oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hani muska falan yapıyolar ya, var mı bildiğiniz Ankarada?? not:ciddiyim[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu tip kişilere ümit beslemeyin. dinen de uygun değil kanunen de uygun değil... not: ciddiyim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yapıp kargoyla yolliim sana :P[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: asinanyavuz, 11 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: bu tip kişilere ümit beslemeyin. dinen de uygun değil kanunen de uygun değil... not: ciddiyim... yaw oyle degil abicim..bi dua ookuyacak o kadar.. kısmetimi bağlamışlar herhalde :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Theo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hangi amacla oldugunu soyle ben burdan okuyam ufleyem[signature][hline]
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Pingu abi Muska işine girelim(iyi bir fikir)...Sana bi sakal bi bıyık bi takke ahan işte karşınızda pingu hoca... Ümit beslemeyin böyle şeylerden....Gidin onun yerine çaba gösterin...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yaw çaba göstermedik mi sanıyorsun kardeşim.. yalanda olsa en azından psikolojik bi rahatlık verir.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oper yaş kaç ki?? = ) inanmayın şunlara, = )[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yaş 21 olacak.. delirecem ama.. bu kadar bedevilik olmaz bi insanda yaw.. yalan işler olsa da gitmeyi düşünüyom :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: oper, 11 Aralık 2005 12:24 tarihinde demiş ki: yaw çaba göstermedik mi sanıyorsun kardeşim.. yalanda olsa en azından psikolojik bi rahatlık verir.. :D Piskolojik rahatlamamı lazım....Tamam okuyorum burdan.(netten üfürükçülük yapan tek insan)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Gel ben üfleyim seni kendine gelirsin.. *!püh tüh oggreahhh puhhh*[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
arc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bak, sen derdini kabaca anlat, biz burdan komple okuyalım üfleyelim, hem bilimsel bir de test yapmış oluruz. nası fikir? hem de bedava.[signature][hline]
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende aynen şunu dedim * Allahım şu opere bi cadı gonder de anlasın gerçekleri. *!Haarghgh püüühh* [signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. [Bu mesaj Pingu tarafından 11 Aralık 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mayhem sen üflemedin abi zıçtın resmen her taraf b.ok oldu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Gittigin hocada farklı birşey yapmıcak, hatta onun agız kokusunu hissedeceksin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tobe tobe[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: arc, 11 Aralık 2005 12:27 tarihinde demiş ki: ya bak, sen derdini kabaca anlat, biz burdan komple okuyalım üfleyelim, hem bilimsel bir de test yapmış oluruz. nası fikir? hem de bedava. yaw kısaca neye elimi atsam kuruyor.. sorun da yok bende.. anlamıyorum nedenini.. birileri bişe yaptı herhalde.. ama yalan malan demeyin büyü gercekten var gencler :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kal Vas Flam[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 büyü yok artık kalmadı bu devirde kim uraşcak mandrakeyle ginseng le zortla zartla bi kaç scroll var elimde istersen verebilriim[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 üfürükçü teyzeye mi yazılcan :) ne bekliyon o kadından[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Öyle deme valla, çarptırıverir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Whiskey farketti gerceği *!ıslık çalarak ortamdan uzaklaşır*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oper 250 dolara kızı kendine aşık etme büyüsü var[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim.
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yok çok pahalı.. kızın benden hoşlanmasını sağlasın yeter.. şöyle 100 dolara neyim :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 cinlerlen pazarlık olmaz. zaten tanıdık olduğu için 250 dolar normali 500 dolardır.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim.
Öne çıkan mesajlar