Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oha öldüm sabah sabah haha. cittaaaan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok siniiirrr... Deliriyorum ben bu renk veya çeşitlik değil sadece dejenerasyon![signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 cıks vıllahe yane, yirel yetklilera şıkayit ediciym sini. Geçen 3 yıldır görmediğim bi çocukluk arkadaşımı gördüm, severdim eskiden baya kızı, abi kızdan iğrendim tikkyleri göre göre özenti olmuş botlar falan telefonu kız açtı, -Alo geliyoroam, ivæt, yada yok yok sen gæl bene al okiş mi ? -Eeet her zmnki mekæna gidep kopcas kop kop kop Ardından bana caddede adını bilmediğim bütün barları saydı, ayol sen bilmiomsun hakkaten buralarıa ? Suratına tazyikli bi balgam atardım da makyajı bozulurdu... [signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK [Bu mesaj kanix tarafından 10 Aralık 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Rahan, 10 Aralık 2005 05:53 tarihinde demiş ki: said: 24ayar, 09 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Zenginin malı ağzınızı yoruyor resmen. Ne diyeyim.. Böyle çamur at izi kalsın stratejisi ile kim asıl andaval oluyor acaba? Bir sorun kendinize. savunma mekanizmalarınıza hayranım, züğürt olduğumu kim söyledi ki sana? :D türk dili ve edebiyatında "çamur at izi kalsın" deyimi iftira atıp yanlış olduğu farkedilse bile bundan çıkar sağlamaya çalışmayı ifade eder, burda iftira attığım bir kişi yok. direk laf ediyorum farkındaysan. 150 lirayla yapılabilecek onlarca eğlenceli şey varken, kalkıp bu parayı bir bardak votkaya yatıran adam cidden zavallıdır nazarımda. üç gün bara gitme o parayla interrail yap, 2 gün gitme o parayla balkanları gez trenle, sinemaya, tiyatroya, konsere git, ya da kap mangal et bira rakı veya votka pikniğe git, 3-4 bardak votka içeceğine kap çadır mat bişiler uçakla tatil bölgesine git sevgilinle her hafta.. onlarca şey var bi gece barda oturmaktan daha eğlenceli. Sen öyle yap o zaman, başkasından sana ne ? Ne yaptığı seni neden ilgilendiriyor ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne demek "ne ilgilendiriyor"? yorum yapıyorum canım, fikirlerimi beyan ediyorum, yassah mı?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tikilerde insan arkadaşlar dışlamıyalım :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Rahan, 10 Aralık 2005 14:40 tarihinde demiş ki: ne demek "ne ilgilendiriyor"? yorum yapıyorum canım, fikirlerimi beyan ediyorum, yassah mı? Tabiki yassah degil ama sende 150 lira verip vokta icmeyi seven adama saygi duyucaksin ; o ondan hoslaniyor demek ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 "saygı duyacaksın "derken neyi kastediyorsun? evet kimsenin eliden votkasını almam, kimseye sen bunu içemezsin demem ama yorum yaparım pek ala, bu da benim ifade özgürlüğüm asıl buna saygı duyulsun.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 10 Aralık 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: dory, 07 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: intiharlardayım, sevdim bu lafı:P : +11111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aga Gaziosmanpaşa lı olmanında güzellikleri işte tiki olmaya çalışan gençlik pek yaşayamıyo buralarda öle garip garip tiplerde dolaşanları direk dövüyolar ara sokaklarda zaten.Ayrıca bizim gençlik çaktırmadan onlar gibi davranıp o tiki kızlardan melezde olsa düzgün nesiller üretme olayında gayet başarılı ilerlemeler kaydetti. :)[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 1 dil biliyorum o da türkçe bu gidişle 3 olcak bildiğim dil sayısı...Okulda ingilizce....Caddede Tiki dili...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Abartmayın artık. Ulaşamadığınız şeylere sahip insanlara bok atarak biryere varamazsınız. Kıskanmayın.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dedik emme üstüne 13 sayfa tartışmışlar :) kötü bişey tabi. said: Fistan, 08 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: kıskanmayın tikyleri.böle şeylerle insanları güldürmeye çalışmayın. daytt :D [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Akerfeldt, 10 Aralık 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Abartmayın artık. Ulaşamadığınız şeylere sahip insanlara bok atarak biryere varamazsınız. Kıskanmayın. Lütfen bana ciddi olmadığını söyle. ben insanların hiçbirşeyini kıskanmam belki benim 1 ayda kazanacağım parayı adam bir şişe içkiye veriyo olabilir bu beni ilgilendirmez ama bu insanlıktan çıkmalarını gerektirmez öyle aptal aptal konuşma tarzları filan ne oluyo?!?[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 öle bi konuşma tarzı yok arkadaşım bi kaç kişinin cekememezlikten cıkardıgı sacma şeyler bunlar hayatımda 1 veya 2 kişi gormusumdur oyle konusan.oda agız ve cene yapısından falandı yani kimse insanlıktan cıkmıo.sadece cekemiolar insanlar çıkıp dışarı insanalra karışsalar.onlarında öyle arkadaşları olucak.belki onlarda öyle olmak isticekler.ama şimdi bok atıolar ulaşamadıkları için[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Rahan, 10 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki: "saygı duyacaksın "derken neyi kastediyorsun? evet kimsenin eliden votkasını almam, kimseye sen bunu içemezsin demem ama yorum yaparım pek ala, bu da benim ifade özgürlüğüm asıl buna saygı duyulsun. madem oyle al sana ifade ozgurlugu, rahan sen bir andavalsin.[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hehehe bekliyordum bunu. madem öyle ne diye bu kadar takıyorsun ki bi andavalın sözlerini :-) neyse tartışmayayım ben daha işim var kedi kakası sürüyorum piyasaya onun ambalajını tasarlamam lazım. pakedi 250 ytl caddeye özel, sadece elit kesim için.(edik: pazar artışması tamam tabi ki, müthiş bir hedef kitlem var)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Aralık 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kedi kakası ne be.. ne işe yarar :-o[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tikilere sol ayak baş parmak tırnağım girsin[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: oper, 11 Aralık 2005 12:27 tarihinde demiş ki: kedi kakası ne be.. ne işe yarar :-o Ürünümü şöyle tanıtıyorum; "Kedikka (markam) = (bardağı 150 liralık votka) - (bardağı 5 liralık votka)" artık bara kadar gitmeye son! çok yakında seçkinler için seçkin marketlerde..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: enema, 11 Aralık 2005 03:38 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 10 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki: "saygı duyacaksın "derken neyi kastediyorsun? evet kimsenin eliden votkasını almam, kimseye sen bunu içemezsin demem ama yorum yaparım pek ala, bu da benim ifade özgürlüğüm asıl buna saygı duyulsun. madem oyle al sana ifade ozgurlugu, rahan sen bir andavalsin. Ehehehe ifade özgürlüğünü anlayamamışsın bence sen.. Bu ifade özgürlüğünden çok hakarete girer. Kişilerin hakları -yargı aracılığı ile- korunmuştur.. Hakaret etmek ifade özgürlüğüne pek girmior yani. Amerika'da olsa belki.. Avrupa'da ve Türkiye'de pek değil. Ha Türkiye'de hakaret olayını yargıya intikal ettirmeden biz kendi aramızda çözeriz genelde (burun kırma, kaş patlatma falan) Hoş değil tabi bunlar.. Ha diğer yandan.. Andaval değil de o "Andavallı" olarak geçer. Rahan Niğde'nin Andaval kazasında doğmuş ise ona "..sen andavalsın" denilmez "...sen Andavallısın" denilir. Yaa yaaa işte böyle şeyler de var bu garip dünyada.. Kim demli bir çay ister?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dur bak gidecektim tam aklıma geldi.. Küfür ile hakaret arasında ki farklar TCK'da belirtilmiştir. Şöyle; sağda solda kişye dayandırmadan küfür ederseniz bu -doğal olarak- küfür kapsamına girer. Küfür bir yere doğrultulmuşsa -Senin ananı...- heheh bu sövmeye girer haliyle ve azmettirici sebep olarak ele alınır. Yani "Bu herif dayak yedi -öldürüldü, bıçaklandı ama kaşınmış vallaha" demektir azmettirici sebep. Ağır hakaret de azmettirici sebep olarak ele alınır. Hakaret ise -sanıyorum TCK 480no.lu madde(Düzeltme; yeni TCK'da 125no.lu madde olmuş bu, içerik hemen hemen aynı) ile- devlet tarafından hoş karşılanmaz ve 3ay-3yıl arası ceza verilebilir. Ha tabi edilen hakaret haysiyet ve namusa karşı olduğu durumlarda geçerli bunlar.. Ancak ve ancak ettiğin hakaret umuma neşir ve teşhir olmuş yazı vasıtası ile işlendiği için cezası 6ay-3yıl hapis olacaktır.. Gelgelelim hafızam sayıları yanlış hatırlamış olabilir. (ki bu genelde fazla olmaz) Ayrıca, yok canım Hukuk falan kastırmıyorum. Bilmek lazım haklarını.. ve de yerini.. Neyse ben gidip çayımı içeyim[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Aralık 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Aralık 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 edik;neyse ben de biraya 40 lira verebileceklere andaval demiştim kalsın böyle.. andaval hakaret mi¿ bulabildiğim en sınırda lafı attım oraya yoksam söylemek istediğimin onda biri değil zate.. (mesela beyinsiz falan düşünmüştüm ama ağır kaçar diye vazgeçtim) hakaret etmemk gibi bir zorunluluğum olduğunun farkındayım ancak andavalın hakaret olduğu konusunda pek bi şüpheliyim. ben çay isterim bu arada, yannız demli olsun..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Aralık 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 TİKKYM MUTLUYUM VARMI ULEAAAAYĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞN see you sooon arayığğğ acmıyosaaannn[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla körün körlüğüyle dalga geçmek için kör demek bile hakarete girer. Klişe bir örnek verelim Sana insan bile diyemiyorum, gerizekalı, kıçımın kenarının başrol oyuncusu.. Burada insan, gerizekalı ve başrol oyuncusu doğrudan rahatsız edici gelmeyebilir ancak bunlar hakarettir. Ayrıca fahişeye orospu demek hakarete girebilir. Şöyle de bir açıklaması var konunun " Kişiye herhangi bir olayla irtibatlandırmadan, soyut olarak yakıştırmalarda bulunulması halinde de, hakaret suçu oluşur. kötü bir niteliği veya huyu ifade eden sözler, somut bir fiil veya olguyla irtibatlandırılmadıkları halde, yine de hakaret suçunu oluştururlar. Örneğin, bir kimseye "serseri", "alçak", "hayvan" denmesi halinde, somut fiil isnadı söz konusu değildir. Aynı şekilde kişiye soyut olarak "hırsız", "rüşvetçi", "sahtekâr", "fahişe" gibi yakıştırmalarda bulunulması halinde de hakaret suçu oluşmaktadır. kişinin bedeni arızasını ifade etmekle veya kişiye bir hastalık izafe etmekle de hakaret suçu işlenmiş olur. Örneğin, kişiye "kör", "şaşı", "topal", "kambur", "kel" vs. demekle; kişiye "psikopat", "frengili" veya "aidsli" demekle, hakaret suçu işlenmiş olur. Dikkat edilmelidir ki; davranışın kişiyi küçük düşürmeye matuf olarak gerçekleştirilmesi gerekir. Kişiye onu toplum nazarında küçük düşürmek amacına yönelik olarak belli bir siyasî kanaatin isnad edilmesi halinde de hakaret suçu oluşur. örneğin, bir kişiye "faşist", "komünist" veya "mürteci" demekle, hakaret suçu işlenmiş olur. Bir kişiye izafeten söylenen sözün veya bulunulan davranışın o kişiyi küçük düşürücü nitelikte olup olmadığını tayin ederken, toplumda hâkim olan telâkkileri, örf ve adetleri göz önünde bulundurmak gerekir." Şaka olarak söylenen sözlerde hakaret kastı yoktur.haber olarak aktarmalarda yine "haber verme" niyeti olmalıdır.Ayrıca eleştiri yapılıyorsa bu niyet korunmalıdır.Ancak eleştiri bahanesi ile hakaret cezalandırılır. Hakaret yazı ile sözle karikatür vs ile olabileceği gibi işaretle de olabilir.Örneğin "bir yerini göstermek" şeklinde de olabilir. olarak geçmiş yeni kanunda. Çay mı? hemen geliyor, kaç şeker? edit:Bu kanunun kendisi değil. Yanlış anlama olmasın; kanunun gerekçesi ve konu ile ilgili açıklamadan C/P[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 11 Aralık 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar