılahla la calısmaya calıscan.
Sosyal ağlarda paylaş

Orası öyle ama bu defa kurt yamuluyor kendinden yüksek lvl çarpınca :D Ayı falanmı alsam acaba armor sağlam en azından ben heal basarım o öldürür düşüncesindeyim :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtta growl var ama anlamadığım bir şekilde pek işe yaramıyor. Cover falan var işte ama hayvanlar bana dalmayı tercih ediyorlar çoğunlukla :) Var bir gariplik. Lion kesmem gerekiyor ama sağlıkları tam bitecekken yatıyorum boyuna questi bitiremeyecem :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Ben herkesi kendine çekiyor sanıyordum. Zaten o otomatiğe bağlı değildi ama growl otomatik yinede çarpıyorlar bana :) Pet dayanacak olsa uzaktan çalışayım diyecem ama ya fazla vurduğum için bana dönüyorlar yada pet patileri havaya dikiyor :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Zannediyorum petin growl özelliğini kullanmıyor. growl ikonunun çevresinde böle bi ışığın dönmesi gerekiyor, yoksa pet otamatik olarak o özelliği kullanmaz, bunun için growl ikonuna bir kez sağ tıklayacaksın. önce hayvanınla saldırıp sonra sen saldırmaya başlıyacaksın, yani her 10 levelda bir growl özelliğinin yeni ranklarını öğrenmen gerekiyor, yoksa yarattığı agro senin verdiğin damageden az olur. onun dışında bi sorun yaşamaman lazım.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 21 pet. Growl öğrettim sanıyorum son seviyesini. (En son bite öğrendi gerçi rank 2) sağ tıkladım parlayarak gözüüküyor otoda olduğu zaten. Neyse bir süre deneyecem daha. eğer olmazsa bilmiyorum artık bir lvl 17 mage vardı undead ya onunla devam edecez yada Vashz (yada adı her neyse) serverında paladin açtım onu oynayacağım :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide şöle bi olayın var kesmeyi ver 3-4 lvl ustun mob =)

Bizim zamanımınz (avrupa sunucularının acıldığı zamanoluyo bu) warrior'lar kendi lvl'ındaki mobu belki keserdi kesede sıfır can kalırdı oturu iki saat yemek yerdi değil 3-4 lvl üst 3-4 lvl altla kasardık[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci konuysa hilsbaraddan ve aratiden uzak dur hiç gereği yok oralarda level kasmanın, barrense gel oradaki tüm görevleri yap, 3 tane instance var 3.nüde 3-4er kere yap hem iyi silah ve zırhlar bulursun hemde aly olmadan rahat rahat kasarsın, ben barrensden çıktığımda 28. leveldım. ve sonra aşşağıya Thousand needles'a git orasıda alylerin uğramadığı bi bölgedir. ve burdaki tüm görevleri yaparak rahar rahat 35 olabilirsin ondan sonra stvye giderek hem inanılmaz bol görev hemde haritaya hakim iki adet kampın olduğu için alylerden daha rahat haraket imkanı bulursun. arada denk getirirde badlandsa gidersen orasıda iyi bir 35-45 bölgesidir. başka bir değişle, arathi,hillsbarad ve ashanvaleden uzak dur buralar elini sallasan alye çarpar bölgeleridir. eğer 10-15 kere kesilirsen oyundan soğuman bile olası.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe orası öyle tabi. Ama görev diyor kesin diye :) Hem kendi seviyemde mobları geçtim 2 lvl altımdakilerden 3 tane geldimi bitiyor hayatım :D Neyse ben pete güvenip kaçacam artık kalabalık durumlardan. Deneyeyim hemen bakalım neler yapabileceğimi göreyim :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

bugün 10-15 ulaşmadı çok şükür allyler. Ya öyle diyorsun ama ben WC'ye girecek bir grup bulmakta zorlanıyorum. Daha bir kere girebildim oraya. Al'Akir serverında pek lvl kasan yokmudur nedir en fazla 3 kişi bulabiliyoruz. Bir kere denk geldim adam gibi partiye sadece. Oradaki taşı kullananda yok sanırım kaydediyorum kendimi ama hiç ses olmuyor.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

İnstance taşlarını kimse kullanmaz, sen güzenli LFG kanalına mesaj yaz bulunur merak etme bidei, oyunu açar açmaz orgimar LFG kanalınıda ekle listene çok kolay bulursun, taş olayı iş yapmıyor malesef.[signature][hline]Albert Einstain demişki
Sosyal ağlarda paylaş

bıde aımed artık multı veya benzerı yuksek damage evrıyorsan sneın yol acıtıgın aggro petı gecer dıstractıng shot fılanda atma aman aldıysan yaratık yanına gelınce disengage kullan ama petine mutlaka bir ust rank growl ları ogret ben kendımden cok yuksek leveldakı moblara tutturabılıyorum aggro yu
bıde autocast a dıger skılelrı brıaktıysan claw bıte benzerı bunlar focus azaltıyor ve pet her 15sn yede bır growl cast edemıyor olabılır[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VashTheStampede, 08 Aralık 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
Kurtta growl var ama anlamadığım bir şekilde pek işe yaramıyor. Cover falan var işte ama hayvanlar bana dalmayı tercih ediyorlar çoğunlukla :)

Growl ve coverı niye aynı anda kullanıyorsun ki? Dur ben sana en kısa çözümü önereyim önce, sonra detay vereyim bildiğim kadarıyla.

Şimdi şu sayfadan beğendiğin add onları indiriyorsun önce, ama şu alttaki ikisini mutlaka ve mutlaka indiriyorsun, beğen beğenme eheh;
Hunter Pet Skills
Smartpet

Bunları kurduğunda dertlerin sona erecek büyük oranda ama yine de bir iki nokta var bence dikkat etmen gereken;

1) Petini seçerken ne için seçtiğini iyi bil. PvP için Raptor / Cat familyası iyiyken PvE için sana tanklık yapacak Bearlar / Scorpidler iyidir mesela. Ne çıkarsa bahtıma diyorsan ancak o zaman kurt seçimi yap. Benim bir raptor bir bjarn bir de hulking lionım var, yerine göre kullanıyorum ve hepsinin lvlları 30 civarı (ben 34üm). 33 lvl raptorımla avlanırken kendi lvl aralığımda caster ile dalaşırsam çok eğleniyorum, öneririm. Buradan bütün muhtemel petlerini görebilirsin familayalarına göre sınıflandırılmış olarak.
2) PvP ye girerken growlu iptal etmeyi unutma boşuna manasını harcama hayvanın (smartpet yapacaktır senin yerine sanıyorum ama yine de kontrol et ayarları)
3) PvE de Growl kullanmaya alış, ama zamanlamayı iyi yap ki petini öldürtme her seferinde üst lvl moblara. Mesela pet ölmek üzereyken growlu kes cover aç, aggro arttırıcı concussive shot, distractive shot falan vurup kendi üstüne çek mobu, petin arada saydırmaya devam etsin 2 vs 1 girişmiş olun.
4) Petini train etmeyi unutma. O verdiğim hunters helper addonu sayesinde senin bilmediğin bir yeteneğe sahip beast gördüğünde anlayabileceksin. Hemen petini stablea bırak gidip o beasti tame et ve birkaç kez avlanıp yeteneğini öğren. Sonra işe yaramaz bir petse disband et stabledaki petini geri alıp ona öğret yeteneği.
5) Her hayvan sınıfına göre yetenek öğrenebilir, ben bjarnı 12. lvldan beri hala bırakmadım çünkü hem claw, hem bite öğreniyor, hem de ne versem yiyor, süper bir hayvan. Petin yetenekleri seninkilerle aynı mantıkta işler; eğer special attacklerini kullanmaz isen seni parçalara ayıracak bir mobu specialların sayesinde mana harcamak pahasına da olsa rahatça kesebiliyorsun değil mi? Petin de kesebiliyor işte, yeter ki manasını kullanacak ability öğret çocuğa =]
6) PvP de petine gü-ven-me. Kimse takmaz petini, sen öldüğünde dismiss olacak hayvana kim niye dalaşsın ki, direk sana koşacaktır herkes. O yüzden zaten dpsi yüksek pet PvP için iyi, en azından az çok işe yarıyor, castersa karşıdaki illet ediyor falan.
7) Scatter shot al bir an önce talentlarını ayarlayıp, inanılmaz faydalı PvP için. FD at sıkışınca, 1 vs 1 da kolay kolay kimse yemez ama hem rakibin seni yeniden targetlamak zorunda kalır hem de sen trap koyabilirsin combattan çıkınca.
8) Eğer çok sakatsa durum ve karşındaki yüksek lvl yenme ihtimalin olmayan biriyse scatter atıp, hemen aspect of the cheetah ile topuklarken bir yandan da uzun süre takip edilmeyi önlemek için peti saldırtmak güzel oluyor. Yalnız peti erken saldırtıp scatterı boşa harcama tabii. Edit: eksik olmuş burası; scatter alana kadar da wing clip atıp ayn şeyi yapabilirsin, ama yeni patch gelene kadar biraz uzaklaştığından emin ol cheetah açmadan önce, daze yeme boşuna
9) En önemli madde; Hordeu bırak, Alliance'a gel en güzeli =P

[Bu mesaj Nefr tarafından 09 Aralık 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Alliancve istiyordum ama arkadaş gördüğü yerde biçmek gibi birşeyler mırıldanıunca Horde açtık :) Tavsiyeler için sağolun. O AddOn ları indireyim şimdi bakalım neler yapabileceğiz. Barrens'e geri döndüm diğer tarafın pek hayırlı olmadığı anlaşıldı. Orada çalışıyoruz artık lvl için :)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter Pet Skills
Smartpet

ikisini de kurdum. smartpet oldukca iyi calisiyor, ama hunter pet skills de sorunum var. versiyon problemi mi var yoksa ben mi elime yuzume bulastirdim ?

/sk skill claw

diyorum ornegin, claw icin olan moblari listelemiyor. yanlis komut kullanimim mi var ?

[Bu mesaj Namessar tarafından 12 Aralık 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, yanlış komut o.

/sk skill claw 2

demen lazım mesela, yani claw olsun da nasıl olursa olsun değil de, illa şu rank claw istiyorum şeklinde =]

Ayrıca rezilce bir itirafta bulunmak istiyorum ki, fizzwidget's hunters helper daha güzel bir add on, ben onu kullanıyorum zaten. Niye diğerini linklemişim sana en ufak bir fikrim yok, ama sanırım mesajı attığım saatten yola çıkarak tahmin yürütmek mümkün =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...