stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sempati kazanmak için taklit yapmak iki yüzlülük olmaz mı? ayrıca arenda az önce sen garbageda eski topic linki için "eskiden buralarda boş konuşmazlardı" diyordun, ne oldu?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sana taklit yap demiyorum ben,gördüğün bi sorunu tabiki eleştiriceksin ama burda gereksiz bi olay yok ilginç bi sağlık sorunu ve yazdıığın itici geldi bu yüzden okuyanlara. Bulunduğun bi çevrede sevilmek yada gıcık olarak tanınmak senin elindedir tercih ve karakter senin elbette. Uyarı yapman gerekliyse daha tatlı sert yapabilirsin. Konuyu saptırmayalım daha fazla(nokta)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 orda farklı muhabetlerden bahsediyordum canım. şu an kişisele baksam kız arkadaşa çıkma teklifi tpicleri görüyorum..garbage a baksam başlığı " . " die bi topic açıyorum " nokta " yazmış...bu tür topicler çok görüyoruz..onlardan bahsediyordum..bende çok yeniyim burda....yazın ortalarında geldim black angel die...ama eski konuşmalara bakıyorum mesela...garbage da adam gibi geyik..kişisel e bakıyorum eski topiclere işte harbi harbi kişisel yazmışlar yani.. zamanla biraz değişmiş olmasından bahsediyorum ben bu paticik in...boş topicler dediğim onlar...bide dün gelip senden öncekileri uyarırsan çok göze batarsın ..sessiz kal ikiyüzlülükte yapma yani...kimse yalan söyle demiyor...ama sessiz kal beğenmiyorsan...böyle yapmak gerekiyor...[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Geçmiş olsun beybin =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 epitel dokuya nasıl dokundun ya sen[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: beybin, 11 Aralık 2005 22:13 tarihinde demiş ki: hayır sadece kırmızı yeşil ve gri..bi de grinin açık tonları ..beyaz da yok.sarımsı bi renk..turuncu yok..direk kırmızı =) hyr sen direk disco moda gecmissin :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: stoneheart, 12 Aralık 2005 01:54 tarihinde demiş ki: bu bölüm dakika dakika şunu yaptım başıma bu geldi bölümü mü? eğer öyleyse özür dilemem gerekecek. stoneheart o otu boku eleştiren pati daha önce açıldı. bkz:Mantar ayrıca o kadar da işkembe-i kübradan atarak eleştiri yapılmaz ki, kızın gözünü kapadılar be, bilmeden etmeden..töbe töbe..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nednutogkis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Millet bunun için LSD alıyor ya, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Madcat, 11 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Düzeleceği kesinse çok zevkli birşey olmalı :D :lol:[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İşte dedim ya , gözünün içine bişey kaçınca karıştırıyorsun gözünü ovuşturuyorsun böylece gözüne kaçan zımbırtı retinada oynamış oluyor..böylece retinayı çiziyor. o yüzden gözünüze bişey kaçınca sakın ovuşturmayın!Yavaş yavaş düzeliyor gözüm şimdi pembe gibi rengi =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Geçmiş olsun... Hani böyle kafayı biyere gömenlere gözler sağlammı diye elle 2 yapıp "Bu kaççç" diye bi soru sorarlar ya aklıma nedense bi objenin rengini sormak geldi:P Şuan patinin background ını ne renk görüosun:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 predator maşallah kızımız=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bende denesemmi, acıyomu çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar