Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaşlar GMT 8 pm de acc dagıtımı başlıyacak; Acc dagıtımı nedir? Bilgisi olmayanlar için son bir defa yazalım.Dark and Light başlamadan önce oyunda cogumuzun open beta diye nitelendirdiği genel anlamda PRE-Load denilen 6 aylık sureçte 10.000 acc la başlanarak dalga dalga oyuna oyuncu alınacak. Ilk dalga bugün! Kaçırmayın! Foruma üye olduktan sonra akşam makine başında nöbet tutmaya hazırlıklı olun. Ben pioneer acc almıştım,aynı ip den beleş acc da alabilrmiyim? Evet alabilirsiniz eşi dostu kankaları düşünmek lazım en azından bir tane yedek acc almak, bu yeni başlıyan oyuna arkadaşlarınızı getirmekde size kolaylık sağlar çünkü ikinci dalganın ne zaman olacağını kimse bilmiyor. Bir yandan oyunun startını beklerken, guru ile beraber guide yazmaya başladık sayılır, yarına sanırım birşeyler post lıcaz. Edit: GMT +2 deyiz. [signature][hline]GladmiR Ebonlore [Bu mesaj Gladmir tarafından 08 Aralık 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Download link i ve acc link i verirsen sevinirim. Free Play mi ?[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 peki nası alıcaz accı saat 10 olunca?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 site açılmıyo şu an. Unable to connect to the database server at this time hatası veriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hata düzeldi.Databasei yenilemişler sanırım.8de açılıyor acc alımı hazır olun.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 nası alıcaz söyler misiniz?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kendimi duellodaki cowboy gibi hissediyorum lol.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 son dakikalar sayılıyorr :))[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 foruma üye olduktan sonra başka birşey yapmamiz gerekiyormu ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Biraz sonra cillop hesap sahibi olcaz :). foruma üye oldun ama bir de sog'a üye olman lazım. 5 dk kaldı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 acilinca mesaj atin bende sorunmu var heyecan yaptim[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 2dk[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 odamdaki saat 8i 4 geciyor 4 dakikadir cilginlar gibi basiyorum.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Evet accimi aldım.Oh be:D[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hadi bakalım oldu.. hayırlı olsun herkese[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 acildi hücuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aldim bende oh iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ewt Hayırlı Olsun Herkese Olanlar Yazsın Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oha bitti bile[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben alamıyorum :( galiba[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya alamadım galiba yazdım modify my user nameli bişey çıktı böhü[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende zaten varmış sanırım sadece modify yazısı çıktı :/[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aldigimi saniyorum tam anlayamadim cok kisa surdu[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Edit:Modify ye basmak gerekmiyor.Yanlış anlamışım ben.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. [Bu mesaj zamo tarafından 08 Aralık 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet aldım zamo ve thanatos da almış. görüşürüz kenks.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar