silksoul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oyun sırasında, kullananlara soruyorum ama cevap alamadım. Forumda da göremedim? cevabı bilen var mı? Çünkü oyunda kimse res üzerinde force almamış gibi. Bence ilerde, guildlerde ciddi bir ihtiyaç olacaktır res yapabilen elemana... ne sordum şimdi ben!!? Res xp yapar mı kısaca!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yok. hiçbir getirisi yok reslemenin. hayır duası almak dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hmm o zaman tam benlikmiş.. Benim çok ihtiyacım var da hayır duaya... hehe eyvallah bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Reslenen kaybettiği exp nin resleyenin skilline göre belli bir kısmını alır. Resleyen yardım etmenin verdiği mutlulukla daha güzel bir oyun oynar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kim demiş patide res yok diye :) Ben neye duruyorum :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar