Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal Uluç


Gunn

Öne çıkan mesajlar

Karar verdim yarın Hıncal Uluç hakkında Kadıköy Ceza Mahkemesine suç duyurusunda bulunacağım.

Televizyon gibi gücü sınırsız bir medyada haftalardır söylediği YALANLAR artık haddini aşarak İFTİRAya girmeye başladı.

Şimdi baştan söyliym de konu yanlış bir yere gelişmesin: BU KESİNLİKLE BİR "FENERBAHÇE ÇOK GÜÇLÜDÜR, DİĞER TÜM TAKIMLAR EZİKTİR, FENER ALEYHİNE KONUŞAN YALAN, LEHİNE KONUŞAN DOĞRU SÖYLER" threadi değildir. Sadece ve sadece GERÇEKLER yer almaktadır. Burada geçen herhangi bir bilgiye "YORUM" derseniz lütfen quote alarak belirtiniz.

Hıncal Uluç şu anda 90 dakikada
"Lig bitti, Fenerbahçe ligi etkisi altına aldı, artık sadece Fenerin istediği olur."
"Denizli Galatasaray maçında hakem Serdar Dereli sistemli bir şekilde maçı katletmiştir"
"GS Gençlerbirliği maçını Fenerbahçeli hakem GS den alarak Gençlerbirliğine vermiştir"
"Fener Gaziantep maçının hakemi Gaziantepin kazanmayı hakettiği maçı haince, adice alıp Fenere hediye etmiştir"
"Hasan Şaş 3 maç cezayı haksız yere almıştır. Bu sadece GS yi cezalandırmak için yapılmıştır"

Baştan başlayalım Hıncal Uluç. EĞER lig bittiyse, bütün lig Fenerinse NEDEN GS 10 HAFTA YENİLMEDİ? Hakemler aynı değil miydi? Siz 4 yıl üst üste şampiyon olurken, Hakan bir sezonda 12 penaltı golüne kavuşurken bu lig "satılmış" mıydı yoksa GS nin kazanacak gücü var da Fener'in mi yok?

Denizli-GS maçını baştan sonra canlı seyrettim. Hakemin GS aleyhine TEK bir bilinçli hareketini göremedim. Kaldı ki maçtan sonra bizzat Hakan Şükür NTV'de "Serdar Dereli den özür dilerim, arkadaşlarımla da konuştuk, uzun bir aradan sonra gelen puan kaybının getirdiği stresten dolayı fazla abartmışız. TV den seyredince SD'nin sonuca etki edecek HİÇBİR HATA YAPMADIĞINI gördüm" dedi. (Bunun için kendisini tebrik ederim)

GS-Gençlerbirliği maçında Galatasaray'ın girdiği kaç pozisyon var? Mondragon'un çıkardığı %100 lük kaç poziyson var? Cihan'ın eline açık seçik değen top neden penaltı olarak değer kazanmadı? Anelka'nın eline değen toptan çok mu farklıydı? Hakem maçı satacak olsa buna penaltı EN AZINDAN FRİKİK vermez miydi? Allahaşkına elinizi vicdanınıza koyun.

Gelelim FB-GZ maçına. %69 a %31 lik bir maç. 10 kornere 1 korner. 12/30 şuta karşılık 2/9 şut. Bu maç gayet rahat 0-0 da bitebilirdi. İstatistiksel üstünlük muhakkak skora dönmeyebilir. ANCAK: Eğer maçın hakemi maçı Fenere vermeyi kafaya koysaydı, 93. dakikaya kadar bekler miydi? Ya o dakikadan sonra top GZ sahasına gelmeseydi?? Dakika 84 te GZ in ÇOK tehlikeli frikiğini iki kere bu hakem tekrar ettirmedi mi?


Hasan ŞAŞ hakeme KÜFÜR ettiği için ceza almıştır. Hıncal'ın yorumuna göre "iki kişi arasındaki bir olaydır bu kimi doğru söylediği belli değildir" Peki hakem diye bir kurum neden var? Bu adam söylediği GEÇERLİDİR abicim. HAKİM bu adam neticede HAsan Şaş kimmiş? o vatandaş diğeri hakim.

Derdim şu, bu adam TV yi kullanarak yakında insanları sokaklara dökecek. Tüm GS liler ve BJK lileri yanlış yanlış yorumlar yaparken görüyorum. Mesela maçı seyretmeden "abi Hıncal söyledi Alex'inki penaltı değilmiş, satılmış maç" falan diyolar. YApmayın arkadaşlar lütfen elleri vicdanınıza koyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz haklı, biraz haksız bir adam Hıncal Uluç. Yazdıklarının doğruluğunu kanıtlayamayacak olmamızla beraber sen de asla yalan olduğunu kanıtlayamazsın.

Ayrıca Cem Papila'nın fenerbahçeli oyuncularla gol sevinci yaşadığı pozu hediye ediyorum sana. Şimdi orada öyle bişey yok diyeceksiniz, bence var. Bariz sarılıyolar Mehmet Yozgatlı ile...

[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 31 Ekim 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 31 Ekim 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi buna benzer bi topic ben aççaktım sana tümüyle katılıyorum, yeter artık hıncal uluç veya kazım kanat gibi formasını çıkarmadan yorum yapan spor adamı istemiyorum (zaten bunlar spor adamı olmuyo)

edit: resim nerde?

[Bu mesaj SavagE tarafından 31 Ekim 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burda nie örnek olarak eskiden hakemler sayesinde kazanılmış bi şampiyonluğu gösteriosun orda olur budada olur mu demek istiosun yada futbol yüzdelerle sonuca varmıo istersen %90 topla oyna gol atamazsan bi işe yaramıo gs bu oyunla zaten şampion olamaz ama insanları ligden soğuttular artık bravo azize[signature][hline]can't settle the area
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahahahaha

sarılıyo ha? iyimiş ya, bak orda dudağını da oynatıyo iyi bakarsan görüceksin "nası iyi hediye ettim mi golü" diyo, "abi helelasin diyo ordan pierre bak bak.

yani oyuncuları sevinç olayını abartıyor diye haydi arkadaşlar, maça dönelim şeklinde uyarıyor olamaz ? ohoo ben bu foto'dan 1000 tane anlam çıkartayım sana.

o dönem pierre'in çocuğu 5. yaşgünü vardı onu kutluyo bence[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hıncal böyle konuşmaya devam ederse vururlar gene mahkemeye çıkamadan mefta olur , elinde belge olmadan çok ağır , çok yanlış konuşuyor.
aynı kampanyayı birazdan ahmetdende bekliyorum.
antuda da konuşuluyor aynı konu mail yağmuruna tutuyoruz.[signature][hline]SéuL Roì
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kanıtlanamıyor diye her sene şampiyon mu olmalısınız;? Yapıyosunuz işte, biz de yaptık zamanında ama abartmadan. Ayıptır ya. Futbol izleyemez olduk. Artık sadece Juventus'lu olcam ama ya. Değmez böyle bi ligde takım tutmaya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
Ya kanıtlanamıyor diye her sene şampiyon mu olmalısınız;? Yapıyosunuz işte, biz de yaptık zamanında ama abartmadan. Ayıptır ya. Futbol izleyemez olduk. Artık sadece Juventus'lu olcam ama ya. Değmez böyle bi ligde takım tutmaya...


Ne yapıyoruz arkadaşım ?
Bu takımın hakemler tarafından korunmaya ihtiyacı varmı?
Bu takımın ölüsü TSL de şampiyon olur , bizim hakemlere ihtiyacımız yok , o kötü bu kötü tüm hakemleri mimlediniz.
Hiçmi sizin lehinize kararlar verilmiyor.
Avrupaya bak CL de 3 maç oynandı 2 sinde penaltı verildi , avrupadadamı hakemler bizi koruyor ?
TSL de eğer hakemler bizi koruyorsa korumasın silinsin 8 puanımızda lig yeniden başlasın biz her halikarda şampiyon oluruz , kimse merak etmesin.[signature][hline]SéuL Roì
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 31 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Cem Papila FB'li değil mi? Başka hangi takımın golünü sarılarak kutlamıştır? Ya da temas ederek?


ya merkez hakem kurulu başkanı gs'li değil mi? hakan şükür anelkanın faullü attığı golden sonra arayıp "abi gördün mü?" dememiş mi? bu adam başka kimlerle böyle samimi diyaloglar, telefon görüşmelerilne girmiş?

peki biz çıkıp bir şey diyor muyuz? artniyet arıyor muyuz? hayır.

o zaman lütfen

LÜT
FEN[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi dedin bonjo. yani anlamıyorum, 1 büyük 3 küçük işte.
şu anki durum bu. kabul edin ya da etmeyin. çirkeflik bunlar. hakemlere yazık yemin ediyorum. GS 4 sene üstüste şampiyon olurken nerdeydiniz acaba.2. ye olmaya çalışıyor FB üstüste, öyle bir tırstı ki diğerleri, bariz eziliyorlar FB nin sağlamlığı karşısında işte böyle bir sürü ıvır zıvır o bunu dedi bu şunu yaptı.FB nin şu son bikaç senedeki gelişmesini, ilerlemesini reddedebilecek 1 tek kişi var mıdır ? hakemmiş bilmemneymiş. fransız takımını tutanlar hiç konuşmasın zaten[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Ama şu anda TSL FB'nin kontrolünde. Ayrıca Bonjo o ölüsü bile TSL'yi rahat alır dediğin futbolcular hangi karaparayla alındı? Ki birçok maçı hakemler olmadan kazanamıyolar. İyi adamların olması iyi oynanacak anlamına gelmez. Örn: Real Madrid

Ki geçen sene kötü futbol oynayıp 90+1,2,3,4 gollerini yağdırdınız. Hatta bi maç berabere gidiyodu. Adam uzattı, devam ediyo. Kuzenime dedim FB gol atmadan bu maçı bitirirse şerefsizim dedim. 90+3,5'de gol attı Luciano...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna gerçekten red mi ediyorsun bu gerçeği? Herşeyin kanıtı yok. Tanrı'nın varlığına tam bir kanıt gösteremezsin. Kimse görmedi, konuşmadı etmedi. Ama olduğunu biliyoruz. Aynı şekilde TSL'deki gerçekleri de biliyoruz. Neyse siz kendi aranızda 1 büyük 3 küçük, adi Hıncal, sefiller ezilince FB'yi karalıyolar diye takılın. Aziz Baba'nızdan daha fazla hakem tavsiyesi isteyin. Falan filan. Yeter artık ya, ben tutmuyorum böyle ligde takım falan![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aliyoruz be abi ne yapalim.
para batiyor bi yerimize. gidiyoz futbolcuyada veriyoz, hakeme de, federasyona da.
culsullar gidin piyango felan oynayin, para cikarsa sizde yaparsiniz.
kara para kazanan aziz babamiza da o kara paralari helal olsun, yapar buyuk adam.
takimlari da satin aliyor.
bu hafta da gaziantepi aldik hersene yapiyoruz zaten. 3 hafta sonra baktik hakemle felan olmazsa gs i de satin alicaz, insallah.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
Sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Ama şu anda TSL FB'nin kontrolünde. Ayrıca Bonjo o ölüsü bile TSL'yi rahat alır dediğin futbolcular hangi karaparayla alındı? Ki birçok maçı hakemler olmadan kazanamıyolar. İyi adamların olması iyi oynanacak anlamına gelmez. Örn: Real Madrid

Ki geçen sene kötü futbol oynayıp 90+1,2,3,4 gollerini yağdırdınız. Hatta bi maç berabere gidiyodu. Adam uzattı, devam ediyo. Kuzenime dedim FB gol atmadan bu maçı bitirirse şerefsizim dedim. 90+3,5'de gol attı Luciano...


Yapmayın ya allahaşkına ne kara parası neden bahsediyorsun o futbolcuların parasını taraftar veriyor , Fenerium her sene vergi rekortmeni oluyor , 25000 kombine satıyoruz , her maç ortalama 35000 seyirciye oynuyoruz ,CL den sponsorlardan dünyanın parası geliyor.Çok şükür alnımız açık.

biraz mantıklı konuşun, mantıklı[signature][hline]SéuL Roì
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nilep
yeter istersen, yok yani bi yetkili de sana dur demiyor.
bu kadar kolay mi insanlarin kazandiklari paralara laf atmak. senin icin serefsiz, kara para hakliyor deseler, sadece seni cekemedikleri icin ne dusuneceksin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 31 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Ya herkes biliyor Aziz Yıldırım'ın müteahhitlik dışındaki icraatlerini...


Aziz Yıldırımın parası kendine , ne iş yaptıgı beni ilgilendirmez , ben nasıl başkan olduğuna bakarım...

O futbolcuların parasını taraftar veriyor , asla laf ettirmem..

Ama geçmişe dön jardeli felan kim transfer etti ,kim helikopterlerle getirdi , hangi mafya babası bir düşün bakalım , ne olduğu şimdi mahkemeler tarafından ispatlanmış , tmsf tarafından herşeyine el konulmuş bir şahıs.zamanında gs başkanlığına bile adaydı.

Mafya diyorsan , Türkiyenin her yerinde mafya var her kulübün mafyayla ilişkisi vardır , çakıcıları felan konuşturmayın şimdi bana.[signature][hline]SéuL Roì
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...