Etos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Acaba Türkiye'ye gelip gelmediği hakkında bir bilgisi olan var mı? Yarın boşu boşuna Taksim'e kadar gitmiş olmayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Henüz yok piyasada[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne 3.5 i adamlar daha 3rd kitapkarından bi haberler kitap mitap yok gereklide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 3. ed geleli 3 yıl oldu zor bulursunuz biraz 3.5 da bi ara teşrif eder herhalde[hline]OSS OSS canım OSS aman allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: Sparkcaster, 07 August 2003 02:15 tarihinde demiş ki: ne 3.5 i adamlar daha 3rd kitapkarından bi haberler kitap mitap yok gereklide Hehe bi aralar gereklide fransızca PHB wardı 3.5 ediiton amazon'da satıolar *Alsam mı die düşünür* ya harbiden alınır 3.5 sadece skill&feat ve büyü isimleri deişmiş die duydum bilen warsa acaba[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 gereksiz ya boşverin 3e'de hatta 2e'de oynayın o kadar 3e kitabı aldım 3,5'a para vermem bi daha[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar