GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İzmite Gelebilecekler warmı ya? Şöyle bi tanı$saydıQ , görseydik Cemalinizi.Hiç Bahsedende yok izmitten Ölüyom burada tek başıma.hani Gelirseniz Aktivite çok. Nargile Cafeye gideriz , İzmitte sizi gezdiririm , Yeriz , İçeriz , Buzpateni , FuaR! vs vs Ne Dersiniz?
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hee Battle.Net CAfeyi görürsünüz Hisarbilgisayarı aynızamanda Frp ve Rpg Ustadlarıyla tanışırısınz DemirMaske'de gelir.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ehe hisarbilgisayarın abonesi gibi bişi oldum :) bu arada battle.net cafe nerde ? biz limon deriz limona giderizde :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ben hergün boşum gelebilirim yani ...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hmm Ok Ozaman Şöle Bi$i: 1.Ben 2.Senko 3.Spectator e Başka ? :)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 blackchaos da izmitte oturuodu galiba (ehe zorla adam topluoz :))[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kalacak yer bulun bende geleyim harbiden ha ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kermit seni sıkıstırırız biryere düşünim bakim :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ha ben ciddiyim ha harbiden eğer şöyle ucuz bi yer varsa kalcak zaten gelcektim istanbula izmite gelirim farketmez siz bakın işte söleyin bana oke ? gelcem valla[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yeniliyorum Ozaman: 1.GM-Newbie 2.Senko 3.Spectator 4.Kermit başka?[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 18 Ağustos 2003 Pazartesi Günü izmitte toplanacağız fakat saat kaçta ve neresi size uygun?[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 gelmeye çalışıcam arkadaşlar.. ordan adapazarına geçerim büük ihtimalle babamın yanına.. uğrarım yani takılırız bişeler yaparız. fotoraf makineside getiririm çekiniriz koyunuruz forumlara ehe..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ha izmitide hiç bilmem trenle gelicem ben.. istasyondan alırzınız artık beni..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 1.GM-Newbie 2.Senko 3.Spectator 4.Kermit 5.Mumu Peki Mumu Biz seni alırız en azından ben alırım seni :) Şimdi saati ayarlıcaz tabi herekz burada ise..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 forumların saati ileri 20 dakika neredeyse.. şaşırdım ne zaman buçuk oldu diyorum ehurf[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hmmm yapma be.. peki kaç gibi Gelebilirsin? ona göre ortalama bir saat ayarlıyalım[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ee ne oldu ben nerde kalcam be :=) yokmu ucuz hesaplı bi pansiyon aile pansiyonu olsun :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Zaman:18 Ağustos 2003 Pazartesi Günü Saat: 9:30 - 10:00 Arası Toplanalım Ozaman. Yer:İzmit / Belsa Plaza. (tabi bazılarını ben kendim alırım Mumu ve Kermit'i :) ) Fotoraf , Sohbet , Takılırız i$te umaRIm Güzel Geçer.. Bu Tarihler arası kesin gele bilecekler kimler şimdik tekrar Görelim bakalım :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kermit aliim seni adapazarına götüriim kalırsın bizde babamla istersen.. tabi sen bilirsin :)[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 abi alın icq muda ordan konuşak :) 803819[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 off be 17 (pazar) sinde eskişehir'e gidiom :( neyse başka zaman arık üzüldünm be şimdi :([hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 14 August 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Pfff[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ne satıcı adamsın be[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar