TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 msn 7.5 Turkce versıyonunu bulamıyorum yardım edermısınız[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yoknu ya bana atın surdan ıp sını[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ahaaaa cok komıksın hangı sırkde calısıyorsunn[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 http://g.msn.com/7METR_TR/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_9X.EXE[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bide patide yardımlaşma yok diyorsunuz. Daha ne yapalım kardeşim! Elinizemi verelim! :D[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar