Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Almak İçin Acele Etmeyin (Nokia 3250)

SunBird

Öne çıkan mesajlar

Ne Yeni?

Nokia 3250 cep telefonu ile üç hareket. Bileğinizi bir defa çevirdiğinizde 750 şarkı için 1 GB'a kadar genişletilebilir hafıza müzik çalar halini alır. Nokia Ses Yöneticisini kullanarak CD'den parça seçin ve bunları daha sonra PC'nizden telefonunuza aktarın. Verilen stereo kulaklıkları kullanın ya da kulaklığın 3.5 mm'lik yuvasına kendi kulaklıklarınızı takın.

Tekrar çevirdiğinizde 2-megapiksellik kamera halini alır. Dikey ve yatay konumda resim çekin ve 4x yakınlaştırma (zoom)la daha yakına girin. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı telefonunuza kaydedin, daha sonra Lifeblog'la mobil ajandanıza yükleyin.

Tekrar çevirdiğinizde, smartphone halini alır. Beş kıtada çağrı alın, EDGE üzerinden internete bağlanın ve entegre görüntüleme ve müzik yazılımı sayesinde yaratıcılığınızı ortaya çıkarın.

Hangi yöne çevirirseniz çevirin, Nokia 3250 cep telefonunuzun içinde sizi bekleyen birçok şey var.

* Telefon, kamera ve müzik fonksiyonlarına erişmek için çevirmeli tasarım
* Müzik çalarla parçalar çalın ve çalma listeleri oluşturun (MP3/eAAC+)
* Yeni, gelişmiş eAAC+ dijital ses kodeki* ile mükemmel stereo ses kalitesine sahip, 1GB'a kadar genişletilebilir hafıza
* Bluetooth, MMS veya e-posta üzerinden çalma listelerinizi arkadaşlarınızla paylaşın
* Kulaklık kablosunun içindeki konnektör yuvasına kendi kulaklıklarınızı takın
* Entegre 2-megapiksel dijital kamera
* Tek bir çevirme ile durağan resim veya video çekin
* Ajandanız ile yol hatıralarınızı paylaşın ve gösterin
* Yüksek çözünürlüklü, 262,144 renkli ekran

Ayrıntılı Bilgi[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek.
Sen de söze, dinlemek yolundan gir.
Mevlana

Sosyal ağlarda paylaş

fiyattan haber ver sen :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu telefon beni ve cebimi bozar abi sizi bilmem xD
Ben kararımı verdim 3110 alacam xD[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek
Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman
Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman

Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına...

Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa için 450Euro olarak düşünülüyormuş. Ama fiyatlar artabilir inebilir vs..
Ancak bu fiyat veya üstüne çıkarsa pek bir şansı yok çünkğ o fiyat aralığında ve bu konseptte hakim bir Ericsson W serisi görüyoruz. Ayrıca Nokiaların kameraları berbat. N serisi kamerları oldukça kötü
Tabi olay Türkiye satış fiyatında bitiyor. Bekleyip görücez[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...