Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif War..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzmite Gelebilecekler warmı ya? Şöyle bi tanı$saydıQ , görseydik Cemalinizi.Hiç Bahsedende yok izmitten Ölüyom burada tek başıma.hani Gelirseniz Aktivite çok.

Nargile Cafeye gideriz , İzmitte sizi gezdiririm , Yeriz , İçeriz , Buzpateni , FuaR! vs vs Ne Dersiniz?
Mesaj tarihi:
kalacak yer bulun bende geleyim
harbiden ha ![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ha ben ciddiyim ha harbiden
eğer şöyle ucuz bi yer varsa kalcak zaten gelcektim istanbula
izmite gelirim farketmez
siz bakın işte söleyin bana oke ?
gelcem valla[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Yeniliyorum Ozaman:
1.GM-Newbie
2.Senko
3.Spectator
4.Kermit

başka?[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mesaj tarihi:
18 Ağustos 2003 Pazartesi Günü izmitte toplanacağız fakat saat kaçta ve neresi size uygun?[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mesaj tarihi:
gelmeye çalışıcam arkadaşlar..
ordan adapazarına geçerim büük ihtimalle babamın yanına..
uğrarım yani takılırız bişeler yaparız. fotoraf makineside getiririm çekiniriz koyunuruz forumlara ehe..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
ha izmitide hiç bilmem trenle gelicem ben.. istasyondan alırzınız artık beni..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
1.GM-Newbie
2.Senko
3.Spectator
4.Kermit
5.Mumu

Peki Mumu Biz seni alırız en azından ben alırım seni :) Şimdi saati ayarlıcaz tabi herekz burada ise..[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mesaj tarihi:
forumların saati ileri 20 dakika neredeyse..

şaşırdım ne zaman buçuk oldu diyorum ehurf[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
Hmmm yapma be.. peki kaç gibi Gelebilirsin? ona göre ortalama bir saat ayarlıyalım[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mesaj tarihi:
ee ne oldu ben nerde kalcam be :=)
yokmu ucuz hesaplı bi pansiyon
aile pansiyonu olsun :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Zaman:18 Ağustos 2003 Pazartesi Günü Saat: 9:30 - 10:00 Arası Toplanalım Ozaman.

Yer:İzmit / Belsa Plaza.

(tabi bazılarını ben kendim alırım Mumu ve Kermit'i :) )

Fotoraf , Sohbet , Takılırız i$te umaRIm Güzel Geçer..

Bu Tarihler arası kesin gele bilecekler kimler şimdik tekrar Görelim bakalım :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış"
Necip Fazıl KISAKÜREK*
Mesaj tarihi:
kermit aliim seni adapazarına götüriim kalırsın bizde babamla istersen..
tabi sen bilirsin :)[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
abi alın icq muda ordan konuşak :)
803819[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ne satıcı adamsın be[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • Yeni Oluştur...