toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Flash oyun/animasyon CinnAli. Türk işi bi anime süper yapılmış. Küfür ve argo içerir 18+ http://taz.soultemple.net/ Devamı gelecekmiş. eraxxx ; )[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Paticik =o= FM @ wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aheuhauhuea süpper ya[signature][hline]Painki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 -edit: ehah tamam hallettim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Aralık 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 süpermiş[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Süper ya :D[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Pohaha süper :D:D[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 baya güzelmiş beyendım valla:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Espiriler cok güzel olmuş.Yolladiğim kişilerde beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 supermis...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben 2.şeyi geçemedim yaf acaba 15 oldum içinmi alal :|[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yan sokağa bak ve çok kutusundan aldığın eşylarla kediyi al ve barda elemane kediyi ver :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D :D[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir.Mevlana[Bu mesaj SunBird tarafından 09 Aralık 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 haha süper. Basit ama güzel.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=Bittiğim An :D :D +18][/spo][signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir.Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 3ü bitiren varmı tam çözümünü yazsın biri :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kapıyı acmak için inventory den resim çerçevesini sectigimde bunlari dedi ; [spo1=Resim Çerçevesi][/spo] :D[Bu mesaj Pentotal tarafından 09 Aralık 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hayatımda gördüğüm en manyak flash bu olmus :D Koptum resmen süper ötesi :D Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum valla :D[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir.Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben bitirdim hepsini ama unuttum. Ya zaten hemen akla gelecek cinsden bulmacalar. Hücredeyken çöplerin içinden tornavidayı çıkarın, kapının gözetleme deliğinde büküp, parmaklıkları kırın. Bi bunu hatırlıyorum :)[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çok iyiydi bitti eehh[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 süper ya harikaydı laflar süper[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 komedi yaa gülmekten yerlere yattım :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hayatımda gördüğüm en güzel interaktif flash animasyon tek kelimeyle mükemmel.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bunun orjinali www.newgrounds.com daki johny bilmemne animasyonudur.kısacası bu animasyonu bir türk yapmamıştır bu animasyon çalıntıdır. eger gerçek bi yourm yapacaksanız bu siteye gidip yorum yapmanız hem yapan kişi hemde hissedeceginzie glence açısından daha iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bak adam animasyonun altında açıklama yapmış: Evet, Bu animasyonun orjinali jony rocketfingers olmakla beraber tamamen editlenmiş, değiştirilmiştir. Çalıntı değildir. Fesatlık yapmayın. ne güzel söylemiş fesatlık yapmayın diye.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Evet, Bu animasyonun orjinali jony rocketfingers olmakla beraber tamamen editlenmiş, değiştirilmiştir. Çalıntı değildir. Fesatlık yapmayın.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Paticik =o= FM @ wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar