Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bence hiç kasma böyle bi sisteme çünkü kasılmışı var... zevkini çıkar :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 biraz zevkini çıkarayımda maksat hem bişilerle uraşmış olmak hem piyasa canlasın :p takımım adı prekazi ud maç yapmak için yanıp tutuşan bir gencim :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=21726[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hattrick'ten üstün oldugu için hattrick forumuna link attım ben :D orlarda ezilmeyin dedim. ondan..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Trasty verdiğin taktikler işe yaradı.. Bu sabah ilk galibiyetimi aldım :) Üstelik 4-0 lık bir skorla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben de hattick üstün olduu için attım :-p tesadüf[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hattrick de maçını 3D izleyebiliyormusun?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yoo ama fm'de de izlenmiyodu.. izlemek bişey ifade etmiyo da benim için. günde 5 dakkamı ayırdıım için benim için ht üstün[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ha tmm ozmn =) günde 5dk ile mz de bişey yapamazsın o yüzden farklı siteler oynayanlar profiline bakılınca...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya yazık ya pff lige girdigimde 7. sıradaydım ilk maçımda ikinciyi deplasman da 5-0 yenmeme ragmen kume dusuyorum böhümmm. Ligler tekrar ne zaman baslıyor hemen baslıyor mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 1 hafta arra. ondan sonra yeni sezon.. hazırlık maçlarını ihmal etmeyin. yeni sezona bomba gibi girin. ligden düşme yok 5. ligde. bu arada 1 oyuncuyu yedekte olsa 5 hazırlık macından fazla oynatırsanız formu düşer. yani 2 kadro oluşturun hazırlık maçlarının 5 ini a taktiğiyle as kadronuza 5 ini b taktiği ile yedek kadronuza oynattırın....[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende o kadar oyuncu yok ki :) bir de maçtayken oyuncu değiştiremiyoruz heralde yedeksiz çıksam ne olur? [signature][hline] [Bu mesaj bravecik tarafından 25 Eylül 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 alt yapı cagırın min 22 oyuncu barındırın kadronuzda. ama 22 olunca yedeğiniz olmaz. o yüzden 3 yedekli 14 kişi as kadro yedeksiz 11 kişi altyapı yedek kadro oluşturun. yoksa formları ayarlayamazsınız.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya yedekler işe yarıo mu ki?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 mac esnasında oyuncu sakatlanırsa nolucak :) ya da kırmızı kart görürse oyuncun gelecek lig macında cezalı olacak :) ozmn yedekler işe yarıyo işte hehe[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya saten 21 oyuncu war alt yapıya 2 adam aldım simdi 4 tane daha arıorum sen dedin diye. Fakat ben iflas etcem gibi duruyo haftalık ii para alıyo muyuz? Haftalık 60007 euro giderim var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bişiler yap işte.. stadı %75 tribun %23 Numaralı %2 vip şeklinde inşa et bi ara(max toplam 10.000). fazla harcama yapma transfer falan. lig maçlarında 130bin euro falan kazanırsın. haftaiçi yaptıgın hazırlık maçlarındanda bi45bin falan kazanırsın. 60bin gider çok değil.. benim 121bin euro haftalık giderim.. bişiler yap işte.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tribun yaparken teklif tutarı die bişi var onu benden mi alcaklar para olarak yoksa baskası o kadar yardım mı yapıo?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sen inşaat yaptırmak istiyosun ve inşaat şirketi sana su kadara yaparım diye teklif veriyor.kabul edersen o para senden gidiyor.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Teklif tutarı 1 10 900 EUR Tribün 1 000 11 000 EUR Toplam 21 900 EUR Yani bunun sonucunda 21900 wermem gerekio dimi. Soyguncu bu inşaatcılar ya! :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 od3on kullanici ismine hazirlik maci teklif edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: od3on, 25 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: od3on kullanici ismine hazirlik maci teklif edebilirsiniz Bitek yarınım boştu .. Onunda tklifini yaptım.. Bu arada 6 Transfer yaptım bu 6 Transfer'im Toplam maliyeti 600 Euro :) Maçlarıma gelirsek 9 Maç Sonunda.. 7 Galibiyet 2 Beraberliğim mevcut ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya mac ertelendi diyip duruyo 2 gundur ama bir ertelenme durumu yok ne alak yaw...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Azmodai ismine mac teklif edin :P[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 beni turk ligine almadilar bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar