Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

con

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acıldı arama yaaprsan görürsün. onun ötesinde con con1 con2 gibi adlarla dosya acamamanın sebebi bunların ms-dos ta özel anlam iştigal eden sistem dosyaları arasında önemli adlar olmaları.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Mesaj tarihi:
alla alla ya bi isim verelim dedik rezil olduk bende kafayı yicektim nie olmuyo die :)[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
Mesaj tarihi:
muhallebi bedne açıldıgını söyledim ancak cevabınıda verdim bu şekilde yıkıcı olmana sebebiyet göremiyorum. adam yeni gelmiş arama hakkında cok bilgisi olmayabilir en bu şiddet bu celal diorum?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
hm şöyle oldu; açtım topiki. Baktım baya uzun bir süre tartıştığımız konu. Sonra içimde " AÇILDIAAAAAA" diye bir feryat koptu. Ben de aynen yazdım.

Bide her 4 topikten birisi önceden açılmış oluyor. Yiğite patladık.

rahatladım ama.[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
eh rahatladıysan millette en fazla sadece gıcık olduysa kimene :) neyse ii ii rahatlamışsın :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Mesaj tarihi:
önemli diil yaa hata bendeyse pardons[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı..
  • Yeni Oluştur...