UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yakında 60 olcam cz ye fln hiç gitmedim savaşa da ancak bir kaç kez denk geldim pek tecrübem yok pk yaparken hangisi daha çok işe yarar sizce?[signature][hline]diez buffer human clan yok np 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tabiki 1920 heal[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1920 heal tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1920 heal[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 czde buffer olarak partiye gireceksen 300 ac çünkü buff için alıcaklar seni partye yok ben öle townda beklemem diosan 57 holy di sanırım ver gerisinide heala ver daha ii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eğer party kurup townda bekliyceksen kesinlikle 300ac daha iyi. Yok ben gezerim diyosan 1920heal aç Yada sen ikisinide dene hangisi uyarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Scrollerin hakim olduğu bir oyunda buffer ne işe yararki ? bilinc gel tekrar tekrar yorumlarını yap :D ne yazıkki , scrollerin çıkması , buffer ları öldürdü , debuffer ların sayısını çoğalttı,buffer lar artık cz de parti bulamaz oldu ,1920 heal sadece pk için değil kolay yoldan para kasman içinde işe yarar , yanında 60 üzeri bir warrior alıp dark mare kesmek yada clanınla boss lara heal a giderek işe yarar yani bende diyorumki 1920 heal ı tercih et[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hepiniz çok saolun bu durumda healı açıyorum[signature][hline]diez buffer human clan yok np 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1 level daha al 2 sinide aç :P[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar