arc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bruce japon değil bi kere. aman allahım ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Her tülü Bruce abi alır :-)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 brucu herhangi bi boksorle kıyaslasanız hani belki diebilirizde abi tysonla karsılastırmak.tyson zaten herhangi bi agır siklet diildi.bi muammed ali ki o bile tysonın yanında supheli.oturun izleyin.ha bu adam yenilmez mi diil tabiki dogru yerde dogru zamanda herkes yenilebilir ancak tysona karsı o parlak zamanındaki kimsenin sansı olacagını sanmıyorum.90da bi kere yenilmisti gerce japonyadaydı galiba bu kanıtlıyorki herkes yenilebilir ama tysonla kimseyi kıyaslayabileceginizi sanmıyorum emin boztepeninde bi kac vidosunu izliyorum tmm saglam adam biliyo isi normal insanları alır ama aman diyim tysonı gorurse donup bakmasın bile su anda indirdim bi kac video izliyorum.son sozum budur tyson uzerine adam tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Arada ki siklet farkı yeter Mayki için...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ulan mike tyson kas demissinizde, bruce leenin goz kapagi bile kasli be, adam pipisiyle push up yapiyo. koltuk alti kaslari bile hayvan gibi adamin, acinca sanki kanadi varmis gibi gozukuyo. mike tyson sanki bugune kadar dovustugu butun boksorleri bi yumrukla serdide gelip bruce leeye yumruk aticak. birahallanisen yaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şükrüye katılmakla birlikte söylediklerini bir resim ile pekiştiriyorum :p harbiden kanat çalışmış adam uçucak haha[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Adamda Kaçkilo Yağ Var Ben Onu Merak Ediyorum...Kaç Gram Mı Deseydim...O Yuzden Mike Vuramaz...Bruce Vurur...Mike Öler...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fatoş abla yapmış o kanatları. @aquila; dünya ağır siklet boks şampiyonu olurken hiç mağlup olmaman gerekiyor =) ki herkesi yenmişti adam.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fatoş abla değil fistan filminden capture edilmiş bir resim :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 holyfielda yenilmis abi adam kac kere, o zaman holyfieldla kapistiralim, bruce gene alir. nasil acmis kanatlari bak...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 adam olcan önce adam![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kafaya bak kafaya amerikan futbol topu gibi bırah ya ..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 havadan alir bunu bruce lee, kanatlara bak beah, kusmusun birader...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben Anneme Sordum Bu Durumu...Hane 2 Zamanıda Görmüş Geçirmiş Ya...Cevap:Eğer O Makinanın Başından Kalkmmassasn Ben Seni İkisinin Dövemsinde Beter Edicem...Dedi..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bruce Lee sankı daha agır basıyor.En azından ucan tekme fln atabılır tek wurusta kafasını patlatabılır fln filan[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abicim bruce lee nin vucudu saf güç defnisyon vucutta yağ yok.. adam tek el 2 parmak şınav çekiyo siz düşünün. adam çelik gibi. abicim görünüşe o kadar takmıssınız ki beni tanıyanlar bilir görünüşte beni tek eliyle dövücek adamların ağzını burnunu kırdım, herşey görünüş irilik deiil , dediğim gibi bende tysonun kaç dvd lik hayatı var, burdaki çok kişiden daha fazla tanıyorum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hala ßunu mu tartışıyosunuz amma uzamış mohehe :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 tyson tek vuruş k.o perfect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi dedigin gibi gorunusle olmuyo bu isler ne cusseyle alakalı ne kiloyla ama zamanında tysonı gormen lazım ben bole bi aygır gormedim illaki bruca bi kac tane koyar ama bilmedigimiz sey bruc buna ne kadar dayanır onu bilemicem iste brucu bi filmlerinden biliyoz gene tyson alır diom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya siz bruce hızlı diye gucsuz falanmı sanıyosunuz? Eyvallah 1 tonluk yumruk atamaz (ya doğrumu bu sacma geldi bi an bana hani iğne taksak adamın elinin ucuna belki o noktaya 1 ton uygular) vurdumu dizine tekmeyi ters döner o bacak. Tek yumrukta kafa tasını kırabiliek teknik bilgiye ve güce sahip bruce lee. Ayrıca sandığınız aksine vucudunda nerdeyse sıfır yağ olan Lee hoplar zıplar yine tysondan zor yorulur allahın aygırı tyson. ayrıca serbest dovüşte hiç şans tanımıyorum Tyson'da bel atlını korumayı bilmiyen biri kendisi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kaç kez dövüştün tyson'la cüce. bel altını korumayı bilmeyen biri diyosun =) ha ben dövüştüm.dövdü beni.olsun...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bel altı serbestmi?[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla nerden bilicek bel altını korumayı? Sen Lee'yi filmlerinden biliyosun madem e bende görmedim hiç tyson'ın o kadar macta bel altını koruduğunu =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Fistan, 12 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki: arkadaşım ben sabahın 5 inde ilkokula gitmezken kalkar izlerdim mike tyson'ın maçlarını.hatta kaptırır havaya yumruk sallardım tv ye bakarken.babam napıyon lan derdi.sabahın 5 inde yatagın içinden izlerdim.saat kurardım.anaokulundayım o zamanlar.hiç unutmam bi gün mike tyson-bruno ağır siklet ünvan maçı vardı.o bitti heman başlamıştı.savunmayayım mı şimdi adamı... [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 brus döfer.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar