Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item status

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

bence ana sayfa sade kalsın :) sadece arama penceresi olsun yani şu anki hali gayet güzel gibi.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.

[Bu mesaj Phlox tarafından 11 Aralık 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ana sayfa bencede sade kalsın böle gayet güzel, yan tarafta haberlerin içinde olabilir yada direk yorumlar diye bi bölüm daha olur haberlerin altında.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle harika iş çıkartmışsın tebrikler. Bir iki öneri:

1) Denildiği gibi speed ile damage'in yerinin değişmesi lazım bence.

2) Altta kalan boş kısım çok itici. Resim boyunun satır sayısına göre ayarlanması lazım.

3) Item display is courtesy wow-db.net yazısı da item bilgisi gibi duruyor. Onun rengini değişmek lazım ki diğer yeşil item bilgileriyle karışmasın. Ayrıca boyutunu da küçültüp sağ tarafa yaslarsak süper olur. Hatta bir de italik yapsak.. :p

4) Arkaplan rengi uymamış. Bir de güzel bir çerçeve lazım.

Sonuç olarak güzel iş, dizayn gelişirse süper olur. Sonuçta göze hitap edecek, aradığını kolay bulacaksın ve kullanması kolay olacak. Gerisi gelir. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rahatsiz, 10 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
firefox`la calismiyor galiba arama seysi, bende mi bir sorun var yoksa?
firefoxla kullaniyorum bi sorun yok[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - Chromaggus
Penthesilea, Undead Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage güzelce anlatmışsın sağolasın.

şimdi yazıların parse edilmesi esnasında biraz problem var
speed ve dmg iteme göre yer değiştiriyor.
yani bütün yazıları tekbir string olarak çektiğim için split ederken sorunlar olabiliyor ama bu konuda biraz çalışmayla sorunları düzeltebilirim.[signature][hline]www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar sitenin dns lerini değiştirdim kısa bir süre bağlantısorunu olacaktır tahmini pazartesi 12 ye kadar.

Unutmadan prof ve class larla ilgili profesyönel türkce içerik hazarılaya bilecek arkadaşlar aranmaktadır :) çorbada benimde tuzum olsun diyen arkadaşları pm e bekliyorum[signature][hline]www.edepom.com
Sosyal ağlarda paylaş

ne zamandır yazmak istiyodum ama fırsat olmadı. ben thottbot u değilde allakhazam ı kullanıyorum. birçok sebebi var ama bunlardan en önemlisi item' ların veya mob.' ların gerçek görünüşlerine yer vermesi. bu tarz bişey siteye çok yük getirirmi bilemiyorum ama bence çok hoş olur.

başarılar, kolay gelsin. =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...