yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 windowsta con isminde bi klasör açmayı denesenize[ [Bu mesaj yigito2005 tarafından 12 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 AÇILDIAAAAAAA. oh be[signature][hline]The Blood is Love.
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 acıldı arama yaaprsan görürsün. onun ötesinde con con1 con2 gibi adlarla dosya acamamanın sebebi bunların ms-dos ta özel anlam iştigal eden sistem dosyaları arasında önemli adlar olmaları.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 alla alla ya bi isim verelim dedik rezil olduk bende kafayı yicektim nie olmuyo die :)[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 muhallebi bedne açıldıgını söyledim ancak cevabınıda verdim bu şekilde yıkıcı olmana sebebiyet göremiyorum. adam yeni gelmiş arama hakkında cok bilgisi olmayabilir en bu şiddet bu celal diorum?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hm şöyle oldu; açtım topiki. Baktım baya uzun bir süre tartıştığımız konu. Sonra içimde " AÇILDIAAAAAA" diye bir feryat koptu. Ben de aynen yazdım. Bide her 4 topikten birisi önceden açılmış oluyor. Yiğite patladık. rahatladım ama.[signature][hline]The Blood is Love.
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eh rahatladıysan millette en fazla sadece gıcık olduysa kimene :) neyse ii ii rahatlamışsın :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 önemli diil yaa hata bendeyse pardons[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Lindows rulz[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abaoooo con conluk yapmayın[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları
Öne çıkan mesajlar