Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Evet sevgili BJK fanatiği arkadaşlarım maç başlamadan ben başlatayım dedim threadi.Hangi takımın maçı alacağı belli ama bakalım hangi Rumen kazanacak?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hagi daha yeni hocaliga basladi ve karsisindaki rakip kurt Lucescu. O yüzden favori tabiki Besiktas ama Hagi'nin de gelecegi parlak olabilir diye düsünüyorum.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: SilphatosIce_, 16 August 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Evet sevgili BJK fanatiği arkadaşlarım maç başlamadan ben başlatayım dedim threadi.Hangi takımın maçı alacağı belli ama bakalım hangi Rumen kazanacak?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage hangi takımın maçı alacağı belliyse hangi rumenin kazanacağı nası değişiyo anlamadım ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 jankis hay agzını opegım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bende anlamadım valla ne diye yalan söyliyeyim sana canım 6Slim.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: Pennywise, 16 August 2003 18:53 tarihinde demiş ki: jankis hay agzını opegım. -Ağzını öpmene gerek yok geyik olsun diye bilerek öyle yazdım.Öyle değil mi sol*. -Öyle miydi hatırlayamadım şimdi sağ** kardeş. -Öyleydi öyleydi. *Sol beyincik *Sağ beyincik[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bursa feci bastırıyor alsınlar maçı yaa o kadar para yatırdım adamlara..[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bursa daha iyi oynuyo ve kaybederse acırım keşke atabilseydi ilk yarıda 1 tane :([hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 1-0 bitti. santraforu bekliyoruz... bu kadar çok pozisyon kaçırılmaz ya hayır dandik pozisyon olsa içim yanmicak ama bomboş karşı karşıya pozisyonlar bu kadar çok buluyorsun ve kaçırıyorsun offf of. lig sorun olmaz bu gidişle ama cl de napcaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hasselbank lazım BJK'ya siz o zaman görün kaç gol atıyomuş BJK.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 kaçırılan goller harbi inanılmaz ya..[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Satsınlar abi bu ahmet dursunu,ne işe yaryor allah aşkına ya... Ahmed hassan neden kulübede oturuyor?Adam oyuna girer girmez döktürmeye başladı,anlamıyorum yani...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Al işte BJK kazandı ama Lucescu kaybetti.Bu adamın iyi bir yabancı transfere ihtiyacı var illaki Necati'yi alacakmış pehh.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 abi mactaytım stad da oluyoduk ya ahmet dursun un hareketlerıne uff delırcem nası kacırdı o akdar bıde pancuydu sanırım solunda ıbrahım wardı vermedı salak gıbı bıde ona sınır oldum :p daha bıssuru war ama yazamıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 nası luce kabyetti ya 30 tane kaçırması atmasından daha zor pozisyonlardan yararlanamıyorsa futbolcular luce napsın ha yabancı santrafor istememesi yönünden diyorsan tamam da onun da luce vs hagiyle ne ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Luce kaybetti işte yahu bla bla .............A ben maçı izlememiştim ya yeni aklıma geldi neyse hadi kazansın gariban.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hep kaçırılacak diye birşey yok. Bugün kaçıran futbolcu yarın gol patlaması yapar. Nedir yani.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ahmet Dursun hep kaçırıyo, ilk sezonu hariç gol attığını görmedim adam gibi.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: SilphatosIce_, 16 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki: Hasselbank lazım BJK'ya siz o zaman görün kaç gol atıyomuş BJK.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage warya o gelirse kralını tanımayzda hava toplarında ezik kalırz :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar