MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 nasıl istersen...önce mame32k dan StreetHoop'u açıyoruz.(mame nedir diyenlere Zed'in Mame Guide'ı) neyse açtıktan sonra Tab tuşuna basarak mame menüsünü açıyoruz.menüden Dip Switches sekmesine giriyoruz. Orada dikkatini çekmek istediğim iki yer var.Birincisi Territory kısımı. Orada üç yer seçebiliyosun.USA, Europe ,Japan. Bendeki oyunun USA versionu olduğu için Amerika takımları açılıyo (tabi bu oyunu ülke takımlarıyla oynayamadığım anlamına gelmez).Ama eminim EU ve JPN versionlarınıda indirirsem oynarım onlarla da. neyse bende USA çalıştığı için ben USA seçtim.Dikkatini çekmek istediğim ikinci noktaysa machine mode kısmı.Eğer o seçeneği home yaparsan Oyunun zorluğunu ve Oynama süresini ayarlayabilirsin.Good luck. Levie down.[hline]Bana ne oldu bilmiyorum? Sırf aşık olmuş olmak için olurdum aşık.Tanımıyorum artık ondan başkasını... Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: LevieMaxilack, 16 August 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Street Hoop'u başka takımlarla mı oynamak istiyorsun?? hayır[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Tayland'dır benim Street Hoop'taki takımın bi tane yeşil şapkalı eleman vardır attığı her üçlük girer..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 benim söz ettiğim Los Angeles , Seattle , Mıami gibi takımların seçilebilme olayı.[hline]Bana ne oldu bilmiyorum? Sırf aşık olmuş olmak için olurdum aşık.Tanımıyorum artık ondan başkasını... Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 en baba takım kore kim ne derse desin tek jetonla oyunu bitiririm koreyle yada japonyayla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar