Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kaç kişinin pioner account aldığını merak ediyorum bu anketle hesaplayabiliriz sanırım ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 almayan aklima siciyim. :([signature][hline]Guz teh mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eşşeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben dahil 6 turk arkadasimda daha var[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bana 3000 bilmemkacinci pioneer siniz falan diye bi mail geldi ama hiçbişey anlamadim maildan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 haberim yoktu[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bana geldi pioner acc maili ama ne olduğunu anlamadım (okumadımda) bittikten 1 gün sora forumda okudum ya :([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pioneer acc ları aldık; Venoms Gladmir Explorer Burakstlin[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 alamadim satmak isteyen olursa konusalim. [email protected][signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pioner acc satışı yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya ben siteden başvurdum, ve başvurunuz tamamlandı dediler, ama mail gelmedi daha... off off...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir aralar siteye girin ve nick inizi falan kayıt ettirin dendiğinde ben girip 1 tane almıştım.. bi pioner midir neder .. bu o mu? bu arada oyunun download ını bulamadım.. 8 inde açılmıyormuydu..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pioneer para vererek aldığın account[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nası yani normal acclerden farklımı bu pioneer ve neden parayla alındı accler beleş deilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hehe sonunda geldi mail... bu subscription lar da pioneer account oluyor bu arada... zaten gelen mesajda "kfg, you're chosen to become a pioneer" diyordu... başta anlamamıştım, herhalde o dünyada yaşayanlara pioneer deniyor sanıyordum :)... bu oyunu bittorent dışında çekemez miyiz yaw ?[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bana önceden "you're chosen to become a Pioneer..." diye mail gelmişti. Ama SoG'a kayıt olmamıştım. Şimdi ben SoG'da oynuyabilecek miyim?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o maildeki reigster for free linkinden 8 aralık saat 8 de kayıt olman gerekiyordu ama 1:30 dakikada 10000 kayıt bitti hemen :P...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Topici biraz geç gördüm ama bende aldım Pioneer acc.[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 neye göre aldığınız account pioneer oluyor ? o 10k account tan kura ile mi seçiliyor ? ben pioneer almadım o zaman çünkü bende "Congratulations Settler crasah on being amongst the first Settlers of Ganareth!" diyordu... bilmemkaçıncı pioneer siniz falan değil...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 10 Aralık 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Pioneer acc 60 dolar(?euro?) verilerek alınıyordu ve çeşitli özelliklere sahipti yani o 10 K free acc ile pek alakası yok.[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hmm anladım... o parayı veren herkes alabiliyor mu peki ? çünkü ebay de kaç tane pioneer account un 300-400 dolar a satıldığını gördüm de :)...[signature][hline]Makhaon Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Accountlar tükendi kısa bir süre içinde :) pioneer acc satmak yasal değildi galiba ama satan satıyor e-bayde :)[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 para vererek pioneer account alanlarin betadaki karakterleri silinmeyecek ama almayanlarin releasede yeniden bi karaktere başlamalari gerekecek değilmi ?[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hayır herkesin karakteri silinecek, SoG, asıl d&l'dan ayrı bir şey zaten.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 10 Aralık 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar