Koex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Merhaba arkada$lar köpeğim pa$ay'i daha önce görmü$tünüz kurtoglu eğitim merkezine eğitim almasi için gönderim fakat eğitimden geldikden sonra ne olur bilmiyorum 1 ay dediler geldikden sonraki psikolojisi ne olur atilar ne olur hiç bilmiyorum . Yardimci olursaniz bu konudaki fikirlerinizi paylaşirsaniz sevinirim . Daha önce actiğim topic de sormu$tunuz eğiti fiyatlari nedir felan diye kurtoglu cok ucuz'a eğitim veriyor tavsiye ederim . www.kurt-oglu.com[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Valla güzel bi huskydi hatırladıgım kadarıyla adam olur babası mı desek :) belki biraz küs olabilir ama sanırım egitim boyunca seni hic görmiycek deil 1 ay görmezse köpeklerde baglılık cok oluyo aglar falan yazık la :) bakalım uslancakmı onuda yazarsın artık cok sımarık oluyo genelde husky ler kolay gelsin[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Koex ben pek eğitim veren yerleri bilmiyorum çünkü o kadar büyük bi ilde durmuyoruz malesef ancak paşhanın oldukça eğitimde zorluk çektireceğini söylemem lazim çünkü huskyler eğitime açık petlerden sayılmaz. Biliyorum çünkü bende besliyorum :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 12 Aralık 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benim de alman kurdum var ve eğitimden 3 gün önce geldi :) emin ol psikolojisinde bi değişiklik olmuyo, çünkü eğitimi vurarak vs... şekilde vermiyolar sadece mamayla onu ödüllendirerek komutlara hafızasında yer edindrior ve pekiştiriyolar :) buarada eğitim sırasında sen görebilcek misin? biz istediğimiz zaman yanına gidebilioduk. duyumlarıma göre bikaç eğitim merkezinde sana fiyat ve zaman veriolar ama hiç bir şekilde eğitmiolar : başlangıçta verilen fiyat kadar da masraf yaptıklarını sölüyolar (aşısıydı, yediği mamasıydı vs...) umarım ii araştırmışsındır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kurtoğlu'nu duydum ve gördüm. gayet iyi ve güzel bir yer. bence güvenerek verebilirsin. iyi bir eğitim alacaktır. ankara'da gölbaşı'nda başka bir yer daha olacaktı. K-9 eğitimi falanda veriyordu..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hımm saolasin naci , GÖlba$inda eğitim yerine gitdim eğitimli bir Alman kurdu edincektim vaz geçtim . De ORada olabilir . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: orc_lord, 12 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: kurtoğlu'nu duydum ve gördüm. gayet iyi ve güzel bir yer. bence güvenerek verebilirsin. iyi bir eğitim alacaktır. ankara'da gölbaşı'nda başka bir yer daha olacaktı. K-9 eğitimi falanda veriyordu.. canin college ve dost k-9.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar