eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biraz eskide kaldı ama daha önce açtığım bir topicte arkadaşlar benden böyle bir öğreti yazmamı istemişti bende derin bir araştırmaya girdim ve birçok kontrollü deney yaptım 1. gruba abaza bakışı dediğimiz başka birşey yapacakmış gibi baktık daha sonra radikal olan bu gruptaki denekleri değiştirip onlara cool yaptık yani hiç bakmadık 2.grubumuza ise kızın gözlerinin içine daha çok olmak kaydı ile sanki onun saçlarını yavaş yavaş okşar gibi bakıyoruz bunun kolay yolu kıza bakarken onun saçlarını okşadığınıza konsantre olun ve bunu düşünün.yada eğer kendinize güveniyorsanız kızın gözlerine bakarken onu yavaşça soyduğunuzu düşünün yanlız bu noktada dikkatli olun gözleriniz düşündüklerinizi kıza olduğu gibi yansıtacaktır.bu şekilde kıza baka kalın.sonuçlar: 1. grubumuzdaki ilk atağın sonu: kafanıza gelecek muhtemel bir çantadır.ikinci atağın sonu:kız sizi beğense bile açılacak cesareti bulamaz ama acaip bir havanız olur. 2.grubumuzda ise sonuç çok daha güzel.olay şöyle gelişir: siz kıza bakarken kız ister istemez size bakacak(gözleri kayacak) kız sizin bakışlarınızı fark ettiği sırada kızda size 2 saniyeden daha uzun bakarsa ve kafasını önüne çevirdikten sonra size bir daha dönüp bakarsa bu iş tamam demektir bundan sonrası için kıza yavşama öğretisine bknz:D[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehehehe çok kasmışsın be hocam[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çok kr@l playboy'um diyosun yani..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla bu konularda alçakgönüllü olmak lazım ama tabi tecrübelerimide arkadaşlara aktarayım dedim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hadi canım sen cicibebeni yiyip yatmadın mı daha ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bak kızı okşar gibi yazı yazarım ben bak ahanda...[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 başlık kopardı[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 resimli olsaydi keske :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: nuwanda, 08 Aralık 2005 22:16 tarihinde demiş ki: resimli olsaydi keske :D +1[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 başlık kopardı ya...:) gerçekten keşke resimli yapsaymışın..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kızı bakışlarla okşamışsın ,soymuşsun. Kızla çıkmaya gerek kalmamış ki. Yanına gitmeden bakışlarla ayrılmayıda yazsaymışın.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nereyi okşuyon hoca[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Mike, 11 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: nereyi okşuyon hoca koptum :D:D:D[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 12 yasında velet ancak kızın sırtını okşar. Töbe töbe gece gece sinir oldum =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Çok yararlı bir öğreti bo konunun sabitlenmesini istiyoruzzzzzz:P[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gözlerini bi aşa bi yukarı bi sağ bi sol saçları darmadağın edersin ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yarıldım gülmekten yaa böyle yazı mı olur adam yazmıs yazmıs en son milletin kesme tabir ettiği şeyi yapmış ondan sonra çok pek fekşın bi şekilde anlatmış süper yaa :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar