Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior a meslek secimi

mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.Arama bolumunde arattim.(warrior meslek) diye 1 tane post cikti . Oda 1-2 post sona acc kavgasina kurban gitmis.Oyuna yeni basladim.Hangi meslekleri secmeliyim acaba?.Bir oneri getirirmisiniz acaba?.Minimg-engeneering ,Alchemy-herbaling, Skining.Birde sunu sormak istiyorum First aid Almalimiyim? Sirayla yazarsaniz sevinirim. Saygilar[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

herbalism - alchemy baya iyi
veya mining - eng de olur pvp de isine yarar baya ama alchemy de yarar : ) sec begen kisaca hgehe[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - Chromaggus
Penthesilea, Undead Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

tmm taurensen başladıgın yerde bolca herb ve mıne var.
mine-engineer git hep para olur mine ilerde ii getiriyor.Engineer da zevkli sanırım bide pvp de işe yaraması lazım[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ilk char'ınsa, kesinlikle hiçbir üreticilik mesleği alma.
Herbalism-Skinning, Mining-Skinning ikilisinden birini seç ve 60 olana kadar bunlardan vazgeçme, bulduğun herşeyide AH'de sat. 60 olmadan önce mesleklerden yarar sağlaman çok zor. kırkyılda bir 2 tane işe yararşey üreteceksin diye, 100lerce altınlık kazancı bi kenara atma. Hem elindeki üreticiliğe para harcıyacaksın hemde ikinci toplıyıcılıktan gelen paradan mahrum kalacaksın. 60 olunca ne istiyosan kasarsın. WoW'da yeterli malzeme ile bi skilli kasmak 1 saat sürüyor.

Cooking, First Aid, Fishing gelince bunların 3.nüde öğren. First Aid senin canın ciğerin olacak bi warrior olarak en önemli skillin bence. Diğer ikisinide canın sıkılırsa kasarsın, sıkılmassa öle 1/75 olarak dursunlar zararı yok.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

ben minig-sking ile gıdıorum lvl 38 im 75 g para var cebımde atımın parası nerdeyse cıktı bıle ama ılerde engıner almak ıstıorum bı shamn olarak ama alcemyde bole cok iyi gozukuor gozume mıllet deli gibi pot cekerken ben kıyamıorum ( cok cımride olabilirm :D ) anlamdım son anda karar deıstırp bi alchmy herb mi yapsam karakteri ...

ama enginerdede bomba atma falan gibi bi ton sey var cok kararsızım coook..
Sosyal ağlarda paylaş

normalde worriorın kullanması için mining+blacksmiting alınır ama en fazla lvl 30 kadar giyersin yaptıklarını hatta okadar bile değil çünkü lvldan daha az gelişiyor meslekler ve hiçde zevkli değiller bide sonlara doğru eğer kasarsan iyi receiptlar bulabilirsin ama çok kasış iş yapmaya değmiyor malzemelerin fiyatlarınıa bakınca çok abartı rakamlar çıkıyor ve kimse almıyor zaten geneldede herkes drop itemları tercih ediyor bence sen para kazanmana bak o yüzden leatherworking al derim oyun boyunca yüzlerce beast kesiyorsun al derilerini sat bayada salam para ediyor ve piyasası hep canlı yanına bide herbalism alabilirsin oda aynı şekilde piyasası leather kadar canlı olmasada toplar satarsın tabi minigde olabilir ben baştan açsam böyle yapardım çünkü mesleklerden hiç zevk alamıyorum first aid al ama fazla abartma aldığın skill nereye gidiyosa orda bırak boşuna mageweavelerini heba etme derim
ulan ne paragöz adamsın diceksiniz belki ama bu oyun böyle epic mountu parayla alıcam diyosan öyle dümdüz oynayıp 60 olduğunda cebinde 1000 gold bulmak biraz zor[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away

[Bu mesaj Gerab tarafından 12 Aralık 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben direk mining skinn aldım warlockuma mainde yaptıgım hatayı yapmamak için mainde alch herb aldım 5 kurus para kasamıyosun anca heal pot mana pot yaparsınki alch herb olan cok en iyisi mining skinn deli gibi para kasıyorsun sonradan mining eng e donucem pvpde biraz daha yararlı olur :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi yalan ben enchant aldım:P paranın yanı sıra ileride armor ve silahlarını kafana göre enchant ediyosun misss:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
Sardius-Undead warrior/The Maelstrom
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...