codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 busabahh okulsa voleybol oynarkrn ters bi hareket yaptım ve çıktı hastanede yerine oturtdulsr türk filmi gibiydi beş doktar ayağıman elimden çekti biri kolu oturttu :) 1 hafta izinliym yediğim iğneler etkisini kaybediyor[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun. hala gülücük çıkarabiliosun da :) dikkat et kendine[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Geçmiş olsun İlk defa kolun çıktı sanırım, olayın heyecanındasın hala (: Ürettiğin cümleleri birleştirmeden yazarsan okunabilirliği artar.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 sırf sol elle yazdığımda[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ooo doğru pardon kafam baya karışık, o anda beyin basmadı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 *!.*[signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Geçmiş olsun...Umarız çabuk geçer.Bu arada teşekkürler...Gülen patileri seviyoruz paticek..[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun öyle bir anlatmışsın ki goptum valla :-)[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmişler olsun :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kötü ya geçmiş ola!...[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Geçmiş olsun deneyimli biri olarak, çok dikkatli olmalısın bundan sonra. Şahsen iki kolumuda 3 erden çıkarmış bir şahıs olarak söyliyim ters hareket, basket, voleybol, oynama yumruk atma o kolunla çıkıyor kavgada tek kolla zor toparlıyorsun. Ben yaklaşık 1 senedir çıkarmıyorum eğer kronikleştirmezsen 20 yaşında falan iyileşirmiş oradaki dokular. Ben şimdi ona uğraşıyorum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gecmıs olsun dıkkat et...[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun şu ana kadar hiç bir yerim alçıya alınmadı ya hiç de alınsın istemem[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gecmiş olsun,1 hafta izinin tadını çıkar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş ola.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya inelerin etkisi azaldı acıyor artık not bu arada sol el maus klavye örendim ama yinede sol el yazmam :) edit: yine de yazımm hatası[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) [Bu mesaj codename_curse tarafından 06 Aralık 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Aman dikkat bir kere kol cıktımı artık alısıyor, cok ani hareketlerde bulunma tekrar cıkabilir, cok fazla cıkmaya baslarsa işte o zaman kötü. Gözünü korkutmak gibi olmasın dikkat et =) Geçmiş olsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun.. dikkat et.. bu çıkıklar bi alıştımı paso çıkıp duruyo aynı yer..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bnm de çkmştı 2 kez kolum bağdat caddesine atmışım kendimi 2 3 yaşındayken annem tutmuş çekmiş kolumu..çekiş o çekiş :) geçmiş olsun..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere [Bu mesaj pogodi tarafından 06 Aralık 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benimde iki hafta önce sağ serçe parmağımın en üstteki kemiği çıktı düştüğüm için. Hala parmağımı kapatamıyorum tam olarak ve feci bir ağrı hissediyorum zorlayınca. İlelebette böyle kalabilir. Şu birkaç hafta içinde hiç kolunu zorlama. Yaşın gençse zedelenen dokular çabuk toparlıyor, ama bizden geçmiş artık sanırım:(...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 walla gine iyi genelde 1 doktor gerisi hasta bakıcı oluyordu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands 01011010 01000101 01010010 1000111 01001100 01001001 01001110 0100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geçmiş olsun bnmde kolum çıkmıştı iğrenç bişeydir, acil şifalar diliyorum:)[signature][hline]the white lady of rohan ~wish you were here~ taw$in ve gaplumbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar