riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Voice Modem'i bilgisayara bağlayıp telefon niyetine kullanabiliyoduk sanırım, bir yerlerde okumuştum böyle bir şey. Bunun için bir yazılım gereklidir muhtemelen, güzel bir tanesini söylerseniz sevinirim. Asıl dert ise, karşı taraf aradığında numarasını gösteren bir program lazım. Yapmak istediğim, modem aracılığıyla bilgisayarı telefon moduna sokup, arayan kişinin telefon numarasını öğrenmek. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Yardım... Günlerdir "Hamza Abi orda mı?" sorusunu duymaktan bıktım; arayan kişinin numarasını öğrenmek istiyorum ki yeter diyeyim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 önce telefonun clip özelliğinin açık olması gerekiyor.. bunun icin tt'ye başvurman gerekiyor. geçen gün bir arkadaş artık her hatta otomatik var dedi ama bilemiyorum.. ondan sonra download.com'dan caller id diye 1182361726431 tane program bulabilirsin arayan kişiyi göstericek program.[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Teşekkürler, ilgin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar