Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CinnAli

toggie

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-edit: ehah tamam hallettim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Aralık 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

:D :D[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek.
Sen de söze, dinlemek yolundan gir.
Mevlana

[Bu mesaj SunBird tarafından 09 Aralık 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Kapıyı acmak için inventory den resim çerçevesini sectigimde bunlari dedi ;
[spo1=Resim Çerçevesi][/spo]
:D

[Bu mesaj Pentotal tarafından 09 Aralık 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

Hayatımda gördüğüm en manyak flash bu olmus :D Koptum resmen süper ötesi :D Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum valla :D

[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek.
Sen de söze, dinlemek yolundan gir.
Mevlana

Mesaj tarihi:
Ben bitirdim hepsini ama unuttum. Ya zaten hemen akla gelecek cinsden bulmacalar. Hücredeyken çöplerin içinden tornavidayı çıkarın, kapının gözetleme deliğinde büküp, parmaklıkları kırın.

Bi bunu hatırlıyorum :)[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
komedi yaa gülmekten yerlere yattım :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü
Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Mesaj tarihi:
hayatımda gördüğüm en güzel interaktif flash animasyon
tek kelimeyle mükemmel.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
bunun orjinali www.newgrounds.com daki johny bilmemne animasyonudur.kısacası bu animasyonu bir türk yapmamıştır bu animasyon çalıntıdır. eger gerçek bi yourm yapacaksanız bu siteye gidip yorum yapmanız hem yapan kişi hemde hissedeceginzie glence açısından daha iidir.
Mesaj tarihi:
Bak adam animasyonun altında açıklama yapmış:

Evet, Bu animasyonun orjinali jony rocketfingers olmakla beraber tamamen editlenmiş, değiştirilmiştir. Çalıntı değildir. Fesatlık yapmayın.

ne güzel söylemiş fesatlık yapmayın diye.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
  • Yeni Oluştur...