Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola c350 sorunsalı

karakedi

Öne çıkan mesajlar

bu salak telefon elime geçtiginden beri, kendisi ile hiç bir şekilde anlaşamıyoruz. ilk başta şikayetim, ses tonunun duyulamaması idi. yolda giderken çaldıgında duyamıyorum, arayan sadece telefonu çaldırdığı ile kalıyor. ayrıca menüsü çok yavaş, ayrıca sunduğu menüleri mantıklı degil, yeterli hiç degil.

sonra alarmının işe yaramadıgının farkında vardım, alarmı şu şekilde çalışıyor. sabahın 7 küsüründe çalıyor ama bi tek çalmadan sonra her 15 dakikada bir "bipliyor". dogal olarak işime yaramıyor. aslında alarmınıda bulamadım, sadece ajandası var oraya not dusebiliyorsunuz şu şaatte bana hatırlat diye.

şimdi ise asıl bomba geliyor,
dün telefonumun sarjı bitmiş idi, o yüzden de kapalı kaldı. mesaj alanınında da az yer vardı, bugun actıgımda yeni mesajlar ile mesaj alanı doldu.

ve içeriye girmiyor : )

şimdi sorun şu,
telefonumun mesaj alanı dolu, o yüzden mesajları gösteremiyor. mesaj alanına giremediginden mesajlarıda silemiyorum. mesajları silemedigim için, mesaj alanıma girememe sorunsalım da doğal olarak devam ediyor. mesaj alanına girmeden mesajları silebilmek gibi bir seçenekde yok.

şimdi, söyleyin ne yapayım bu telefonu?

a. bundan sonra cep msglarını alamamanın verdigi haz ile hayata devam edeyim.
b. telefonu mümkün mertebe imha edip yeni bir cep telefonu alayim.
c. telefonu imha edim ve bundan sonra cep telefonu almiim, cunku bu teknoloji salak.
d. telefonu atayım, ıssız bir adaya giderek, tüm dünyaya kendimi kapatayım.
e. çırılçıplak soyunayım, taksim meydanında hebele, hübele diye çığırayım.

aziz nesin romanı gibi telefon valla.
kara ' geliyorum ha!' kedi

[Bu mesaj karakedi tarafından 03 Şubat 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e şıkkı;Taksimde buluşalım... :)
Ayrıca Motorola marka sakız bile alma o denli salak bir marka...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
---------------------------------------------
Aramil İlphukiir
Sosyal ağlarda paylaş

d yada e sen seç :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

f şıkkı simkartı başka tele tak ve sim'de kaydedilmiş mesajlar varsa hepsini sil.Virüs yemiş olma ihtimalin var.Bir sms gönderip bu şekilde bloke edilebiliyordu bu teller.En iyisi tel değiştir.İlerde Ay'a falan gideceksen :)iletişim için motorola teknolojisini tavsiye ederim ama onun dışında hepsi yalan
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı telefon bendede var ve neredeyse aynı problemleri yaşıyorum özellikle sesinin duyulmaması bazen çileden çıkartıyor.

Alarm için menüye girdiğinizde alarm clock var. Fakat telefonun açık olması gerekiyor belirtilen saatte çalabilmesi için.

En kısa zamanda elimde çıkaracam bu telefonu. Bir daha motorola mı? ASLA![signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende de v600 var bi de öss hediyesi acaip para bayıldı babişko ama gelin görün ki arkadaşlarımı defalarca aramama+msg çekmeme rağmen gitmiyomuş özellikle gece yarısı gibi.bir diil iki diil üç diil nolcak bakalım fiyatı da düştü satsan satılmaz atılır ama babam da beni ewlatlıktan atar herhalde =oP[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King
pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
Sosyal ağlarda paylaş

motorola bu nedenle smarth phone cozumune gitmis demekki :)
MPx serileri (su anda MPx200 ve MPx220 var) windoz kullaniyor :)
outlook,msn,ie,wmp de cabasi. fiyati da cok uygun(300 ytl).
mp3 falan caliyor ve mmc ve sd kart takilabiliyor max 1gb destekliyor. 3 gun kullandim. Windows kullanicisi icin cok kolay bir telefon ve sesi falan baya iyi. istediginiz bir mp3'u melodi yapmaniz ve arandiginizda sesin tatmin edici olmasi cok hos.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ne yaptın sonuç olarak?
Haberlerde duydum ben Taksim Meydanı olayını ama buğuluydu. O sen miydin :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
e şıkkı

şimdi bişi dicem ki gülerek sölüyoum çünkü bi bildiğin vardır

konuyu yanlış yere açmışsın :D
bizim mobil cihazlar bölümümüz var
hadi ya? :P[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 29 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
e şıkkı

şimdi bişi dicem ki gülerek sölüyoum çünkü bi bildiğin vardır

konuyu yanlış yere açmışsın :D
bizim mobil cihazlar bölümümüz var
hadi ya? :P

bu konu acıldıgında, bizim mobil cihazlar diye bir forum alanımız yok idi. tarihlere dikiz.

neyse taşıyorum konuyu,
e şıkkı diyenlerede bi güzellik yapcaz elbet zaman içinde.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayarlar
Diğer Ayarlar
Başlangıç ayarları
-Tümünü sil- 000000
-Tümünü sıfırla- 000000
Tel hafızasında kayıt varsa onlarda gidecek.Ama mesajlarada girebileceksin.
Bunun dısında donma-kilitlenme-kapanma sorunun varsa,
ki c350,c450,c550 serisinde olabiliyor.Yetkili servise vereceksin,
Ama sorunun devam edecek,tekrar gotureceksın.3.götürüşte değişim talep ettğini söyleyeceksin.Yada Motorola Türkiyeye mail atacaksın.Problemi kafadan aşağı doğru daha hızlı çözmeye çalışacaksın. Kötü bir seri açıkcası 350 450 ve 550.
Diğer modeller,başka markalardan kat kat sağlamdır.Talihsiz bir model seçmişsin :)
İşin aslı,başına gelmeyen bilmiyor ama,Yeni tip,renkli ekran+kamera+vs özelliği cok olan cihazlarda kendi kendine kapanma problemi her markada bihayli fazla.
Dp:Elinden çıkarmanı tavsiye ederim :
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aynen güven olmaz. telefonunda hafıza kartı seçeneği varmı bilmiyorum ama var vede oraya kayıt ediliyorsa arkadaşının destekli bir telefonuna takıp temizleyebilirsin. eğer sim kart'a kayıt ediliyorsa aynısını başka bir telefonda deneyebilirsin. birazcık salak oluyor motorola'lar cidden. olmadı garantisi varsa en yakın yere gidip telefonu atabilirsin kafalarına :)
bence gidip düzgün bir nokia al..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben yinede tahmini bir iki cozum soyliyimde

simdi bu nokialarda
bilgisayara baglanmasi icin programlar vardir onlar direk telefonun hafizasini okurlar

tam bilmiyorum ama motorolaninda yaninda boyle bir cd gelmisse

ondan bir bakip temizlemeye calis.

onun disinda pili cikarip yeniden tak diyecem.

birde motorolalardan uzak dur

[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 23 Temmuz 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...