Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Lee vs. Mike Tyson

NuKe

Öne çıkan mesajlar

said:
NotoriuS, 12 Aralık 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
Harbi Bruce Lee'nin aktörlükten başka yaptıı akılda kalan bişeyler var mı ?

Bruce Abi..
Buyur...

@Absolut..E Zaten Boks da Mike Hayli Hayli Alır =) Ona Karşı Çıkan Zaten...=)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Aralık 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Aralık 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 12 Aralık 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
wikipedia'da yaptığı bir tek dövüşle ilgili bile bilgi yok, varsa yoksa acting cart curt, ya da ben göremedim şimdi gecenin bir vakti
.

Orda Yapıtğı Ve Ustlaştığı Dövüş Sporları Yazıyor..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Lee'in derdi o olsa Mike'ın göğsüne ediği yumruk ciğerlerini parcalar.

siz sanıysunuzki Bruce Lee filmlerde vızır vızır 1000000 yumruk atıp dovucek mike'ı ilk yumrukda Mike'ın ciğerleri iflas eder zaten.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ebnim bu dövüş sporları denen dalgada anlamadığım olay bu.o kadar video çektim hiç bu dövüş sporu denen uzak doğu dalgalarının kullanıldığı bir video bulamadım.varsa yoksa bir yaparsa şöyle olur bi yaparsa böyle olur bi yapsın göreyim cidden merak ediyorum.bilen falan varsa böyle videoların linkini falan atsın izleyecem ciddi merak ediyorum.bir yumruk da ciğer parçalaması da süpermiş ama ha :) hangi FİLMde yapıyor bunu merak ettim :)[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum eğer ateş edicekelrse tyson akasıan saklanırsın adam iri... yok peşimden 100 ane ninja gelicekse bruce lütfen...

Aryıca ortada kural olmıyacaksa dovuşte bruce ezer tyson'ı bir boksör hayatı boyunca başka teknik öğrenmemiş birinin, dize gelicek cok basit bi tekmeyi nasıl engelliyiceğini merak ettim, hayatı boyunca bela altından barde alamamış adam.

Bu tekmeyi atanın bruce olduğunu düşünüm şimdi kendime sahneyi hayal ettim....

Acaba tyson yere yığılırken bruce kenera cekilebilirmi dedim sornada süpheye düşmem bile sacma geldi[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

ben anladım niye bruce dediğinizi. çünkü mike tyson'ı son senelerde ki halini, magazin vs. gibi hayal ediyorsunuz o yüzden.yoksa bruce demiyeceğinizi biliyorum.
olay bu aslında.michael jordan'ı canlı izledik... adam gerçektende efsane.ama son senelerini gören 15 yaşındaki gençlerin michael jordan'ın nasıl oynadıgını bilmeyerek yok artık lebron james ya da vince carter demeleri gibi.
bruce ise hepimizin gözünde efsaneleşmiş bi adam.mike tyson'ın bu durumuna düşmeden göçüp giden biri.
ama dövüş topici acanında belirttiği gibi =) ikisininde en iyi zamanında yapılacak :) yani tyson dünya ağır siklet boks şampiyonuyken bu karşılaşmaya çıkacak...
artık mike tyson'da döver demiyorum.öldürür.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Sosyal ağlarda paylaş

Karşılaştırdığınız adamlardan biri aktör birisi profesyonel sporcu. Hele hele kuralsız bir sokak dövüşünden bahsediyorsanız Bruce Lee o kavgaya girmez bile. Adam hızlı olabilir ama salak değildir bence.
Eğer bulursam Tyson a ait bi resmi pastelicem buraya. O zaman siz karar verirsiniz :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...