Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 http://www.darkageofcamelot.com/downloads/ nedersiniz hepbirlikte bi free triale başlayalımmı seversek devam ederiz zaten isim yapmış kapsamlı bir frpmmorpg oyunu dimi? oynayan varsa izlenimleriniz nelerdir?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 seversek diye bir şey yok girdiğinde bağlanıyorsun :P ama bana koyar 4 gb veya 2 gb miydi neydi hepsini çekmek netten :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1.8gb :) (patch dahil değil) :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yok bende zaten ilk versiyonuun orjinal cd si var :P eski daoc cuyumdurda patchlerle 4 gb yi buluyor :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 biraz anlatsana oyunu peki[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne anlatayım bilmiyorum ki :) valla ehehe pek bişi kalmadı aklımda :P ama alt taraflarda daoc bölümü var oradan bilgi alırsın bol bol :) ama pvp si muhteşem bir oyun onu söyliyebilirim bayaaa büyük arena pvp ler oluyor :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Şimdi pvp sistemi güzel falan ama bireysel pvp denen birşey yok. Bireysel pvp'den pek alamıyorsun. Çok çabuk ölüyor veya öldürüyorsun. Ben oynadım baya sıkıldım bıraktım. Wow oynuyorum şuan o da baydı. Ama daoc wow'dan daha eğlencelidir kesinlikle. PvP'ye önem veriyorsan tabi... [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 11 Aralık 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 pvp iyidirde ben pve yi daha çok seviyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 pve seviyorsan o zaman everquest falan oynamalısın. Daoc'un pve'si pek iyi değil[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Piyasadaki bütün paralı mmorpgleri(eq ve matrix online dışında) oynamış biri olarak daoc en oturmuş oyun ve pvp sistemine sahip. Evet classlar arası denge yok ama zaten bu pvp oyunu değil. Savaşlar genelde 8vs8 veya daha kalabalık oluyor.(50vs50) gibi.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 DaoC!!!!! Hayatımın oyunu yaa yok böyle bişey... Gelemez birdaha böyle bi oyun dünyaya :-)[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar