Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 yahu ariyorum bulamiyorum annemde var inanilmaz guzel bi ayakkabi ama 39 numara.. alan nerden almis bu nu, taksim tayfasi bilmesi gerek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 hehe 3 saat once alsam mi almasam mi diodum sonra almadim cunku abimin gazelleri kuculmus de bana oluo(a.ka 120 milyon kar) ama ben bursa"da gordum istte yksa YUh yani[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 eski gazelleler daha guzeldi bence..tabanı alcak daha guzel duruyodu sanki.. baktı adidas eski gazeller tekrardan tutmaya basladı yeni gazelleleri cıkardılar tabanları biraz daha yuksek ha nerde bulurum diosan adidas magazalarının assa yukarı hepsinde olması lazım.cogunda gordum yani ben..[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 wlla 2 ay once ilk yeni cıktıgı duyulduunda/ama sadece mavisi var tr de../ o zaman en büyük adidas ve spor magzalarınn cogunda bile yoktu..ama smdi cogalmıstr sanrım..adama sordum essek kadar adidas magazasındaki adam cıktıgından satıldıgından habersizdi peki ee ii günner fln demistim..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 nedir bu gazel? kadar güzel bir ayakkabımı?resim link fln verebilirmisiniz,merak ettim.[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ben de "güzel" falan diyince eski gazelden bahsediyosunuz sanmıştım. aaah ah 4 renk bulmuştum bi yerde de sadece birini almıştım (eski modelinden) salak kafam ya!![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 auae 49 numarasını gören varsa bana bi haber ucursun malum ayaklar buyuk biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Gazelle ler super ayakkabilardir. Ankarada bi dukkanda adamin teki 190 milyona amerikadan eski versiyonunu getiriyordu. Renk secenekleri felan mevcuddu guzel bi olaydi o fakat 190 milyon verip de gazelle giyecek adamda ortalikda pek yok. Simdilerde adidas uyanip yeniden uretime basladi ki o ayakkabilar sadece cin de uretiliyor ve gazelle 2 deniyor, bence rezalet ayakkabilar. Eskisinden tabani daha kalin vede sadece mavi rengi var. Alinasi degil pek,illa alinacaksa paraya kiyip eski versiyonu alinir bence. birde bunlarin derileri vardir ki samba diye onlarda guzeldir ama gazelle havasi yoktur hicbirinde, o ayri.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Gazel ne yaa :) Nazım biçimi değilmiydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar