Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 son 10 yorumu ana sayfaya ekleyelim. uygun olurmu ?[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence ana sayfa sade kalsın :) sadece arama penceresi olsun yani şu anki hali gayet güzel gibi.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. [Bu mesaj Phlox tarafından 11 Aralık 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ana sayfa bencede sade kalsın böle gayet güzel, yan tarafta haberlerin içinde olabilir yada direk yorumlar diye bi bölüm daha olur haberlerin altında.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hız konusunda merakınız olmasın ciddi altyapıya sahip bir datacenter a taşıyorum makınayı 512k anlıklarla 1mbite kadar izinli iyi bir hatt olacak[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Öncelikle harika iş çıkartmışsın tebrikler. Bir iki öneri: 1) Denildiği gibi speed ile damage'in yerinin değişmesi lazım bence. 2) Altta kalan boş kısım çok itici. Resim boyunun satır sayısına göre ayarlanması lazım. 3) Item display is courtesy wow-db.net yazısı da item bilgisi gibi duruyor. Onun rengini değişmek lazım ki diğer yeşil item bilgileriyle karışmasın. Ayrıca boyutunu da küçültüp sağ tarafa yaslarsak süper olur. Hatta bir de italik yapsak.. :p 4) Arkaplan rengi uymamış. Bir de güzel bir çerçeve lazım. Sonuç olarak güzel iş, dizayn gelişirse süper olur. Sonuçta göze hitap edecek, aradığını kolay bulacaksın ve kullanması kolay olacak. Gerisi gelir. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: rahatsiz, 10 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: firefox`la calismiyor galiba arama seysi, bende mi bir sorun var yoksa? firefoxla kullaniyorum bi sorun yok[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mirage güzelce anlatmışsın sağolasın. şimdi yazıların parse edilmesi esnasında biraz problem var speed ve dmg iteme göre yer değiştiriyor. yani bütün yazıları tekbir string olarak çektiğim için split ederken sorunlar olabiliyor ama bu konuda biraz çalışmayla sorunları düzeltebilirim.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben de yeni yeni programlama öğrenmeye başladım. Aynı programları aynı anda c ve java'da yazıyorum, geçen hafta günlerce split olaylarına kafa yordum, sinir edebiliyor bazen cidden. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet arkadaşlar sitenin dns lerini değiştirdim kısa bir süre bağlantısorunu olacaktır tahmini pazartesi 12 ye kadar. Unutmadan prof ve class larla ilgili profesyönel türkce içerik hazarılaya bilecek arkadaşlar aranmaktadır :) çorbada benimde tuzum olsun diyen arkadaşları pm e bekliyorum[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu iş için yeni konuaçalım burda sönecek yoksa. [Bu mesaj Ragnar tarafından 11 Aralık 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sonunda yeni datacenter ımıza taşındık :) sitenin sol kısmına yapılan son 10 yorumu ekledim.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ne zamandır yazmak istiyodum ama fırsat olmadı. ben thottbot u değilde allakhazam ı kullanıyorum. birçok sebebi var ama bunlardan en önemlisi item' ların veya mob.' ların gerçek görünüşlerine yer vermesi. bu tarz bişey siteye çok yük getirirmi bilemiyorum ama bence çok hoş olur. başarılar, kolay gelsin. =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 itemlerin ingame resimleri zaten db de mevcut ama ben eklememiştim onu ekleriz :) ama unutmadan tüm itemlerin ingame resimleri mevcut değil[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Tek kelimeyle süper olmuş , sırf son yorumları okumak için bile girilir siteye, ellerine sağlık. Ne diyim helal olsun.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar