H3rg3l3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Aşkı beceremiyorum neden bilmiyorum belki yardımlarınızla bişiler yaparız... Bir kızdan çok hoşlanıyorum yonjasına girdim ekle bni ddm ekledi işte sonra msnde konuşmaya daha sonra mesajlaşmaya başladık Ben onu çaldırmaya o beni çaldırmaya başladı Amma mesajlarda bir türlü günlük aktivitelerde ne yaptıımızı konuşmanın ötesine geçemedik Msnde eski aşkları vs anlattık birbirimize Daha sonra dün gece 3 e kdr msjlaştık ama bir türlü konuya giremiyorum...! Ne oldu bana anlamıyorum ya yardımcı olurmusunuz Bu kız benden hoşlanıyormudur yada ben ne yapmalıyım konuya nasıl girmeliyim....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nick değiştir, yardımı olur[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H3rg3l3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nickle ilgili bişi farkedecğeini sanmıyorum.... Kıza geçen gün şunu söyledi çaldırınca Nerden geldim aklına Bende dedim bu saatte herkes gelmez aklıma sadece bazı kişiler gelir Kız dedi wlla bn bilmiorum ndn :) arkadaşınımdır ondandır heralde ---- Arkadaşı olarakmı görüo bu beni[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 birlikte netten radyo falan dinliyorsaniz eger anlamli hislerini belli etcek bir parca iste ve mesajini yaz dinlemesini iste sanırım anlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sivri bi cisme kafa at.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H3rg3l3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya dalga geçeceğinize biraz yardımcı olsanız!olanlara çk tşkkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşınım ayağına yatıyor. Ama aşık git sööle sevdiini[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu kdr msjlaşmışsınız, msnde konuşmuşsunuz.. emin ol ki ya biz şimdi napıorz, acaba hep bn mi arıorm ya da bndn hoşlanmıo mu ki bu kdr konuşmaya hala arkadaş gbyz diodr.. eğer sana hoşlandığı bi çocuktan bahsedip yardım istemediyse ki bell ki istememiş, senden hoşlanıo.. eğer hoşlanmasaydı atıorm kanki olurdunuz ama bi kankiyle bölle msj, çağrı bırakma, 3lere kdr konuşma durumlarrına girilmez.. ayrıca kızlar hoş bulmadıkları erkeklerle bu kdr ilgilenmez. aynı erkekler gbi yani, ya hoşlanıodr ya da bi menfaati vardır:D akıllı bi kızsa, sni tanımaya çalışıo olabilir yani çok da sabırsız olma ama bence direkt senden hoşlanıorm deme de buluşma ayarla..şu gün şurda şunu yapmaya ne dersin gbi..yüz yüze olmak hep daa iidir. dikkat et buluşmayı hmn kbl etmeyebilir(işi vardır vs..), bu snden hoşlanmıo anlamına gelmez...bi de buluştuktan sonra yani şöölle diyim; iki buluşmadan sonra hmn söliyiver hoşlandığını (eğer her şey hala bölle yolundaysa) bekletme, işler sarpa sarmasın.. dene bakalım..;)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hiç belli olmaz adımlarını sağlam at aceleci olma[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 acele giden ecele gider.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 temin bi arkadaşın söylediği iğrenç bi söz aklıma geldi. Acele işe bende işicem. öf. ıy. prawler +1.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence en azından 2006 haziran'a kadar bekle.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar