Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar birbirini dövmek mi istiyo ne

Queen

Öne çıkan mesajlar

Coğu arkadaş icinden birbirini dövmek istiyor gibi geliyor bana. En yakın olanlar haric tabi. Ne kadar sinirlensek de bazılarına cok hoş grülü davranıyoruz galiba onlar gercek arkadaşlar.

Ayrıca dost kötü günde belli olmaz, her insan bunu yapmalıdır. Dost iyi gününde senin ayağına celme takıcak kişi olmamalı. Artık böyle kişilere dostum demiyorum ben.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

en güzelini yapıyorsun son zamanlarda bende arkadaslarımı elemeye başladım sürekli biribirini ezmeye çalışan ve sonra biz çok iyi dostuz kankayız bilmemneyiz diyen kişilerle arama meseafe koyuyorum,gerçek dostlar bibirlerini koruyup kollayan kişilerdir...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

loli-pop u çok dovmek istiyorum şahsen.hergun yanyanayız.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

@cintonik
senin beni dövebilmen en az 40 fırın ekmek yemen lazım.. bebe..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 11 Aralık 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ole demiyodun nese :) konuyu saptırmayalım.herkesin dovmek istedigi vardır olmustur her zaman :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...