Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Lee vs. Mike Tyson

NuKe

Öne çıkan mesajlar

brucu herhangi bi boksorle kıyaslasanız hani belki diebilirizde abi tysonla karsılastırmak.tyson zaten herhangi bi agır siklet diildi.bi muammed ali ki o bile tysonın yanında supheli.oturun izleyin.ha bu adam yenilmez mi diil tabiki dogru yerde dogru zamanda herkes yenilebilir ancak tysona karsı o parlak zamanındaki kimsenin sansı olacagını sanmıyorum.90da bi kere yenilmisti gerce japonyadaydı galiba bu kanıtlıyorki herkes yenilebilir ama tysonla kimseyi kıyaslayabileceginizi sanmıyorum
emin boztepeninde bi kac vidosunu izliyorum tmm saglam adam biliyo isi normal insanları alır ama aman diyim tysonı gorurse donup bakmasın bile su anda indirdim bi kac video izliyorum.son sozum budur tyson uzerine adam tanımam
Sosyal ağlarda paylaş

ulan mike tyson kas demissinizde, bruce leenin goz kapagi bile kasli be, adam pipisiyle push up yapiyo. koltuk alti kaslari bile hayvan gibi adamin, acinca sanki kanadi varmis gibi gozukuyo. mike tyson sanki bugune kadar dovustugu butun boksorleri bi yumrukla serdide gelip bruce leeye yumruk aticak. birahallanisen yaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Sosyal ağlarda paylaş

Adamda Kaçkilo Yağ Var Ben Onu Merak Ediyorum...Kaç Gram Mı Deseydim...O Yuzden Mike Vuramaz...Bruce Vurur...Mike Öler...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

holyfielda yenilmis abi adam kac kere, o zaman holyfieldla kapistiralim, bruce gene alir. nasil acmis kanatlari bak...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Anneme Sordum Bu Durumu...Hane 2 Zamanıda Görmüş Geçirmiş Ya...Cevap:Eğer O Makinanın Başından Kalkmmassasn Ben Seni İkisinin Dövemsinde Beter Edicem...Dedi..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bruce lee nin vucudu saf güç defnisyon vucutta yağ yok..

adam tek el 2 parmak şınav çekiyo siz düşünün. adam çelik gibi. abicim görünüşe o kadar takmıssınız ki beni tanıyanlar bilir görünüşte beni tek eliyle dövücek adamların ağzını burnunu kırdım, herşey görünüş irilik deiil , dediğim gibi bende tysonun kaç dvd lik hayatı var, burdaki çok kişiden daha fazla tanıyorum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

ya siz bruce hızlı diye gucsuz falanmı sanıyosunuz?

Eyvallah 1 tonluk yumruk atamaz (ya doğrumu bu sacma geldi bi an bana hani iğne taksak adamın elinin ucuna belki o noktaya 1 ton uygular) vurdumu dizine tekmeyi ters döner o bacak.

Tek yumrukta kafa tasını kırabiliek teknik bilgiye ve güce sahip bruce lee.

Ayrıca sandığınız aksine vucudunda nerdeyse sıfır yağ olan Lee hoplar zıplar yine tysondan zor yorulur allahın aygırı tyson.

ayrıca serbest dovüşte hiç şans tanımıyorum Tyson'da bel atlını korumayı bilmiyen biri kendisi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
arkadaşım ben sabahın 5 inde ilkokula gitmezken kalkar izlerdim mike tyson'ın maçlarını.hatta kaptırır havaya yumruk sallardım tv ye bakarken.babam napıyon lan derdi.sabahın 5 inde yatagın içinden izlerdim.saat kurardım.anaokulundayım o zamanlar.hiç unutmam bi gün mike tyson-bruno ağır siklet ünvan maçı vardı.o bitti heman başlamıştı.savunmayayım mı şimdi adamı...
[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...