pckopat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya oLmaz böLe bişi ya 25 dd var bende yinede 1300 1400 1500 vuran var NasıL iştir anLamadım :D dieceksiniz orası cyhper normaLdir :) ihtimaLLer nasıL oLabilir ? önceden +8 shardlı adam En fazLa 1100 civarı vuruordu şimdilerde bayağı yükSeLmiş...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 9x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 11 Aralık 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Shardlar +8 dir genede ROL ler +3 yada amulet of dex ler +3 olmuştur.. :)[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kaç gündür söylüyorum arkadaşlar.. Cyper bitmiş ölmüş dupemusu bile geçmiş.. Moradorn da durun '' Allah rızası için item pls'' deyin bakın gelen geçen trade atıp uniq item veriyo ki nerdeyse inn full doluyo.. Civcivikler bile defender of the lord la dolaşıyo ve her merchantta en az iki uniq item var.. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 shardları bilmem ama elfbelt +3[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bira_Muhabbeti, 11 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Kaç gündür söylüyorum arkadaşlar.. Cyper bitmiş ölmüş dupemusu bile geçmiş.. Moradorn da durun '' Allah rızası için item pls'' deyin bakın gelen geçen trade atıp uniq item veriyo ki nerdeyse inn full doluyo.. Civcivikler bile defender of the lord la dolaşıyo ve her merchantta en az iki uniq item var.. Yazık... OMG bu doğrumu :-o[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 emin ol doğru[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Afrodisiac, 11 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki: said: Bira_Muhabbeti, 11 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Kaç gündür söylüyorum arkadaşlar.. Cyper bitmiş ölmüş dupemusu bile geçmiş.. Moradorn da durun '' Allah rızası için item pls'' deyin bakın gelen geçen trade atıp uniq item veriyo ki nerdeyse inn full doluyo.. Civcivikler bile defender of the lord la dolaşıyo ve her merchantta en az iki uniq item var.. Yazık... OMG bu doğrumu :-o Malesef doğru ;( Bizim cafe de milletin inn full uniq item hatta ben cyper a geçiym diye bi inn dolusu uniq item teklif ettiler ama ben Diezimden asla vazgeçmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nutkum tutuldu :-o[signature][hline]Name: Genuine Nps: 67xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Cypher SUX xD. Kesinlikle gelmeyin arkadaşlar.Ben ne yapacağımı şaşırdım bu serverde. Üstümdeki chitin shellerin bazılarını +7/12 yaptım 2 tane kekuri ring aldım. 1516 Attack var.Chitin Shell assasine 8xx Spike ile vuruyorum onlar ise bana 14xx vuruyor.Bu arada elimdeki shardlar dual +8. Eminim ki çoğu assasinde +3 Iron Neclace ile geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu durumda cyberin hali harab :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Cyperda bi dupe wipe olsaa... Ah ne olur kim bilir =)[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dupe Wipe oLduğunda benim hiçbir item siLinmemişti ama zaten üzerimde uniq. item yoktu :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 9x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 benim ac ile 9xx defansım var full shell çoğu assasian 1400 den aşşa vurmuyor gene sen az damage alıyon[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 diez rulazzzz[signature][hline]Nick : AltairIV Level : 60+ Class : Shadow Vain Irk : Karus Server : Dies Durum : Invalid Password dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kalkan ve dd takıtıgımda bana spike ile 400 + vurabilirm deyeni beklerim cyhperda her zaman .nick leavemealone.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sadece Dagger Defans helmet varsa tamam ama Glass Belt veya Iron Neclace varsa üstünde iş değişir.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bira_Muhabbeti, 11 Aralık 2005 13:37 tarihinde demiş ki: Kaç gündür söylüyorum arkadaşlar.. Cyper bitmiş ölmüş dupemusu bile geçmiş.. Moradorn da durun '' Allah rızası için item pls'' deyin bakın gelen geçen trade atıp uniq item veriyo ki nerdeyse inn full doluyo.. Civcivikler bile defender of the lord la dolaşıyo ve her merchantta en az iki uniq item var.. Yazık... maradonda item pls diecem birazdan :D[signature][hline]SERVER:Xighenon NAME:GOLD_GANDALF LvL:6x NP:ZzZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: LeavemeAlone, 11 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: kalkan ve dd takıtıgımda bana spike ile 400 + vurabilirm deyeni beklerim cyhperda her zaman .nick leavemealone.... tamam ben gelırım nickim hotgojo ama sen warırormusun? bunu bılmem gerek:D warıorsa sıkar bıras:D[signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Invalid Password Magduru:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Az önce arkadaş char açmış.6x bir assasin adamı kasıyormuş Bir trade atmış Raptor+Warrior Chitin Shell 3 parça vermiş bizim ki sevincinden havaya fırlıyor. Moradon piyasası acaip bir şekilde düşecek ve herkes Unique takı alabilecek hale gelecek gibi görülüyor.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yardımlaşmayı görüyorsunuz dimi herkes birbirini düşünüOr :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 9x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dual +9 olan var cypherda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya bızım cafedekı cocukları gorsen ya warya adamların ınn hostess agzına kadar sheller unıque ler staff lar yanı fullenmıs ıyıce cyper ıyıce costu hee![signature][hline]Name : Simokin LvL : 60 Class : Shadow Vain NOT : Invalid Password Magduru:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: _catastrope_, 11 Aralık 2005 14:40 tarihinde demiş ki: Cyperda bi dupe wipe olsaa... Ah ne olur kim bilir =) dupe wipe de olsa bişi olmaz çünkü dupe deil neden deil dersen adamlar chest ten çıkarıyor ve yeni ID ile çıkıyor abyss gibi abyss ten düşün şey dupe deilse bu da aynı dupe deil yani[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dupe wipeta chestleri gider işte en azından :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 cyperde 57 lvl asasinim wardı..mirage +7 ve shard +6 üstüm +7/12 dex full plate..2 tane +7 dex takı war diğerleri +6.... bugüne kadar hiç bi illegal yöntem kullanmadım.. hep apos da kastım..ve şu an şifre dalaverisine ben de giremiyorum...sonunda.. cyper gibi rezil olmuş bi server de oynamanında verdiği sıkıntı ve stresle; bu oyuna veda ediyorum...umarım başarabilirim.[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar