musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 birde oyun öğrenip sonra burda caka satacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 konuya dönüyorum bizim guildde süper ya 8 warriorla falan giriyoruz :) adam eksiği oluyor neyseki priest faaln var 8 warrior dps giriyoruz süper ya,ha normalde 5 warrior yetiyor diğer classlar daha önem kazanıyor ama olsun böyle iyi gidiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 /shoo plz, özel mesaj diye bi olay var[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: musicformasses, 11 Aralık 2005 01:40 tarihinde demiş ki: birde oyun öğrenip sonra burda caka satacaksın Sana senin terbiyende ve ahlakında cevap verirdim ama o zman oyununa gelmiş olurdum.Bi sorunun varsa benle /w mufreze yazar sölersin insanlara beni şikayet eder gibi hakaret etmene luzum yok./w atıp söleseydin adam gibi insan gibi konuşurduk ama layik değilmişsin.Bu arada oyun için nick inide söleyiverde biliyim[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Açıkcası druidsiz veya 1-2 druidli bi MC falan düşünmesi bile yoruyor insanı yani sadece innervateleri bile bence yeterli raide alınmaları için ki gerektiginde güzel healer veya tank olabiliyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 behran hakkında yazdıklarımı geri alıyorum özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar