White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sanırım yani büyük ihtimalle hasır rengi boyatcam yarın boyaciler geliyo zaten..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 YAVRUAAZI!, :P benimki çok açık yeşil ama hep istemişimdirki kırmızı olsun ciddiyim çok koyu değil ama kırmızı seviom ben :) Varmı odası kırmızı olan?[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ben daha yeni boyattım.... yeşil süper oldu! Renk Kodu:NOVA J056 walla dyo.com.tr ye girdim oradan bakıverdim, o kadar yesilde renk varki... milyon renk var nerdeyse o biçim yani. O yüzden en yakın bu rengi buldum, buda olabilir emin değilim :) dyo marka aynısı bnm odam mavi-gri ve ye$il..... ağırlıklı odam cok süper. bu arada bizim binada iç mimar var, aramız iyidir o söylemişti :P[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site[Bu mesaj Skymaster tarafından 30 June 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bu da güzel ama bunun biraz koyusu daha iyi olur bu çok gözünü alır insanın ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 (bkz: pınar altuğ)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: kermit_frog, 30 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: bu da güzel ama bunun biraz koyusu daha iyi olur bu çok gözünü alır insanın ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth ya bnm gecen sene odamın rengi simsiyahdı bildiginiz SİYAH! adamın içini açıyor bu renk... öyle deme yani. Bnm oda bu renk süper oldu. Fakat dediğim gibi emin olamıyorum. göz fln almaz bu arada. AMA BİR MEVZU VAR !!!!!!SATEN BOYAAA OLCAK !!!!çok fark eder.....plastik ile fln filan[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site [Bu mesaj Skymaster tarafından 30 June 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borntoride Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 eğer mobilyalarında uyuyorsa şampanya bej karışımı bişi yap[hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: borntoride, 30 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: eğer mobilyalarında uyuyorsa şampanya bej karışımı bişi yap[hline]Freedom holds on a Harley's wings olabilir zaten bende yakın bi renk yapacam..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 tavanı siyah yap yeter süfer oluyo bak görürsün :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 insanın içi kararmazmı?[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 odami boyattim basima gelenler: 1.tatile gelsin dedik sinav haftasina uzadi is 2.tiner kokusundan kopru alti cocuguna benzedim gozlerimi tam acamadim hep uykuluydum 3.en az 2 sene burunumdan sorun yasadim surekli akinti fln gibi kisacasi sumuklu oldum tavsiyem odan boyatilirken ya evden baska bi yerde kal yada maske al :D[hline]Knowlegde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 duvarın alt tarafı soluk kırmızı üst tarafınıda buz mavisi yp arayada bordör çek süper oluyor.Boşuna Pınar altuğu izlemiyoruz.Evet izlemiyoruz[hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 orman yeşili yap oda 2 dönümlük falansa çam ağacı falan dik böcek yapar ama çok huzurlu olur oooh gölgede serin serin yatarsın böle oksijende olur ama orman yangını falan çıkmasın bide (yada bunu bahçeye yapmak daha mantıklı)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hep simsiyah bir odam olsun istemişimdir... siyah yap bence :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 florasanlı kağıt mı ne öyle bir şey var normal ışıkta gyaet normal black light ta parlıyo deli gibi harika bir şey cidden ondan duvar kağıdı yaptır bi de black light tmmdır[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 turuncu[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estragon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 kavunici boyat bence.. dene bi olmazsa üstüne başka bi boya atarsın.. tavanına eğrili büğrülü kartonpiyer yaptır ve boşlukları açık maviye boyat.. bi de bulut falan çizdir o mavi tonu üzerine.. çok fantastik veya eskitilmiş yeşil yaptır.. o da ilginç olabilir bak bu daha mantıklı bi seçim olur. eskitilmiş mavi de olur tabi. böle başka tonlar da katıolar ve duvar pürüzlü falan oluo çok güzell tavsiye ederim. veya sadece bi duvarı eskitilmiş boyatabilirsin.. o daha güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Sarı boyat. Ama uçuk olmasın çokda koyuda olmasın benşm odam sarı çok hoş duruyo.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Doygunluğu düşük açık bir turkuaz maviyle iyi uyum sağlar. Rahatlatıcıdır. Ayrıca Mavili bir açıkgri de modern bir bordür ile düşünülebilir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 mor ustune sarı booole booole *eliyle yuvarlak yapar* benekli yap cok kusel durur fallaaa ![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 peeeeeeeeeeeeeeeembeeeeeeeeeeeeeeeeee şaka bi yana gökyüzü mavisi yap hatta duvar kağıdı yap benim odamda gökyüzümsü desen yapmışlar tam hafif bulutlu gökyüzü gibin, kafam bozunca odama kaçıyorum direk sakinleşiyorum siyah veya kırmızı yapma kafayı yersin, benim üç leşim olurdu herhalde:)[hline]OSS OSS canım OSS aman allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 fıstık yeşili çok güzel duyuyo bi kere söliyim odan küçükse öyle yaptır. ya da çok açık mavi, o gökyüzü mavisi olayı. benim odam o renk ve süfer oluyo. mesela öyle yaptırıp kolan fln bi çıkıntı varsa odada onu da koyu mavi yaparsın manyak olur. yoksa kese kağıdı rengi dene o da harbi süfer.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Koyu kırmızı ya da siyah.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Siyah üstüne sarı yuvarlaklar(5cm çap) ve her 1 metrede turuncu çizgiler tavandan tabana. Sonrada bunun üstüne duvar kağıdı çekki kimse görmesin bu rezilliği.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 siyah[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar