pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kendimi cok kotu hissediyorum,aglamakli bi hal var uzerimde.Hic birseyden zevk alamaz hale geldim sanki hayat dengesi kaybetti zaman bazen hizli geciyor bazen ilerlemek bilmiyor,konusasim var konusacak kimse yok,sarsiliyorum derinden,gelecege dair umitlerim bir bir sonuyor,amacim yolundan sasti sanki,gok tasi misali savruluyorum boslukta nereye gidiyorum bana ne oluyor,anlamiyorum aptal bir tembellik sanki bu tanimliyamiyorum[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende : ([signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 boşkukta oldugunu hissediyorsan bunu düzeltmek senin elinde. aglamak istiyorsan tutma kendini tutcak birşey yok en azindan rahatlarsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 seni anlıyorum.cidden kötü bir durum ama bırakma kendini.banada çok sık olur bu.biraz geyiğe vur kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Çok oluyor bana da. Hem de çok. çağın hastalığı zaten depresyon. Pek yalnız kalmamak lazım.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yalnizim cok yalnizimm,ko.du.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 anlaşılmayı bekleme. sen kendi iç sesini anlarsan buna gerek kalmaz.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: pegasus_end, 11 Aralık 2005 20:54 tarihinde demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.du.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm ben bunu imza yapabilir miyim izninle.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yapabilirsin istedini yap[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 benimde aynı sorunlarım var...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eyvallah :) bi an kendimi gördümde sanki o postta[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sah_mehmet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Valla aynı duruma çok düştüm.Ağla kardeş hıçkıra hıçkıra hemde.Ama kendini kaybetme.Herşey elinde.Bence kendini bulana kadar sadece sana zevk veren ilgi duyduğun her ne varsa onlarla ilgilen...[signature][hline]Biz ARTVİNLİYİZ... Özümüz de SEVGİ, Sözümüz de SEVGİDİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Zaman zaman böyle duygular dolar insanın ici, sonra anlarsın hayatın anlamını ve ne kadar gercekci oldugunu. Zamanla kendine gelirsin dostum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kış geldi. Yaz gelince düzelirsiniz.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya ben napıyım. koya.im böyle işi bütün arkadaşlar ankarada kaldı kimse yok ko.mun bu şehrinde beni anlayan.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kar yagsın duzelırsın :-p[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar