Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su gazel denen ayakabi

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

hehe 3 saat once alsam mi almasam mi diodum sonra almadim cunku abimin gazelleri kuculmus de bana oluo(a.ka 120 milyon kar) ama ben bursa"da gordum istte yksa YUh yani[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

eski gazelleler daha guzeldi bence..tabanı alcak daha guzel duruyodu sanki..
baktı adidas eski gazeller tekrardan tutmaya basladı yeni gazelleleri cıkardılar
tabanları biraz daha yuksek
ha nerde bulurum diosan adidas magazalarının assa yukarı hepsinde olması lazım.cogunda gordum yani ben..[hline]Love,sweet love,darlin'...
Sosyal ağlarda paylaş

wlla 2 ay once ilk yeni cıktıgı duyulduunda/ama sadece mavisi var tr de../ o zaman en büyük adidas ve spor magzalarınn cogunda bile yoktu..ama smdi cogalmıstr sanrım..adama sordum essek kadar adidas magazasındaki adam cıktıgından satıldıgından habersizdi peki ee ii günner fln demistim..[hline]aente is alone on this way..
aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist

Sosyal ağlarda paylaş

Gazelle ler super ayakkabilardir. Ankarada bi dukkanda adamin teki 190 milyona amerikadan eski versiyonunu getiriyordu. Renk secenekleri felan mevcuddu guzel bi olaydi o fakat 190 milyon verip de gazelle giyecek adamda ortalikda pek yok.

Simdilerde adidas uyanip yeniden uretime basladi ki o ayakkabilar sadece cin de uretiliyor ve gazelle 2 deniyor, bence rezalet ayakkabilar. Eskisinden tabani daha kalin vede sadece mavi rengi var. Alinasi degil pek,illa alinacaksa paraya kiyip eski versiyonu alinir bence.

birde bunlarin derileri vardir ki samba diye onlarda guzeldir ama gazelle havasi yoktur hicbirinde, o ayri.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...