SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Gelecek - Geliyor - Ertelendi derken... Bayanlar ve Baylar 2D dövüş oyunu klasiği King of Fighters animesinin 1. bölümü çıktı... Şu an diyecek bir şeyim yok direk indirmeye başladım yapan grup şu an sadece Shinsen-subs olarak gözüküyor. Konu olarak tahminimce sonu olacak (bildiğiniz gibi yeni çıkacak olan KoF serinin son oyunu olacağı duyuruldu). Aniem kıtlığı çektiğimiz bu dönemde ilaç gibi gelecek. Bir izleyeyim hemen yazacağım düşüncemi...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 torrenti yok henüz galiba?[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet görünüşe göre öyle bide dosya boyutunun 75 mb olması kıllandırdı beni görüntü kalitesi düşük galiba.. 10 dk sonra betecek.. Toplam 10 dk anime süresi 7 dk falan... Sadece başlangıç için gözüküyor yani 01 olarak geçsede bölüm ismi bir tanıtımdan ibaret galiba... Yanlız iori saçlar hakkatten kötü olmuş ancak dövüş sahnelerini çok beyendim. Yani dövüşenin iori olduğunu anlıyorsunuz. (stiller o kadar iyi). Eğer her hafta 7 dk için bekleyeceksek I.G. dövmek lazım... Torrent daha konulmamış sanırsam yani ana bölüm bile olmayabilir...Ama bir başlangıç olduğu kesin... (o yeşil ışık ash di galiba)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 04 Aralık 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SenariouS tarafından 04 Aralık 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eh.. Bea Sonunda...Şükür[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2 Accede 06.01.2006 ?!?! 2. bölüm ocakta 3. bölüm şubatta olarak gözüküyor anidb de nasıl ya ?![signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Hemen indirelim bakalım.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sevilen oyun serisi King of Fighter ın animesi çıktı. The King of Fighters: Another Day 4bölümlük olacak olan ova Production I.G tarafından yapılıyor.. sitesi http://www.showtime.jp/animation/kof_another/index2.html Animenin emule linkini bulabildim..75mb Atyazıyı Shinsen subs yapmış ama siteleri göçük torenti de yok Fansub grubunun forumları çalışıyor..http://forum.shinsen-subs.be/(9aefe393).avi|76185600|4bd8c2629809f4a4c38a9db1ff06c7bb|]ed2k://|file|King_of_Fighters_-_1_-_All_Out_-_[SHS](9aefe393).avi|76185600|4bd8c2629809f4a4c38a9db1ff06c7bb|[Bu mesaj kender tarafından 05 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Shinsen'in sabahtan beri bi tane bile seeder'i yok. hala cekemedim. trailor'dan gordugum kadariyla Iori'nin o guzelim kirmizi saclarini ne hale getirmisler. amma velakin, Ash'i cok da guzel dovuyodu :D bari bana cizdirselerdi be yaw.. bide K' cok kasli koca bi adam olmus, onun cizimleri hosuma gitmedi. K' sIskacIk bi cocukcaazdi. neyse. kac yildir bekliyodum bu animeyi, en sonunda beah!! hatta gecen gun cok pis gaza geldim, butun kof oyunlarini oynadim :D aaah ah bir zamanlar gunun 20 saatini bu oyunu oynayarak gecirirdim. ey gidi gunler ey~[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ [Bu mesaj Kleo tarafından 05 Aralık 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kleo tarafından 05 Aralık 2005 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Shinsen'in sunucuları gitti DNS hatası yüzünden... Boşuna bekleme derim. "Birkaç gün" süre istediler.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mininovada var torrent ama 8 dakika mı ne ova 1 gerçi o bile yetiyor. şaane bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende bi tane mininova'dan cektim de goruntu cok kotuydu. ekranin yarisi siyahti, butun video'yu boyutu bozulmus bi sekilde gosteriyodu falan. hala oturup keyifle izleyemedim.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Iori neden ateş kullanamıyor bu sırada... ee iorininde başına chizuru başına gelenler geldiyse anti-orochi team den bir tek kyodamı kaldı ateş şimdi ?... Bu sırada 2002 de velet olan Rock nasıl olduda ovada hayvan gibi (garou daki hali...) K' neden ioriden daha yapılı.... biton soru var aklımda[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Peki Ya İori İle Rock Aşk İçindeyse...Peki Ya..Chizuru Aslında Erkekse..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yuhannes. O ne la pembe diziye dönmüş. Bi anlatın bakem neler oldu Iori Yagami kardeşime benim. Pek konusunu takip etmedim son yıllarda :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya en son 2003 de anti-orochi team ile bitirince Ash Crimson (yeşil ateş kullanıcısı 2003 de geldi) chizurunun içindeki mirror alıyordu ve chizuru bayılıyordu. Hatta orochi geri döneeck falan ayaklarına geliyordu. Ovadada Ioridede mirror olmadığına göre ve yeşil ışığa bu kadar tepki verdiğine göre Ash bişeyler yapmış demektir.[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Shinsen-Subs Torrent[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 trailer da çalan parça kim yahu bilen bulan varmı[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 3. bölümüde çıktı ikinci bölüm ilkine göre eh dedirtmişti ama 3. pek beyenmedim açıkcası. bir kere grup lideri olan k' karizmadan yoksun olmuş. maxima ise oyunda zaten azmandı animenin çizimleri ile dahada bir azmanlaşmış (clark ile olan sahnesine çok güldüm). kula " ayy ne şirin" lafı dedirtiyor ama whip ne alaka ise über karizman bir duruş verdi. karşı taraftan ralp tam olmuş clark a da diyeceğim yok amam leona sus pus ya seslendireni ile anlaşamamışlar yada sessiz kız karizması çizmeye çalışmışlar (97 senesindeki halinide biliriz biz onu) şimdi geriye son bölüm kaldı onlada kyo ve kyo klonu gibime geliyor (3. bölümdeki muhabbete bakılırsa) neyse bu çilede bitecek hadi hayırlsı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 shinsen 3. bölüm; http://bt.shinsen-subs.org/%5bshinsen-subs%5d_king_of_fighters_-_another_day_-_03_%5bf13adbba%5d.avi.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://www.trfighters.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu bölümler aşırı kısa. şaka gibi resmen. gönül isterdi ki, 94-97 arasını işleseler de 500 bölüm olsa bile indirsem... orochi, rugal ühühüühü! ne güzel hayalerim vardı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yanlız arkadaşın verdiği linkte fate stay/night dövüş oyunu var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benimaru yok yaaa <=((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o değilde yeni kofta (king of fighters xi ) kusanagi - yagami diye taım var kyo-iori ve shino (şu kyo benzeri ateşsiz eleman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aslında iori'yle kyo arasında ilginç bi dostluk var diyebiliriz. düşmanları her zaman ortak. 97'de orochi'ye karşı ortak dövüştüler çünkü orochi'yi mühürliycek üç aileden ikisi, kyo ile yagami'nin aileleri. dieri de chizuru. 99 ve ilersinde de kyo'nun klonları ikisi için de ortak düşman. çünkü iori de kyo'nun klonlarından nefret ediyo, kyo da. shingo zaten ayrı bi konu. adamın tek hayali kyo gibi olmak ve bunun için her şeyi yapıyo. başta shingo ateş çıkarabilmek istiyo ama beceremiyo. kyo'dan direkt yardım almaya karar veriyo. kyo bunu çalıştırmaya başlıyo, dövüşmeyi öğretiyo; yine de shingo ateş çıkaramıyo çünkü o ateş, kusanagi ve yagami klanlarına özgü sayılır. hangi koftaydı hatırlamıyom da, kyo bi keresinde eldivenini shingo'ya veriyo eğlensin diye. sözün kısası, shingo kyo'nun tam anlamıyla hayranı. snk-playmore, shingo, kyo ve iori'yi aynı takıma almakla iyi mi etti bilinmez de; çok ilginç bi takım oluşturulduu kesin. ps2'im olsa da oynasam allahım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar