Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman'ın MC/BWL/Onyxia/Zul'Gurub gibi yerlerdeki rolü?

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

shamanlar in raidlerdeki rolü klasik supporter class buff supporter heal supporter ylniz burada bi paratnez acalim full tier 1 shamanlarda yaklasik 7400 mana olur resto icin de purification in alinmasi sart.bu iki faktörle shaman healleri 1000-1200 arasi healler lesser heal icin diyorum.bu sekilde main healer da olur shamanlar.örnek olarak bizim guildde vael i tanklayanin healeri shaman ve druid grubudur sadece priest yoktur.end game de shamanlar priest kadar iyi heal edebilir.talentleri iyi verirlerse.onun disinda tank olamazlar mc de bwl de hicbirsekilde.ha birde bwl de nature vulnable moblarin nuker lari olurlar :D.2500-3000 trinklet ile 4000 civari vururlar bu moblara süper bi olaydir baska yerde de olmaz zaten hehe :D[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

31 Resto verirsin Mana Tide ı alırsın talentlardan geçersin arkada kurarsız ct raidi açarsın emergency heal scriptini bi elinde sigara yanında kola arkada heal eder izlersin :)
Gerekince MT nin yanına tremor ve fire resisti bırakır yakınlarda durursun :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

haftada 2 raid yapan bir shaman olarak soyliyim :)

1) main tank grubuna verirlerse windfury / FR / strength ya da tremor duruma gore (magmadarda onyxiada tremor gerisi str) totemi main tankta olsun hep

2) ne olursa olsun sen bir healersin, healla, once grubunu sonra warriorlari sonra melee dps sonra healer en son melee dps. bu siralamada healla hep, ctraidden emergency monitoru ac olmadi ordan healla, grubun yeniyse mananin sonuna kadar healla, yok mc farm statusundeyse icecek cok vaktin olmaz cok mana harcama conserve et.

3) agro cok onemli, 2 sunderden sonra heallamaya basla, agro wipe buyun yok.

4) grubunun yurudugu belirli yollar vardir, ne geride kal ne en onden git, ortada kal hep, yoksa agro cekersin ve mc de add bircok zaman = wipe. mesela 2 destroyer pull un yanina bir cift daha agrolarsan wipe olursun :) bircok mob un agro capi COK daha buyuk diger instancelere gore, dikkatli ol.

totem totem totem hersey totem, ordakilerin seni gruba almasinin sebebi dps e grace of air / str verebilmen, tremor totem koyabilmen, healer olarak priestler cok daha iyi. ama fena da heallamiyoruz. hos ben artik cok takmiyorum totemleri, FR disinda bizim ekledigimiz 60 agility 60 str hicbirsey degistirmiyor, healla onun yerine daha iyi ;p hehe. ama ben usengec oldugumdan bole sen bana benzeme.

chain heali ara sira kullan mesela pain packlerde, ne oldugunu sorma orenicen :P ama onun disinda hep lesser healing wave kullan.

filan falan. mana tide olmana gerek yok ama bazi raidler bu konuda cok sert.[signature][hline]nerf shamanz
bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...