Alis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bir ankete katildim ve dikkatimi cekti ea games uo resmi sitesinde anket var ve bir takim sorular soruluyor ve pre-aos tiplemesinde bir sunucu acilsaydi ne olurdu istermiydiniz diye yani Origin Tabanli packetsiz halinde bir sunucu istermiydiniz diye sorular vardi dikkatimi cekti .[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm keşke açılsa çok iyi olur.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaslar su yanlis bilgileriniz sonunda bir suru yeni arkadasinizda yanlis ogrenmeye basliyor bu oyunu. sphere tabanli ne demek yahu? ea in sphere ile ne isi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 heralde t2a tabanlı acacak demek ıstedı :D valla acarsa anında gırerım t2a gıbısımı var :D ne demışler ılk ler hep unutulmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pre aos degilde, pre t2a acilsaydi iste o zaman paralari verirdim uo ya :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Anason pre t2a kelimesi aklima gelmedi Sphere tabanli pre-aos dedim evet T2A tabanli bir sunucu acmayi planlior.. gibime ..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 varsa anketin linkini postlarmisin buraya, oy vermek istedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 MyUO da hala yillarin eskitemedigi anket duruyor Have you participated in any of the in-game scenarios during the past 6 months? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eet arkdaş burayada koy bızde + koyalım t2a ıcın canım feda saden son zaman larda adam gıbı t2a serverı kalmadı acıkcası bu acılırsa cok ıyı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hemen verelim diorum runuo sitesinden girmistim ea.com uzantili bir address runuo.com'a suanda giremiorum ama girince direkt linki verelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu arada bu arkadaşın benim atlanticdeki bs/miner karakterim "Alis" ile hiçbir alakası bulunmamaktadır :) Aliste yanlış anlamasın,sadece bir yanlış anlama yada karıştırma durumunun olmaması için belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar