Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Bursa | Lucescu versus Hagi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet sevgili BJK fanatiği arkadaşlarım maç başlamadan ben başlatayım dedim threadi.Hangi takımın maçı alacağı belli ama bakalım hangi Rumen kazanacak?![hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
Hagi daha yeni hocaliga basladi ve karsisindaki rakip kurt Lucescu. O yüzden favori tabiki Besiktas ama Hagi'nin de gelecegi parlak olabilir diye düsünüyorum.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 16 August 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Evet sevgili BJK fanatiği arkadaşlarım maç başlamadan ben başlatayım dedim threadi.Hangi takımın maçı alacağı belli ama bakalım hangi Rumen kazanacak?![hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

hangi takımın maçı alacağı belliyse hangi rumenin kazanacağı nası değişiyo anlamadım ..[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
Bende anlamadım valla ne diye yalan söyliyeyim sana canım 6Slim.[hline]Silphatos Iceheart

Mesaj tarihi:
said:
Pennywise, 16 August 2003 18:53 tarihinde demiş ki:
jankis hay agzını opegım.

-Ağzını öpmene gerek yok geyik olsun diye bilerek öyle yazdım.Öyle değil mi sol*.
-Öyle miydi hatırlayamadım şimdi sağ** kardeş.
-Öyleydi öyleydi.

*Sol beyincik
*Sağ beyincik[hline]Silphatos Iceheart

Mesaj tarihi:
1-0 bitti. santraforu bekliyoruz... bu kadar çok pozisyon kaçırılmaz ya hayır dandik pozisyon olsa içim yanmicak ama bomboş karşı karşıya pozisyonlar bu kadar çok buluyorsun ve kaçırıyorsun offf of. lig sorun olmaz bu gidişle ama cl de napcaz bakalım
Mesaj tarihi:
Hasselbank lazım BJK'ya siz o zaman görün kaç gol atıyomuş BJK.[hline]Silphatos Iceheart

Mesaj tarihi:
Satsınlar abi bu ahmet dursunu,ne işe yaryor allah aşkına ya...
Ahmed hassan neden kulübede oturuyor?Adam oyuna girer girmez döktürmeye başladı,anlamıyorum yani...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
Al işte BJK kazandı ama Lucescu kaybetti.Bu adamın iyi bir yabancı transfere ihtiyacı var illaki Necati'yi alacakmış pehh.[hline]Silphatos Iceheart

Mesaj tarihi:
abi mactaytım stad da oluyoduk ya ahmet dursun un hareketlerıne uff delırcem nası kacırdı o akdar bıde pancuydu sanırım solunda ıbrahım wardı vermedı salak gıbı bıde ona sınır oldum :p daha bıssuru war ama yazamıyorum[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
nası luce kabyetti ya 30 tane kaçırması atmasından daha zor pozisyonlardan yararlanamıyorsa futbolcular luce napsın

ha yabancı santrafor istememesi yönünden diyorsan tamam da onun da luce vs hagiyle ne ilgisi var
Mesaj tarihi:
Luce kaybetti işte yahu bla bla .............A ben maçı izlememiştim ya yeni aklıma geldi neyse hadi kazansın gariban.[hline]Silphatos Iceheart

Mesaj tarihi:
Hep kaçırılacak diye birşey yok. Bugün kaçıran futbolcu yarın gol patlaması yapar. Nedir yani.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 16 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki:
Hasselbank lazım BJK'ya siz o zaman görün kaç gol atıyomuş BJK.[hline]Silphatos Iceheart

warya o gelirse kralını tanımayzda
hava toplarında ezik kalırz :p[hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
  • Yeni Oluştur...