Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşioğlu var mıııı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekşioğlu soyadı olam hemşerim varmı aramızda acaba merak ettim..tanışalım ..hemşeriyiz şunun şurasında di mi[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Mesaj tarihi:
tharkas var.

edit: hakkatan çok ekşioğlu var yani soyad benzerliği değil.. Ailenin soyu geniş her tarafta bir ekşioğlu her kişi de birbirinden haberdar =)[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 07 Aralık 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eee aile büyük olunca oluo böle şeyler...hakkaten birbirimizi tanıyalım kardeşler..[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Mesaj tarihi:
bi sürü Ekşioğlu var , sülale ikiye ayrılıyomuş filan.
Gülazer Ekşioğlu'nu tanıyorum , müteahhit babası dedesi soyu sopu.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
siz jacabo ya inanmayın sakın..ekşioğluyla ekşi aynı şeydir..bazısı nüfüsa öle kaydettirmiş..o jacabo ebnim ev arkadaşım.kendisi bizi çekemez de:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Mesaj tarihi:
Her yer Ekşioğlu kaynıyor..Otomobil inşaat gıbı farklı farklı sektorlere dagılmıslar.Bıldıgım kadarıyla Rize nufusuna baya bı katkıda bulunuyorlar.. :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
babam serdar
dedem halit kendisi ekşioğullarinin en buyugu olur.
bende erkin ekşioğlu

ekşi, ekşioğlu aynidir

halamin soyadi ekşi amcamin ekşioğlu mesela

dulale hakkinda ayrintili bilgiyi eksi sozluge yazmistim ilgi olursa koyarim:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
hehe bostancidayim
ailem vakifta bende gidiyorum ara sira yemeklere toplantilara

gidersen bir gun tanisiriz:P[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
said:
duman192, 07 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
ekşioğlu soyadı olam hemşerim varmı aramızda acaba merak ettim..tanışalım ..hemşeriyiz şunun şurasında di mi

ekşimi soyadın? cevrekolejini biliyonmu?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
nedir bu "zengin mi demeye getiriyorsun lan" modundaki çıkışlar ben de onu anlamış değilim.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
bide demeye getirmeye ne gerek varki, zenginim evet dersin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
erkin ben edirnede okuyom kardeş..baban vakıf yönetiminde mi.nerde iş yapıo..bizim peder kesin tanır senin babanı..neyse işallah görüşürüz bigün...ayrıca ekşioğlu heryerde biraderler..zenginlikse kıralı da bizden çıkar..ama öle sölemeye gerek yok di mi:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Mesaj tarihi:
Benim soyadım Ekşi[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
  • Yeni Oluştur...