BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 OMFG fistan da sisitmein has adamı olmuş ruhunu sistme satmış :-P[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ehe konuların silnemsi vs üzerine de; zaten demokrasi aslında çoğunluğun faşizmi değil midir ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yüz yıllardır yıpranmayan güzelim dili 3-4 senede içine ettiler yani nedim... cadde kültürüymüş özentilikten başka bişi değil...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 abi ne diyeyim ya bizi zan altında bırakıyor adam.sistem falan değil şahsi olarak zor durumda kalıyorum hayret bişi.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Fistan, 08 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 08 Aralık 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Kimin sahtesi idi o zaman ? Evet var bir sorun bence, durduk yere neden birinin accountu siliniyor ? bi sorun oldugunu düşünüyorsan [email protected] Bence bu mesaj "Sistemin adamı olmak"dan çok "Burada kral benim" triplerinde olduğunu gösteriyor. Hiç haz etmedim, bilhassa kıl oldum.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hadi hadi yemezler bizdensin bizden ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 her sarisin veya temel fikrasinda ayni heyecanla savunma yapmanizi bekliyoruz arkdaslar, secici gecirgen olmayalim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Fistan, 08 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki: abi ne diyeyim ya bizi zan altında bırakıyor adam.sistem falan değil şahsi olarak zor durumda kalıyorum hayret bişi. adam haklı şu an. townwatch'ın paf takımında oynuyor :p..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 08 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Asıl başkalarının seçici geçirgenlik yapmaması lazım diyorum ben de. Tikkyler şöyledir böyledir tartışabiliyorsak, bırakın gothic kızlar şöyledir böylediri de tartışabilelim değil mi?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tartışılmalıdır tabii... Hepsi tartışılmalıdır bunların, kim engel oluyo ki zaten?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşım okusanıza, diyorum ki geçen gün gothic kızlar diye bir topic açıldı, 15 dakika içinde silindi topic, içerisinde küfür falan da yoktu, sadece gothic kızlar taksime takılırlar, şöyle yaparlar böyle yaparlar muhabbeti geçiyordu silindi tamamen. Doğrudan yetkililer engelliyor yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Asteroth, 08 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Tartışılmalıdır tabii... Hepsi tartışılmalıdır bunların, kim engel oluyo ki zaten? Birileri.[signature][hline]Tomoe [Bu mesaj Spidee tarafından 08 Aralık 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Antimodes52, 08 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Arkadaşım okusanıza, diyorum ki geçen gün gothic kızlar diye bir topic açıldı, 15 dakika içinde silindi topic, içerisinde küfür falan da yoktu, sadece gothic kızlar taksime takılırlar, şöyle yaparlar böyle yaparlar muhabbeti geçiyordu silindi tamamen. Doğrudan yetkililer engelliyor yani. arkadaşım!!1 konuyu açan başka bölümde küfür etmiştir vs. msjlarıyla beraber uğurlanmıştır.yetkililer neden engellesin dimi.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Resmen paranoyak oldu Pati sakinleri, acilen çözüm lazım :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 e konu şaşmış ama?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 laf lafı açıyor işte.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bizim oda nasıl g3nkledi sizi dota'da? sen ondan bahset.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok öyle bir data bulamadım hafızamda :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ettiler güzelim dilin içine...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 birşey olmaz. onlar da geçerliliğini kaybeder. [Bu mesaj geffen tarafından 08 Aralık 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Biraz kendizi aşın nedir bu sürekli benzer konuların açılması? Ayrıca bu gothic kızlar olayının silinmesi hakkaten rezalet bir durum böyle bir ayrım olmaz paticikte her zaman tikkylere laf atılır veya benzeri konular açılır ama gothiclere laf attınca hemen silinir neyse burada tikkylere laf atmakla böyle ayrımcılık yapan zihiniyette bir örnek göstermek istiyorum. Bundan 3-4 sene önce star gazetesi (emin değilim) bir yazarı işte aynen sizinki gibi yok tikkyler şöyledir böyledir diye bir yazı yazdı ve işinden oldu çünkü hem ayrımcılık hemde resmen çocuk konusu Allah aşkına üniye girdikten sonra veya 25li yaşlara gelince halen tikky mi konuşucaksın aşın bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: oper, 07 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Sozluk Ban - ben San - sen Lutfaaan - (lutfen) BiliyomIsaaaaan - (Biliyor musun) HayvanssIIaaan - (HayvansIn) hadi papaaay - Haydi baybay merba - merhaba nasssIn - nasIlsIn ban iyyiam, san - ben iyiyim, sen pantlonundan bellIa - pantolonundan belli lan biz burda bunu kullananlara kürt diyoruz demek batıda tiki diyolarmış :D şaka bi yana bide kendini zorla tiki yapmaya çalışanlar var (kasanlar) onlar daha komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Böyleleri kalmadı piyasada fazla ya, deşifre olunca adamlar halka karıştı, halk gibi oldu[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sadece gülüyorum :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tikilere laf yok. avrupa yakası'ndan selin'in hastasıyız yani burda. kendimize gelelim. oha fılaan yapmayın beni. sufi the gizli tiki[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar