_iso_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Git EsLand npc'Lere onLar seni yonLendiri istiyorsan dupe yapmak... + Zaten Ko da item kopyalamayı durdurmazlar Sadece limiti aştırmıyorLar. Dusunun Serverda Dupe 0 diyeLim. Bir oyuncunun Kredi Card'i ve baba parası saLam, Cekiyor Cassh'Lari kullaniyor, Merchant acıor alan yok, CC olanlar Alıor cash ile Scrollari. Pekala dierleri napsin? Dupe yok Para donmuytor serverda. Nasil alicaklarr?. Ama dupe olsa belirli bir limitte. 30+ lvl da oyuncular bu acılan merchantlardaki Scrollari alırlar ve Cash alan kişilerinde Scrollari biter Tekrar alirlar:) Dupe yapamayanlar tabikide. Ve Ko şirketcikleride Hızlı scroll satısından Keyif ve paralari indiriler hesapcıklarına:) 1 gm gelsin ve Sölesin Dupe 0 die. su andaki 3 aci sölüyeyim ona. tek account la girme gibi salakca bir dupe deil. NPC' aciklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şair burda nedemek istemiş.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iso_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bilmem. Premium Servicelerin Gelirlerinden 2 milyon $ cik hesaplarina kaciran gm ler, o şiirin büyük bir Baş rol oyunculari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya ben de bi alaka kuramadim dupe ile merchanttaki malin hizli satilmasi arasinda bi anlativer[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iso_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Burda dupe dersin vermiyorum lol. İyi oku anlamaya calış. Anlayamıyorsanda Allah yardim etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 iso önce kendi yazdıgınıu oku. 3 aci ne. npc nin acıgı ne onları bi de bakam[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iso_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Buyse acı:P pardon acik olucakti. Npc = Sunriest gibi oyundaki bootlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yazi saçma :P [signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! [Bu mesaj ZiFir tarafından 12 Aralık 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iso_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sen öle düşünüyorsan saygim sonsuz, düşüncelerine .) ben anlamam KnightOnlineden, Sadece bir konu actim :) ilgilenenler ve ilgisine ceken 1-2 kişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_shady_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dostum o zman dupe nasıl yapılır biraz açıklasana ? ben yapıyorum ama cok nadiren. (her istedigim zman yapabilirmiyim :P ) biraz açıklasan (sıyırmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 adam burda ne anlatıo siz ne dionuz ya[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar