ineque Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Burning Legion da SATILIK 2000G ilgilenenler özel mesaj atsın pls en yüksek rakamı verene direk satıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 boyle ilanlar legal mi? hayir orijinal olmayan serverlarla ilgili her konu kilitlenirken bunlara goz yumuluyor diye dusunuyorum.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EMRRAVRAVRAV Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 WoWin policy ve termsde power leveling ve gold satmann flan ^not to do^ bolumunde oldugunu biliyorum ama teknik acidan kredi kartiyla alim satim veya hacklenme gibi biseyin soz konusu olmadigina gore bi sorun yok sanirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: zaidral, 09 Aralık 2005 19:04 tarihinde demiş ki: boyle ilanlar legal mi? hayir orijinal olmayan serverlarla ilgili her konu kilitlenirken bunlara goz yumuluyor diye dusunuyorum. karakter satmaya bişey demiyosun da gold satmaya gelince mi legal illegal olayına giriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EMRRAVRAVRAV Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hehe dogru bi yaklasim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 karakter satmayi da savunmuyorum ki ben. hatta said: zaidral, 04 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki:pazar alaninda account alisverisi de yasaklansin. [signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 insanların ekmeğiyle oynamayın be[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: zaidral, 09 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki: karakter satmayi da savunmuyorum ki ben. hatta said: zaidral, 04 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki:pazar alaninda account alisverisi de yasaklansin. o zaman bütün karakter satış ilanlarına tektek at yasaklansın diye...yada benim topic ime mesaj atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 en cok kac verildi su ana kadar?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar