Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Dün gece itibariyle hesabımı açmış bulunuyorum. Geç saat olduğu için updateleri yapamadım, kısmet bu geceye. Newbie olmanın keyfini yaşıyorum şu anda. Bu keyfi borçlu olmadığım arkadaşlardan dem vurmazsam ayıp etmiş olurum herhalde: mono - uo'dan beri kader ortağım olduğu ve hep "orada" olduğu için pop - swg cdlerini çekmekle kalmayıp bir de kargo parasını kendi ödeyip ta adresime kadar gönderdiği için (bunun için oyunda dayak yiyceksin benden) dark - dün gece blaster virüsü tarafından patlatılan ve beher 60 saniyede kendini kapatan bilgisayarım için 60 saniye dahilinde bana gerekli ve öz bilgiyi verip, virüsü tamamen temizleyene kadar online yardımda bulunduğu için ema - bunun belirli bir sebebi yok :) her türlü credit listesinde olması gerektiğini düşündüğüm karıcım o evet şimdi jediyi hangi düğmeden açıyoruz? bi de darth vaderden ne kadar loot çıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 :) hayırlı olsun gunn. swg alemine hoşgeldin.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Gunn, 14 August 2003 09:30 tarihinde demiş ki: Bu keyfi borçlu olmadığım arkadaşlardan dem vurmazsam ayıp etmiş olurum herhalde: gecikmiş edit: bold kısım "olduğum" olarak değişecek. Sabah sabah beyinden su gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hayirli olsun , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Gunn, 14 August 2003 09:30 tarihinde demiş ki: evet şimdi jediyi hangi düğmeden açıyoruz? bi de darth vaderden ne kadar loot çıkıyo? Merhaba , aramiza hosgeldin , dun bana mesaj atan turkbeyi isimli oyuncu sendiysen kusura bakma ilgilenemedim cunku mahvolmus bir durumdaydim , butun poolarim bosalmis Loktan eve res kill yemeden gelmeye calisiyordum :(. Sordugun sorularin cevabina gelince. 1.Simdi oyuna girdin ya ha tamam ekranin saginda simdi gorunmeyen dugmeler varya hah gordun mu onlardan , gizli sifreyi girmen lazim Jedi olabilmek icin , ne goremiyomusun hmm dedimya gorunmez diye once onlari gorunur yapman lazim :). 2.Darth amca yemedim yedirdim , icmedim icirdim , gozunuze dizinize dursun elbisemi bile parlatmadim felsefesini yyugalaybilmek ve inandirici olmak icin bugunlerde ii loot varmiyor biz onun yerine Imparatoru elimizin tersiyle sille tokat dovup (agliyor kerata) cebinde ne kadar republic credit varsa topluyoruz .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Gunn, 14 August 2003 09:30 tarihinde demiş ki: Dün gece itibariyle hesabımı açmış bulunuyorum. Geç saat olduğu için updateleri yapamadım, kısmet bu geceye. Newbie olmanın keyfini yaşıyorum şu anda. Bu keyfi borçlu olmadığım arkadaşlardan dem vurmazsam ayıp etmiş olurum herhalde: mono - uo'dan beri kader ortağım olduğu ve hep "orada" olduğu için pop - swg cdlerini çekmekle kalmayıp bir de kargo parasını kendi ödeyip ta adresime kadar gönderdiği için (bunun için oyunda dayak yiyceksin benden) dark - dün gece blaster virüsü tarafından patlatılan ve beher 60 saniyede kendini kapatan bilgisayarım için 60 saniye dahilinde bana gerekli ve öz bilgiyi verip, virüsü tamamen temizleyene kadar online yardımda bulunduğu için ema - bunun belirli bir sebebi yok :) her türlü credit listesinde olması gerektiğini düşündüğüm karıcım o evet şimdi jediyi hangi düğmeden açıyoruz? bi de darth vaderden ne kadar loot çıkıyo? Hosgeldin ama artik karini unut o baska bir boyutta ve galaxide kaldi artik pek gorusebileceginizi zannetmiyorum. Sahsen ben üç haftadir benimkini goremedim. Ben America saati ile yasiyorum o Türkiye...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Dün gece oyuna başladım. Bu arada gunn ismini kim aldiyse Corellia gezegeninin kırsalında kelebekeler tecavüz etsin inşallah! Efendim adım Noldor. Tip ve isim olarak vakti zamaninda UO ya ilk basladigim karakteri yarattim. Corellia gezegeninin baskenti neredeyse ordayim, server adi da galiba kettermoor. Görüldüğü üzere pek ama pek bir newbieyim. İnsanlara direk bakamiyorum, söyle kafami bi 90 derece falan döndürebiliyorum anca. Hemen ilk izlenimlerime geceyim. Oyunun kontrol arayüzü biz uoculara göre zor geldi bana. Yani tam mousela da gitmiyosunuz tam klavye ile de. Elim durmadan WASD kontrollerine gidiyor ki CS manyagi falan degilim. Karakterin bir yere bakmasi icin oraya dogru hareket etmesi gerçeğine alışamadım. Ufak ufak kliklerle de oraya döndürmek biraz suni gözüküyor. Bunun dışında grafikler inanılmaz. Yani otur seyret resmen sabaha kadar. Oyuncularin grafikleri de müthiş. Ekranin ustunde bin tane pencere olmasi ve bunlarin hepsinin ufak ufak ikonlar olmasi yorucu. AO ya bu derecede benzemesi dusundurucu. Kalabalik mekanlarda kimin ne konustugunu takip etmenin imkani yok. Chat ekranı genel ekrana gore cok ufak, zaten biraz daha buyuk olsa oyunu engellerdi. Savaş olayının AOdaki gibi "sen bi kere baslat savasi gerisini ben hallederim" seklinde olmasi hoşuma gitmedi. Ha gerçi UO da nasıldı diyeceksiniz onda da öyleydi de, hep benim aklımda mouse'um ile cuvv cuvv nişan alıp ateş etmek vardı, menüden attack komutunu seçmek değil. Neticede cok newbiyeim, tek farkim online rpg deneyimim oldugu icin biraz "ukala" bir newbieyim. Eminim su interface olayları alışılabilir şeylerdir. Her neyse, bir yerlerde görüşürüz muhakkak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 uzgunum gorusemeyiz farklı serverdasin. arnanin dedigi gibi hayatini unut derim , kontrollere 1 2 gunde alisip gayet rahat oynarsin, donmek sagi solu gormek icin adami dondurmene gerek yok, mouse in 2 farkli kullanimi var ,alt tusuna basarsan ne demek ıstedıgımı anlarsın. kutucukları doldurduktan sonra onlara sureklı besmana da gerek kalmıyo 1 makro yazıyosun ve ona basıyosun o senın yerıne yapıyo sende syredıyon olayı. ama dedıgın gıbı keske o skıll ozellıklerını 1 fps dekı gıbı kendım kullanabılseydım mouse kafaya getırdıgımde head shot ı kendım atsaydım ama malesef rpg ıste ancak bu kadar oluyo herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hehe cantina da dans ederken ss lerin var bilmiyorum valla lol[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Heheh koysana onları ben alamadım ss. İlk günün maymunluğuyla kantinin gayi yaptınız beni be. Ben de sanıyorum UO 3d deki gibi şöyle bi yerimde oynıycam. Tek komutla öyle bir şov yapıyorum ki Village People yanımda Trabzon Halay ekibi gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ya o virüs nasıl temizlenir benim arkadaşta da war :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Yakında benimde izlnimleri görürseniz şaşmayım. bu arada kettermoor la şans a belki ama iyi bi seçim yapmışın, unoffical rp serverı[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar