Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Lee vs. Mike Tyson

NuKe

Öne çıkan mesajlar

said:
NotoriuS, 12 Aralık 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Mike = 1 punch = Game Over..

Winner = Mike Tyson

Ya Saçmalamaya...1 yumrukda Devrilebilirmi Ya..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Ölen Var Onu Bende biliyorumda...E Boru Diil Yanı...Bruce Adam Vücüd Kaslarını Neredeyse Mükemmeliştirmiş..Ki Dayanır Bence Bir Yumruğa..Hatta 3 E kadar Dayanır...Ama Bence Mike 3 Yumruk Vuracak Kadar Ayakta Kalamaz[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arc, 12 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
aslında, bırak devirmeyi sağlam bir yumrukta öldürebilir bile, çıplak elle tabi.

+1
Yarım saattir yukarıda Mike'ın salladığı yumrukların 1 ton olduğundan bahsediliyor.suratına çıplak elle indirilen 1 tonluk bir darbe ayaklarını yerden keser...
1 Ton bir kilo değil....[signature][hline]~Push The Tempo~
Sosyal ağlarda paylaş

yani amaç bu tartışmayı ciddi bir noktaya ulaştırmaksa dövüşün şartlarını ve koşullarını tartışmak gerekir.

şöyle örnek vereyim:

mike tek bir sağlam yumrukla bruce'un suratındaki bilumum kemikleri kırabilir, lakin sorun şu ki bruce o yumruğu yer mi?

bruce, tek bir tekmeyle mike'ın hayalarını midesine zıplatabilir, tek sorun mike o tekmeyi yer mi (ya da kurallar var mı pipisine tekme atmasını engelleyen).

bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.
o yüzden bu tartışma bir yere varmayabilir :) acı ama gerçek[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir de ben şeyi merak ediyorum, bu bruce lee aktörlük dışında ne yapmış? böyle kazandığı büyük dövüşler falan var mı (efsane olmayan). şimdi wikipedia falan açıp bakmaya üşendim bir bilen varsa beri gelsin.

adam sırf aktör mü efsane mi nedir bilelim :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bruce lee' de bir yumrukla Tyson'ın veya başka bir adamın kafatasını patlatabilir.
Ayrıca -bilmiyorum dövüş olaylarına girdin mi hiç ama- birebir dövüşte zincir yumruk yerken fazla bir şey yapamazsın (yumrukları saymak dışında tabii) Hmm ayrıca bruce lee one inch puch ile tysondan daha iri bir adamı yere devirebilir veya bir tekme ile kadraj dışına alabilir.

Esas sorun kaç ton vurduğunda veya one inch punch yapıp yapmadığında değil, esas sorun düzgün vurabilecek imkan olup olmadığında. Yani Tyson -veya Bruce- vuracağı zaman diğeri malak gibi beklemiyor olacak. boks maçlarının çoğunda paso kaçan, sıyıran yumruklar görürüz. Bu yumruklar yıpratsa dahi direk olarak hedefine isabet etmiş bir yumruk kadar zarar vermeyecektir.
İlk vuruş bu sebeple önemlidir, ilk vuruşu yapan Mike olursa kazanma şansı artar. çünkü ilk vuruşu yapan Bruce Lee olursa (ki kendisi 210cm'e 121kg'lik Kareem Abdul Jabbar ile de çalışmıştır ve Kareem "inanılmaz bir şey beni yerden yere vurdu!" demiştir bu çalışmalar için) Mike'ın oturaklı vurma ihtimali azalıcaktır.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Aralık 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Mike Tyson'ın tek yumruğu Bruce Lee'nin kaslarına değil kemiklerinin dayanıklılığına bakar :)

Ben Hala Vuramaz Derim..Dedim Gibi Mike'ın Hızlı Dediniz Yumurugu Düz Bir Şekilde Ve Kol Boyu Mesafesi Var...Ama Bruce un Kaçma Şansı Her Yön Ve Kaçar Derim Ben...Her Türlü Kaçar...Ve Şuda Var..Uzakdoğu Dövüşlerinin Çoğunda Zaten Adamların Neresine Ne Şekilde Vuracağını Gösterirler Yani Sırf Boks Gibi Güce Dayanmaz...O Yüzden..Ben Derim...Bruce Yumruk Yemez..Yese Bile Ayakta Kalma Şansı var...Ve Mike İ Yer..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Aralık 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 12 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Hatta 3 E kadar Dayanır...Ama Bence Mike 3 Yumruk Vuracak Kadar Ayakta Kalamaz

3'e kadar ? anlıyamadın snrm.Suratına 1'er tonluk 3 darbe yiyen birisi,ne kadar iyi kaslara sahip olursa olsun dayanamaz...
Dediğin gibi bir adam 1 yumrukta ölüyorsa bruce da ölür.Hadi 2 de ama 3 imkansız.Nalları Diker..[signature][hline]~Push The Tempo~
Sosyal ağlarda paylaş

Taktik belirler.

Bruce ufak ufak götürür çünkü sağlam vurursa enerjisini boşa harcayacak ve karşısındaki de zaten duvar gibi adam olduğu darbe boşa gidecek.Bruce yorulunca Tyson atağa geçer yer bitirir.

Bruce Lee alır ama :) Tyson'da taktik kuracak zeka yok :) Önüme gelene bir tekme diyiyor yetiyor zaten

Bu biraz şey oldu Barbar Wulfgar ile Kara Elf Drizzt Do'urden 'in ilk karşılaşması,barbarın elfi küçümsemesi ve sonra Dünya üzerinde en çok saygı duyduğu kişi olması :) Gider böyle

Ama derseniz Bruce Lee vs. Pokemon ki tartışmalar artık böyle olacak :) Pokemon vs. Digimon : kim alır :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Aralık 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
böyle bi döğüş hayal edin...
Dünya Ağırsiklet boks şampiyonu mike tyson 57 kilo adama yeniliyor.ana?
bütün dünya O_o olur.

Ya O 57 Kilo Dedin Adam Nasıl Adam Ama..İnek Şaban Diil Heralde..(Kemal Sunal'ı Saygıyla Anıyorum..Çok Özletti Kendisini..)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Sosyal ağlarda paylaş

eğer boks kurallarıyla dövüşülecekse fistan haklısın, eğer değilse bkz. diğer postum :D

ayrıca dasaa, ne yazık ki ne o dediğin zincir yumruk o kadar işe yarıyoorrr, ne de bir insan başka bir insanın kafasını öle pat diye patlatabilir, isterse bruce olsun bu, isterse mike olsun. karpuz mu bu ahah.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NotoriuS, 12 Aralık 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
said:
KenshinHimura, 12 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Hatta 3 E kadar Dayanır...Ama Bence Mike 3 Yumruk Vuracak Kadar Ayakta Kalamaz

3'e kadar ? anlıyamadın snrm.Suratına 1'er tonluk 3 darbe yiyen birisi,ne kadar iyi kaslara sahip olursa olsun dayanamaz...
Dediğin gibi bir adam 1 yumrukta ölüyorsa bruce da ölür.Hadi 2 de ama 3 imkansız.Nalları Diker..

Tamam 2 Olsun...Mike 2 Yumruk Vurana Kadar Neler Olurya..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Sosyal ağlarda paylaş

ben 7 senedir kung fu 3 senedir de kick box yapıorum suana kadar kendi likolarında bu iki klasmanı alacak tek bir spor dalı biliyorum oda güreş. Ha boksör kung fu kavgasında ise gene kendi kiloları agır basar ki kung fu ile uğraşanlar boksörlere nazaran kat kat daha seridir. Buda daha karşı tarafa acı ve yorgunluk anlamına gelir. mike acık bulacak ta vuracak o biraz garip geliyor ama gene kilo avantajı ile mike derim ben draw da olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...