SpawNJawS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkada$lar, acaba bana tam olarak hem kaliteli bir takım elbise alacağım yer vede aksesuar için bir kaç site söylerseniz sevinirim bir kaç yere baktım ama tam olarak istediğim $eyleri bulamadım, dı$arıya çıkmaya ü$enen bir tip olduğumdan eğer söylerseniz sevinirm sagolun.[signature][hline] Peki ağlasam sesimi duyacak mısın mısralardım? Duymayacaksan niye ağlıyorum ? Allah'ım yanıpda tutu$muyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 siteden mi alacaksın takım elbiseyi? siteden alcaksan bedenini ne bilceksin.paçası yapılmamış olur vs. zaten satanda yoktur. damat tween, kiğılı, network fix markalar takım elbisede. aşırıda pahalı değiller. bidolu.com da giyim bölümü vardı aksesuar için de ne aksesuarı bu? kol düğmesi olur sadece başka ne aksesuarı takılıyo takım elbiseye?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 armani al[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 pierre cardin kesinlikle... koton dan uzakdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oturduğun yerden takım elbise almak kötü bi fikir gibi elbiseyi bi ellemek kumaşına felan bakmak lazım tabi pierre cardin altınyıldız gibi markalar iyidir bu konuda[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dağlıkocalar.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sanmam oturdugu yerden alacagıın valla cık gez bi kac dükkan önercez ama fiyat aralıgın ne ne kadar vermeyi düsünüyon[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 elımde bunlar var gel bır boyunun olcusunu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: img.ebigchina.comçinde misin?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Spor takımlar için Tween.. Daha klasik diyorsan Cacharel,Network,Sarar[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 tween iyidir [Bu mesaj musicformasses tarafından 12 Aralık 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Denemeden alınmaz. Hele ki monitörden ööle bakarak hiç anlaşılmaz.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kiğılı burayada bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben lise mezuniyet balosunda hatemoğlu'ndan almıştım fiyatını tam hatırlamıyorum ama takım elbiseye göre iyiydi sanırım.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Netten takım elbise alındığı nerede görülmüş? bilmem nerde Çok paran varsa Ermenegildo Çoka yakın paran varsa Wakko Orta halli isen Damat tween Orta hallinin biraz altında isen Efor , koton vb...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gerçekten kalite istiyorsan===> BEYMEN[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Klasik modeller için Gucci, Armani, Dolce&Gabbana ve Beymen derim. Daha ilginç ve gençlere hitap edebilecek bazı modeller Tween'de var. Cerutti de ayrı bir olay tabii.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Koton'da güzel yani benim üstümde öyle :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben sadece görmek için söylemi$tim yani önerebileceğiniz siteler, ona göre renklerine falan bakıcagım beyeniceğim bulduğum yerdede alıcam.[signature][hline] Peki ağlasam sesimi duyacak mısın mısralardım? Duymayacaksan niye ağlıyorum ? Allah'ım yanıpda tutu$muyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar