MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ansızın yine, hiç beklenmedik bir şekilde, merhaba diyen ve hayatıma giren, Yine konuşan, anlatan, paylaşmak isteyen, Yine hayır diyişlerim, yine olmazlar, yine korku, Hiç fırsat tanımamak yine, baştan tepmek, risk almamak, Yüzeysel...ve en samimiyetsiz ilişkilerime sarılışım.. Gerekettiğinde yapmak yine her şeyi, gerektiğinde sevmek, gerektiğinde yemek gibi, Yine kontrollü, yine süperim ben, yine yalnız aslında, Hiç açmamış perdeleri. .... Ardından kaybetmek, Ben aslında böyle olsun istemezdimler hüzün, keşkeler başlar, Pişmanlık ve suçlamak kendimi, Yine gece, yine karanlık, örtülmüş perdeler, İçimde kaybolan heycan ve sönmüşlük yine, Akıp gitmesi ellerinden, yok olması yine, Yazılan kara cümlelerim, Demiştim ya ne zaman aşık olsam.. Ne zaman aşık olsam çok ağlıyorum.. Ne zman aşık olsam çok uyuyorum.. Ne zaman aşık olsam çok kilo alıyorum ben ne zaman olsam ne zaman aşık..! Kayberim biliyorum bu yüzden sahiplenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 gayet güzel olmuş ya, niye öyle bi başlık koydun ki :) özeleştiri önemli bişey, ama kendine acıma derecesine varmaması gerekiyo, biraz daha uğraşırsan dengeyi tutturabilirsin bence. aynen devam.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 saol dostm..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 guzel olmus hele ben superim dedigin yerde koymussun olaya noktayi =P[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eline saglık dilancım, harika olmus muck =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ellerini sağlık çok güzell olmuş[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 temiz ve net anlatmışsın kendini bravo! bende ne zaman aşık olsam elektronlar gibi içime sığamam, diken diken olan vücutlar yağmurun ıslaklığından değil yellerin efendisi karayelimin dilinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 harbi gusel olmuş yane[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok güzel olmu$ tbrkler.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 saolun var olun!!![signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 A+ Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar