Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter'a Engineering?

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Selam.. 3-5 server deistirdikten sonra arkların ısrarı üzerine BL de karar kıldım ve orc hunter açtım ve lvl 22 oldu.. oyuna baslayalı pek uzun zaman olmadıı için bayadır oynayan bi arkım engineering ve mining al dedi ve aldım da bu engineering in ne faydası var huntera scope ve shot dan başka :) suan 105 mi ne eng. ilerki zamanlarda daha iyi neler yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

bomba yaparsın dmg verir stun eder uzaklaşırsın yaptıın tüfeklerle vurursun olmadı yine mi gelio o zaman target dummy koyarsın dummy el sallar dikkayt çeker düşman ona saldırır sen uzaklaşır yine yaptıın tüfenklerle vurursun bi dungeon a girersiniz elindeki goblin jumper cable larla öleni hayata döndürür milletin "you are my hero" su olursun. Kapımı kitli, hoop bi aletin vardır ismini hatırlamasamda açarsın bütün kapıları. Zerre para kazanamazsın, skille bile paran yetmez ama oyunda engineering den aldıın zevki başka bir meslekten alırsan paranı geri iade ederiz. Parasal sorunun olursa ona bişi diyemem ama evrenin en ucubik aletlerini kullanırken acaip charisma point kazanırsın. Hatta bayanlar seni "engineerim benim" diye call ederler. Sadece butun için güven, özveri ve t ile başlayan bişi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pandaalf, 12 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
bomba yaparsın dmg verir stun eder uzaklaşırsın yaptıın tüfeklerle vurursun olmadı yine mi gelio o zaman target dummy koyarsın dummy el sallar dikkayt çeker düşman ona saldırır sen uzaklaşır yine yaptıın tüfenklerle vurursun bi dungeon a girersiniz elindeki goblin jumper cable larla öleni hayata döndürür milletin "you are my hero" su olursun. Kapımı kitli, hoop bi aletin vardır ismini hatırlamasamda açarsın bütün kapıları. Zerre para kazanamazsın, skile bile paran yetmez ama oyunda engineering den aldıın zevki başka bir meslekten alırsan paranı geri iade ederiz. Parasal sorunun olursa ona bişi diyemem ama evrenin en ucubik aletlerini kullanırken acaip charisma point kazanırsın. Hatta bayanlar seni "engineerim benim" diye call ederler. Sadece bunun için güven, özveri ve t ile başlayan bişi lazım.

değişti,r yerine imla hatalarını alıntıyla deiştirmişim. özür dilerim.

[Bu mesaj pandaalf tarafından 12 Aralık 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Engineering-mining hunter için ideal. Mining ten hem engineering için gerekli malzemeleri sağlarsın hemde arada satış yaparak kar elde edersin. Engineering ile deli saçması bir sürü alet yaparsın, birde acaip keyif alırsın kullanırken(ör. gnomish mind control cap le mage charla tek basıma 1 shaman 1 priest i öldürmüştüm:))
Sosyal ağlarda paylaş

madem konusu acıldı fıkır de alıyım sızden

hunterım bole elfım ya ben dogallık fılan falan dıe leather/skinning aldım
sonra farkettımkı yaptıgım hıcbıseyı satamıyorum 40 ı gectım maıl geldı leather zaten gıttı gozumden e baktım trıbal dragon ve elemental agaclarında ısıme yarıyan bısı yok sadece armor kıt kullanıyorum oda enchantlar ısın ıcıne gırınce ıse yaramaz oldu

225 de bıraktım ıkı skıllıde benım level oldu 45
sızce leather ıle devam mı edıım yoksa gıdıp engıneerıng/mınıng mı alıım? alırsam kasmam nasıl olur kolay kasılırmı benım levelımda yoksa ah den bolca bısıelrmı almam gerekıcek vs vs[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...