Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bi de bu nutella üstüne gold krem fıstık denen rezil paketli muhteşem malzemeyi sürerseniz ortaya orgazmik bir yiyecek çıkıyor migrosta şok da falan görürseniz kesinlikle es geçmeyiniz, alınız sarellemsi şeylerin yanına üstüne sürünüz, kendinizden geçiniz.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 11 Aralık 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nutella gidemezzz bi yeree!!kesinlikle en mükemmeli o yaa, bayiliyorum,alman fln da olsa sarelleden bilmem neden 1000000 kat daha güzel,ayy düsününce bile deliriyorum evde olsa da gidip yesem :D her gün Almanya'ya gider alirim :D o kadar seviyorum iste.[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yesem üzülürdüm ama böyle yiyecekler hiç hoşuma gitmez.. ben Pınar Labne yerim :P bi de salam ile çay :)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Nutellanın en güzel yeme şekli gözleme üzerine sürüceksin, rulo yapıcaksın offf süper bişi[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya bütün konuyu okumadım da sözlükte geçen bi geyiği biraz fazla ciddiye almışsınız gibi geldi bana :D[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 feyk bu haber feyk... hangi densiz hortlattı bu baslıgı gereksiz yere.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: toggie, 12 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: feyk bu haber feyk... hangi densiz hortlattı bu baslıgı gereksiz yere. şimdi sen..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 way terbiyesiz...[signature][hline]fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar