dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Toplu ölümlerden ben de korkmuyorum. Aslında ölümden korkmuyorum. Korkum arkada kalanlar çok üzülür mü ya da ben arkada kalırsam ne olur... Başka bir şey değil..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 allahım ne olur amerikaya çarpsın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Grzly, 19 Ağustos 2005 10:20 tarihinde demiş ki: 99.98200000% chance the asteroid will miss the Earth puahua! bu mudur ? ee tabi dünya nüfusunu çoğunluğu cenabetse o ayrı :-p 1.800000% lik hasar vermeleri lazım göt taşına, çok büyük teknoloji gerekmez bence ''türkler astronot olursa''[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi baktım çarpıcak harbiden hepimiz ölücez dencek çanakkalede tecavüz etmediğim kız kalmas nihohohohoh!!!! :horace: [spo1=:horace:]eahhhhh! :horace: çostum :horace:[/spo][signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 19 Ağustos 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Harbi coştun, hatta abarttın Grzly... Yuh ya...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki: bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ciddimi? pardon ya geyiğine dedimdi :( ben 2 senedir eli kız eline değmeyen doğru yolu bulmuş bi adamım! gel gör benii benii aşşkkkk neyyleeddiii?? bak gör?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çarparsa iyi olur aslında tırsacak bişi yok şöle bi parça koparsın dünyadan buzulları falan bi kendimize geliriz bea iyi olur.[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: elektrot, 19 Ağustos 2005 10:13 tarihinde demiş ki: Bu kadarına şükretmek lazım, Armageddon'u izleyip böyle yazmış, ya Derin Darbe'yi izleseydi, "Kaçın, sığınaklara saklanın! "yazardı herhalde. amuhauha :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 patlatmanın deneylerini yapıyorlar zati. geçenlerde dünyadan fırlatılan devasa bir mermiyle bir göktaşını nakavt ettiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe yanlız Amerika şantaj yapabilir. "Pıh pıh , İtalya göktaşı size çarpacak , 500 milyar $ verin vuralım göktaşını ehuehu." gibi. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 her sene cikar boyle bi haber.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yaa ben tam üniversiteye gircem, üniversine bitticek hoop gitti dünya.Ne işe yaradı şimdi... Haksızlık yaa cidden haksızlık.Haksızlıın daniskası.Neden hep göktaşları dünyaya çarpıyoda dünya göktaşlarına çarpmıyo?Ayrıca bu göktaşları ne bulur dünyada anlamam 10 tane gezegen var gitsin onlara çarpsın. Neyse işte acaba nereye düşer bu göktaşı?Oylar amerikaya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: sheref, 19 Ağustos 2005 09:52 tarihinde demiş ki: 8 yılda patlatılır doğruysa, patlatmasınlar ama dünyanın sonunu görmek istiyordum bende =) +1 Şöyle düşünün sonunda ölücez hepimiz e dünyanın sonuna görerek ölürsek çok daha şahane sonuçta herkes ölücek Bİ ünlü yazarın bi lafı vardı... 3. dünya savaşı ne zaman olur denilmesi üzerine 3. dünya savaşını bilmem ama 4. su ok mızrak ve kılıçla yapılıcak demişti yani geriye doğru gidicez hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Grzly, 19 Ağustos 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: Mr_Hand, 19 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: nisanın 13'ü bak uursuz sayııı onüüüüç... 2029 hmmm.. 2+0+2+9= 13?!?! aha bak bu da uursuz... 2+0+29 = 31! aha şimdi yan bastık! bu ne ya :-P yohannes oldum :D bide şu na bak zaten 13 uğurlumu uğursuz mu anlamadım gitti 1453= 1+4+5+3= 13 :D ist.fethi 571= 5+7+1 peygamberimizin doğumu gene 13 ala ala olaya yeni bi boyut kazandırdın walla :D hangisi doğru mulder mısınız...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 herkes ölür bi türkler kalır türke bişi olmaas[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Grzly, 19 Ağustos 2005 20:30 tarihinde demiş ki: abi baktım çarpıcak harbiden hepimiz ölücez dencek çanakkalede tecavüz etmediğim kız kalmas nihohohohoh!!!! :horace: [spo1=:horace:]eahhhhh! :horace: çostum :horace:[/spo] you re grizzly bear[i][/i][signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 20 Ağustos 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bobi gaysin demek ha[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dark_Soul, 20 Ağustos 2005 00:16 tarihinde [b]you re grizzly bear[i][/i] ehehe saol canım :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: kermit, 19 Ağustos 2005 10:05 tarihinde demiş ki: peh geberin hepnizi hahahaha GEBERİN !! sen sanki ölmeyeceksin kermit ilginçsin ya :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o sürede çarpçaksa şimdiden gözüküomudur acaba ? böle sürekli parlayan bişi var ama kutup yıldızı olmasın[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bavulları toplayım ben bari..uzun zamandır marstaki amcaoğullarınıda ziyaret etmemiştim iyi olacak..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yapılır herhalde, avrupa ve amerika bu konuda oldukça titiz. ama o yıllara kadar günümüz amerika ve avrupa'sı kalırmı çok ayrı bir konu :) sera gazlarının etkisi,buzulların erimesi ve 3. nesil dünya ülkelerindende en fazla etkilenenler onlar..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: elektrot, 19 Ağustos 2005 10:03 tarihinde demiş ki: Niye "Apophis" ? mısırda kötülükler tanrısıymış[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Grizzly, 19 Ağustos 2005 10:20 tarihinde demiş ki: 99.98200000% chance the asteroid will miss the Earth puahua! bu mudur ? ee tabi dünya nüfusunu çoğunluğu cenabetse o ayrı :-p uzay biliminde bu çok büyük bir % diye biliyorum[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kafamda ki soru şu: Bu gök taşı geliyor ya şimdi ama biz paso yer değiştirip duruyoruz yani güneş çevremizde dönmüyor biz güneşin çevresinde dönüyoruz. Bu hibina gök taşı nası çarpar lo yoksa gök taşlarıda mı akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar