Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Selam.. 3-5 server deistirdikten sonra arkların ısrarı üzerine BL de karar kıldım ve orc hunter açtım ve lvl 22 oldu.. oyuna baslayalı pek uzun zaman olmadıı için bayadır oynayan bi arkım engineering ve mining al dedi ve aldım da bu engineering in ne faydası var huntera scope ve shot dan başka :) suan 105 mi ne eng. ilerki zamanlarda daha iyi neler yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gun yapcan mermi yapcan hunter için ideal bence.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Zihni sinir 80nin tane alet yapıcan. Eğer hepsini yerinde ve zamanında kullanırsan engineer'ing oyuna kattığını hiçbirşey katamıyor.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Tamam Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bomba yaparsın dmg verir stun eder uzaklaşırsın yaptıın tüfeklerle vurursun olmadı yine mi gelio o zaman target dummy koyarsın dummy el sallar dikkayt çeker düşman ona saldırır sen uzaklaşır yine yaptıın tüfenklerle vurursun bi dungeon a girersiniz elindeki goblin jumper cable larla öleni hayata döndürür milletin "you are my hero" su olursun. Kapımı kitli, hoop bi aletin vardır ismini hatırlamasamda açarsın bütün kapıları. Zerre para kazanamazsın, skille bile paran yetmez ama oyunda engineering den aldıın zevki başka bir meslekten alırsan paranı geri iade ederiz. Parasal sorunun olursa ona bişi diyemem ama evrenin en ucubik aletlerini kullanırken acaip charisma point kazanırsın. Hatta bayanlar seni "engineerim benim" diye call ederler. Sadece butun için güven, özveri ve t ile başlayan bişi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hunterların en azından yeni acanların büyük cogunlugu engineer zaten[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: pandaalf, 12 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: bomba yaparsın dmg verir stun eder uzaklaşırsın yaptıın tüfeklerle vurursun olmadı yine mi gelio o zaman target dummy koyarsın dummy el sallar dikkayt çeker düşman ona saldırır sen uzaklaşır yine yaptıın tüfenklerle vurursun bi dungeon a girersiniz elindeki goblin jumper cable larla öleni hayata döndürür milletin "you are my hero" su olursun. Kapımı kitli, hoop bi aletin vardır ismini hatırlamasamda açarsın bütün kapıları. Zerre para kazanamazsın, skile bile paran yetmez ama oyunda engineering den aldıın zevki başka bir meslekten alırsan paranı geri iade ederiz. Parasal sorunun olursa ona bişi diyemem ama evrenin en ucubik aletlerini kullanırken acaip charisma point kazanırsın. Hatta bayanlar seni "engineerim benim" diye call ederler. Sadece bunun için güven, özveri ve t ile başlayan bişi lazım. değişti,r yerine imla hatalarını alıntıyla deiştirmişim. özür dilerim. [Bu mesaj pandaalf tarafından 12 Aralık 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Engineering-mining hunter için ideal. Mining ten hem engineering için gerekli malzemeleri sağlarsın hemde arada satış yaparak kar elde edersin. Engineering ile deli saçması bir sürü alet yaparsın, birde acaip keyif alırsın kullanırken(ör. gnomish mind control cap le mage charla tek basıma 1 shaman 1 priest i öldürmüştüm:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 madem konusu acıldı fıkır de alıyım sızden hunterım bole elfım ya ben dogallık fılan falan dıe leather/skinning aldım sonra farkettımkı yaptıgım hıcbıseyı satamıyorum 40 ı gectım maıl geldı leather zaten gıttı gozumden e baktım trıbal dragon ve elemental agaclarında ısıme yarıyan bısı yok sadece armor kıt kullanıyorum oda enchantlar ısın ıcıne gırınce ıse yaramaz oldu 225 de bıraktım ıkı skıllıde benım level oldu 45 sızce leather ıle devam mı edıım yoksa gıdıp engıneerıng/mınıng mı alıım? alırsam kasmam nasıl olur kolay kasılırmı benım levelımda yoksa ah den bolca bısıelrmı almam gerekıcek vs vs[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hunter için en iyi meslek mining+enginnering, gnome gidiver hatta. pvp içinde büyük bonus itemları var. onun yanında gun, mermi, scope vb yapabilirsin. ama asıl oay pvp için kullanacagın itemlarda yatıyor. hunter isen kesinlikle mining+engineering almanı öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 shamana ne gider ?[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Shaman'a herşey gider.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar