Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TİKİ DİLİ ve EDEBİYATI

oper

Öne çıkan mesajlar

OMFG fistan da sisitmein has adamı olmuş ruhunu sistme satmış :-P[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

ehe konuların silnemsi vs üzerine de;

zaten demokrasi aslında çoğunluğun faşizmi değil midir ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 08 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 08 Aralık 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Kimin sahtesi idi o zaman ?

Evet var bir sorun bence, durduk yere neden birinin accountu siliniyor ?

bi sorun oldugunu düşünüyorsan [email protected]

Bence bu mesaj "Sistemin adamı olmak"dan çok "Burada kral benim" triplerinde olduğunu gösteriyor. Hiç haz etmedim, bilhassa kıl oldum.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 08 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
abi ne diyeyim ya bizi zan altında bırakıyor adam.sistem falan değil şahsi olarak zor durumda kalıyorum hayret bişi.

adam haklı şu an. townwatch'ın paf takımında oynuyor :p..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

[Bu mesaj geffen tarafından 08 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım okusanıza, diyorum ki geçen gün gothic kızlar diye bir topic açıldı, 15 dakika içinde silindi topic, içerisinde küfür falan da yoktu, sadece gothic kızlar taksime takılırlar, şöyle yaparlar böyle yaparlar muhabbeti geçiyordu silindi tamamen. Doğrudan yetkililer engelliyor yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 08 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım okusanıza, diyorum ki geçen gün gothic kızlar diye bir topic açıldı, 15 dakika içinde silindi topic, içerisinde küfür falan da yoktu, sadece gothic kızlar taksime takılırlar, şöyle yaparlar böyle yaparlar muhabbeti geçiyordu silindi tamamen. Doğrudan yetkililer engelliyor yani.

arkadaşım!!1 konuyu açan başka bölümde küfür etmiştir vs. msjlarıyla beraber uğurlanmıştır.yetkililer neden engellesin dimi.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz kendizi aşın nedir bu sürekli benzer konuların açılması?
Ayrıca bu gothic kızlar olayının silinmesi hakkaten rezalet bir durum böyle bir ayrım olmaz paticikte her zaman tikkylere laf atılır veya benzeri konular açılır ama gothiclere laf attınca hemen silinir neyse burada tikkylere laf atmakla böyle ayrımcılık yapan zihiniyette bir örnek göstermek istiyorum. Bundan 3-4 sene önce star gazetesi (emin değilim) bir yazarı işte aynen sizinki gibi yok tikkyler şöyledir böyledir diye bir yazı yazdı ve işinden oldu çünkü hem ayrımcılık hemde resmen çocuk konusu Allah aşkına üniye girdikten sonra veya 25li yaşlara gelince halen tikky mi konuşucaksın aşın bunları?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 07 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
Sozluk

Ban - ben
San - sen
Lutfaaan - (lutfen)
BiliyomIsaaaaan - (Biliyor musun)
HayvanssIIaaan - (HayvansIn)
hadi papaaay - Haydi baybay
merba - merhaba
nasssIn - nasIlsIn
ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen
pantlonundan bellIa - pantolonundan belli

lan biz burda bunu kullananlara kürt diyoruz demek batıda tiki diyolarmış :D

şaka bi yana bide kendini zorla tiki yapmaya çalışanlar var (kasanlar) onlar daha komik oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...