Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bosluktayim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendimi cok kotu hissediyorum,aglamakli bi hal var uzerimde.Hic birseyden zevk alamaz hale geldim sanki hayat dengesi kaybetti zaman bazen hizli geciyor bazen ilerlemek bilmiyor,konusasim var konusacak kimse yok,sarsiliyorum derinden,gelecege dair umitlerim bir bir sonuyor,amacim yolundan sasti sanki,gok tasi misali savruluyorum boslukta nereye gidiyorum bana ne oluyor,anlamiyorum aptal bir tembellik sanki bu tanimliyamiyorum[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry...
Mesaj tarihi:
boşkukta oldugunu hissediyorsan bunu düzeltmek senin elinde.
aglamak istiyorsan tutma kendini tutcak birşey yok en azindan rahatlarsin...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Çok oluyor bana da. Hem de çok. çağın hastalığı zaten depresyon. Pek yalnız kalmamak lazım.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
yalnizim cok yalnizimm,ko.du.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry...
Mesaj tarihi:
anlaşılmayı bekleme.
sen kendi iç sesini anlarsan buna gerek kalmaz.[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Mesaj tarihi:
said:
pegasus_end, 11 Aralık 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,ko.du.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm

ben bunu imza yapabilir miyim izninle.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki:
Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim.
Mesaj tarihi:
eyvallah :) bi an kendimi gördümde sanki o postta[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
Valla aynı duruma çok düştüm.Ağla kardeş hıçkıra hıçkıra hemde.Ama kendini kaybetme.Herşey elinde.Bence kendini bulana kadar sadece sana zevk veren ilgi duyduğun her ne varsa onlarla ilgilen...[signature][hline]Biz ARTVİNLİYİZ...
Özümüz de SEVGİ,
Sözümüz de SEVGİDİR...
Mesaj tarihi:
ya ben napıyım. koya.im böyle işi bütün arkadaşlar ankarada kaldı kimse yok ko.mun bu şehrinde beni anlayan.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
  • Yeni Oluştur...